Eskide agzimin suyunu akita akita dizi film animeler falan izlerdim 13-16 yas arasi
Simdi bakiyorum.19 yasindayim Asiri sıkıcı gelmeye basladi katlanamiyorum. Açiyorum ve hemen kapatiyorum. Cogu konsepti tukettim diye mi? Milletim aksine fazlada izlemedim
Cunku
Anlasiliyor herdey plot twist bile olmuyor. Acikcasi oyun hikayeleri daha ilgi cekici
Sizdede boylemi?
Mesela
dizi ve filmler hele hele netflix neyini bu kadsr begeniyorlar cozemedim les gibi filmler
Genelde
Gordugum bolca kufur cinsellik ergen bir ana karakter surekli ergen tripleri huysuzluklarini izliyoruz surekli bir amerikalasma var. Liseliyiz biz o yeah partiler kizlar uyusturucular alkol araba
Animelerde soyle
Ana karakter hep liseli o kisa etekli kizlar ve havali erkekler illaki olur
Ana karakter genelde ozguvensiz olur basarisiz olur annesi babasi olmaz ama ben cok calisacagim herkesi yenecegim der yener
Surekli 24 dk olan koskoca animenin 10 dk bakisma lan kotu adamla ama karakter bakisip duruyor bağıriyor cagiriyor o kadar
Bir iki de havali karakter ekle boyle guclu guclu kiz erkek farketmez he tamam fan girl boylarda asik olsun :D sasuke mi desem akame mi desem su Katsuki Bakugo mu Shoto Todoroki mi levi mi
Simdi bakiyorum.19 yasindayim Asiri sıkıcı gelmeye basladi katlanamiyorum. Açiyorum ve hemen kapatiyorum. Cogu konsepti tukettim diye mi? Milletim aksine fazlada izlemedim
Cunku
Anlasiliyor herdey plot twist bile olmuyor. Acikcasi oyun hikayeleri daha ilgi cekici
Sizdede boylemi?
Mesela
dizi ve filmler hele hele netflix neyini bu kadsr begeniyorlar cozemedim les gibi filmler
Genelde
Gordugum bolca kufur cinsellik ergen bir ana karakter surekli ergen tripleri huysuzluklarini izliyoruz surekli bir amerikalasma var. Liseliyiz biz o yeah partiler kizlar uyusturucular alkol araba
Animelerde soyle
Ana karakter hep liseli o kisa etekli kizlar ve havali erkekler illaki olur
Ana karakter genelde ozguvensiz olur basarisiz olur annesi babasi olmaz ama ben cok calisacagim herkesi yenecegim der yener
Surekli 24 dk olan koskoca animenin 10 dk bakisma lan kotu adamla ama karakter bakisip duruyor bağıriyor cagiriyor o kadar
Bir iki de havali karakter ekle boyle guclu guclu kiz erkek farketmez he tamam fan girl boylarda asik olsun :D sasuke mi desem akame mi desem su Katsuki Bakugo mu Shoto Todoroki mi levi mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belki de büyüdükçe daha çok farkına varıyorsun herşeyin
Olabilir
Ben de 24 yaşındayım ve hala anime izliyorum güzel anime bulursam
Onlar zaten saçma kurtlar vadisi izle sen
Kurtlar vadisi mi mantikli ama ara sira kisa kesitlerini izliyorum ekranima düşüyor :D tabi mafia konsepti pek benlik degil ilgimi cekmiyor sanirim
İlk 97 bölümü izle. Diğer dizilerin gerçekten boş olduğuna kanaat getirirsin. Sarar bak izle
Güzel film izlemiyosundur
Aynen yoksa Netflixte çok iyi filmler var
Onerirmisiniz mesela sakin la casa papel demeyin asiri sıkıcı bir seri hic sevmedim insanlar nasil sevdi anlamiyorim
Dizi mi istiyorsun
La casa de papel ilk kez yabancı diziyle tanışan ergenlerin şişirdiği bir balondur. Leş gibi bir dizidir. Prison break izle de dizi gör.
Bence la casa papel sevmedimm zaten
You harika bir dizidir onu mutlaka izle bide control Z bu ikisi harika
@sibel_km Sibelciğim sen niye ayrı görüş olarak yazmıyosun bunları?
Pardon sana yazdım kız cvp verdi o yüzden kusura bakma
@sibel_km farketmez cogu film dizi onerisi dinledim baktim hemen sıkıldım cabuk sıkılgan biriyim mesela la casa papel demislerdi hemen bunaldim zendayenin bir dizisi vardi Euphoria onu izledim millet bayilmis ama benim icin les gibi ergenlik kokan bir seriydi bird box izledim sıkıcı geldi sonu sacma bitti lucifere baktim gene klasik gotu kalkik karakter kiz bunlarin asikane atismalarini izledim bildigin gene durmada sacma sapan yerlere cinsellik giriyor
Bütün leşleri izlemişsin :D