Artik diziler filmler Animeler artik sacma geliyor neden (ilgilenmiyorsaniz okumayacaksanız bakmayın bildiririm) ?

Eskide agzimin suyunu akita akita dizi film animeler falan izlerdim 13-16 yas arasi

Simdi bakiyorum.19 yasindayim Asiri sıkıcı gelmeye basladi katlanamiyorum. Açiyorum ve hemen kapatiyorum. Cogu konsepti tukettim diye mi? Milletim aksine fazlada izlemedim

Cunku
Anlasiliyor herdey plot twist bile olmuyor. Acikcasi oyun hikayeleri daha ilgi cekici

Sizdede boylemi?

Mesela

dizi ve filmler hele hele netflix neyini bu kadsr begeniyorlar cozemedim les gibi filmler
Genelde
Gordugum bolca kufur cinsellik ergen bir ana karakter surekli ergen tripleri huysuzluklarini izliyoruz surekli bir amerikalasma var. Liseliyiz biz o yeah partiler kizlar uyusturucular alkol araba

Animelerde soyle
Ana karakter hep liseli o kisa etekli kizlar ve havali erkekler illaki olur

Ana karakter genelde ozguvensiz olur basarisiz olur annesi babasi olmaz ama ben cok calisacagim herkesi yenecegim der yener
Surekli 24 dk olan koskoca animenin 10 dk bakisma lan kotu adamla ama karakter bakisip duruyor bağıriyor cagiriyor o kadar

Bir iki de havali karakter ekle boyle guclu guclu kiz erkek farketmez he tamam fan girl boylarda asik olsun :D sasuke mi desem akame mi desem su Katsuki Bakugo mu Shoto Todoroki mi levi mi
Artik diziler filmler Animeler artik sacma geliyor neden (ilgilenmiyorsaniz okumayacaksanız bakmayın bildiririm) ?