Turizm ve otel işletmeciliği okumak istiyorum fakat okuduktan sonra hemen iş bulabilirmiyim yoksa zor mu? Bu konu hakkında bildikleri olanlar paylaşabilir mi?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
aman aman hiç tavsiye etmem.. geçende biri daha sordu.. onada söyledim.. akrabam adnan menderes üni. otelcilik işletmesini okudu mezun oldu geçen sene... antalyada çok büyük bir otelde max royalde 3 ay staj yaptı.. sonra orda kaldı ama.. eşşek gibi çalıştırıyolar, en önemlisi 4 yıl oku geçensene aldığı maaş 1200 tl idi 5-6 aysonra 1300 tl yaptılar.. değermi bu paraya? 4 yıl oku al 1200 tl... gece yarılARINA KADAR ÇALIŞTIĞI OLURDU ama artı bir ücret vermediler.. hemde bran şı dışında insan kaynaklarında çalıştırdılar.. hakaret dahi şefleri edebiyor... iş bulursun ama.. tavsiye etmem yazık zamanına..
22 Yorumla- +1 yıl
peki ne gibi bir meslek önerirsiniz başka? :)
- +1 yıl
@şakayık merhaba, size turizmle ilgili birkaç bişey sorabilir miyim eğer hala aktifseniz, özellikle maxx royal hakkında
Dil bilmen yeterli. ama bikac dil bil. bu meslekte kendini baska turlu gelistiremezsin zaten. ama iyi bir unide oku ist uni gibi
10 Yorumla
Değil ya hu. Otel falan düşünüyorsanız uzak durun aman
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. İş imkanı çok ama çok iyi bir üniv. bitiremezsen meslekte pek çok sorun yaşayabilirsin.
20 Yorumla
+1 yılo bölümü okuyorum şu an ama bakıcaz artık bindik bir alamete. herşey kendini geliştirmene bağlı ama okunması güzel bölümdür.
11 Yorumla- +1 yıl
Hala okuyormusun
Başka bölüm mü Yok ya sınavı salla çık yine de alırlar o bölüme yol geçen hanı gibi saçma bir bölüm bence.. iki yıllık istiyorsan ne bileyim maliye muhasebe falan bak
00 Yorumla
+1 yılİyi ve kurumsal bir otelde takılı kalıp yükselmeyi hedeflersen iyi önemli olan bu sektörü sevip sevmediğin ben Turizm Otelcilik Lisans mezunuyum
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba Akdeniz üniversitesi turizm ve otel işletmeciliği nasıl sizce okursam mezun olduktan sonra beni neler bekliyor çabuk iş bulur muyum ve yukarıda birisi ağır çalıştırıyorlar değmez demiş siz ne düşünüyorsunuz
+1 yılÖnü açık, araçların park yapabileceği meskenler var, arkası dağlık.
00 Yorumlaben okuyorum kendine sağladığın imkanlara göre değişiyo mutfak bölümü yolunu epey açıcaktır
00 YorumlaHer meslekte is imkanı %100 denecek kadar azdır ama turizmin önünün açık olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılonu blmiyorumda okursan çok sevişirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılne alakaaaa
- +1 yıl
ben okudum öyle oldu yani çok kızla seviştim hepside turizmci oluyo yani onu dedim. kokteyller fanteziler falan bunlar olası şeyler
Çok okuyan var dil bilmen şart
00 YorumlaYetenek lazim onu okumak icin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönü çok açık daha dün bir tanesiyle seviştim ilk kez tanıştık hem de bomba gibi kızdı be
26 Yorumla
Soran+1 yılof saçma sapan yorum yapma be defol.
Cevap sahibi+1 yılşaka yapmadım ama ciddiyim
Soran+1 yılpeki sence benim sordugum soru bu mu?
Cevap sahibi+1 yılonun için de şöyle diyim önü açık ama çok yorucu ve bir mertebeye gelmedikçe parası az
Soran+1 yılhıh şimdi oldu tamam sagol
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnü açılınca iliklersin :)
00 YorumlaGastronomi oku
00 Yorumlaİyidir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba Arkadaşlar,
Şöyle cevap vereyim:
Yepyeni kültürlerle tanışmak ister misin? Bambaşka mutfaklar. Çok değişik gelenekler. Seni çok etkileyecek, ufkunu açacak bilgiler?
Dünyayı gezmek ve keşfetmek ister misin? Dünyanın dört bir yanında ayak izlerin kalsın? Yaylalar, dağlar, dev şelaleler, ırmaklar, ovalar, bambaşka mimariler ile kentler, festivaller, şenlikler. Hiç görmediğin bilmediğin yemekler?
Ortak beğenilerin olan gençler. Bilge yaşlılar.
Seni olgunlaştıracak yaşam deneyimleri yaşamak ister misin?
Hiç bekleme Turizmci ol.
Ama...
İşte bir ama var.
Burada bunların hepsini yaşamış bir turizmci konuşuyor.:)
Bu bölümü AÖF okumak mantıklı mı sizce, stajı var ama