Anime kanalı yok anime hakkında çok gerideyiz ama anime hakkında hiç kanalımız yok bile çok güzel serileri var ben animeye başlayalı çok oldu artık türk dizileri sarmıyor beni cidden çok nadir türk dizileri sarıyor o kadar
Anlamıyorum cidden anime neden ülkemizde yaygın değil?
Anime kanalı neden olsun ki zaten? Sen hiç Japon'ya da Türk kanalı olsun, animeden sıkıldım diyen insan duydun mu? Televizyon izleyici kitlesi ve yaş ortalaması belli, ilginin en çok olduğu diziler de belli. Talep neyse onu sunuyor medya kuruluşları, bu her yerde böyle zaten. Anime kanalının olması da biraz zor, ama bir kanal ünül animelerden birinin yayın haklarını satın alıp yayınlarsa olabilir. Bunun olması daha muhtemel ve mantıklı, ama özel bir kanal açılması biraz zor. Şöyle olabilir; özel bir yayın şirketi (digiturk, dsmart, kablotv) kendi bünyesine bir ya da iki tane anime kanalı katar, öyle izlersin ancak. Ama o da talep sonucunda gündeme gelecek bir konu olduğu için, internete mahkumsunuz sevgili anime severler... :)
Tokyo ghoul, sword art online, death note, ao haru ride, sukitte ii na yo, Tonari No Kaibutsu-kun, Lovely Complex, kimi ni todoke, sankarea daha aklıma gelmedi
Demon Slayer öneririm. Spy x family ilk animemdi. Korku animesi için; Coprse party uygun olabilir. Ama yerlerde çok fazla karaciğer, kan vb. şeyler olduğu için bir altı another olabilir. Death note da güzel. Kısaca; Demon Slayer Death note Oshi no ko Mirai Nikki ( aşk falan ) Bu da 2023 de çıktı; Hell's paradise
Bence çoğu kişi ya çizgi film gibi olduğunu düşünüyor çocukça geliyor efektler konular görseller vs ya da önyargıları oluyor o yüzden çoğu kişi izlemiyor bir de bazen etrafındakilere izlediğini söyleyimce kötü tepkiler alanlar oluyor o yüzden hiç başlamayan başlayıp bırakanlar da var keşke animenin güzelliğini anlasalar
bizim ülkede hiç sevmiyolar şu anime falan. İşte nası desem emo sun 18+ izlemeyi mi seviyosun, çocukça şeyler bunlar falan diyolar ve sinir oluyorum. Kendileri bi izlerse çok iyi olurda yani anlarlar belki ama neyse.
Çünkü çizerek oluşturulduğu için kimse izlemeye yeltenmiyo çocuk filmi diyerek ve ayrıca kaliteli anime yok denecek kadar az death note ile başlamıştım sonra büyük hayal kırıklığı yaşamıştım hepsi onun gibi olur diye düşünmüştüm
Arz talep meselesi dostum. Bazen izleyen insan izliyorum diyemiyor bazı fikirsiz salaklar farklı şeyleri keşfetmek istemeyip daha bakmadan bok attıkları için de pek yaygınlaşmıyor olabilir.