Death Note yapımına başladım ve aşırı sarmaya başladı beni.
Death Note yapımına başladım ve aşırı sarmaya başladı beni.
Death note güzel bir başlangıç animesi. Genelde anime sevmeyen kişiler bile bunu seviyor çünkü diğerlerinden daha farklı. Fazla anime kültürü yok. İnsanların animelerde hoşlanmadıkları, garip buldukları şeyler bunda yok.
Ön yargılar bence herhangi bir animeyi açıp ilk bölümü saçma ve mantıksız bulmayla oluyor. Her film herkese hitap etmediği gibi her anime de herkese hitap etmez. Animelerin hepsi aynı değildir. Ve kültürü tanıyınca olayları ve karakterleri o zaman anlamaya başlıyorsun. O yüzden animelerde başlangıç seviyesi, orta seviye, uzman seviyesi gibi ayrımlar oluyor.
Dolayısıyla ilk anime olarak Serial Experiments Lain açarsan herhalde neye uğradığını şaşırırsın hahahaah
Death note çok beğenilen bi anime dizisi. İyi bir başlangıç olmuş tabi ben anime dizi izlemiyorum çok vakit alıyor. Anime filmlerini daha çok tercih ediyorum arada izlemesi keyif veriyor
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Anime serilerine şöyle bir ön yargı var. Bunlar kendi aralarında seviye seviye ayrılıyor. Yani hepsinin kendi içinde bir kültüre sahip olduğunu düşünüyorum. Bazıları aşırı derece de kafa karıştırıyor. İnsan tutup böyle bir animeden başlarsa tabi ki nefret eder. Ona göre araştırarak başlangıç yapmak gerekiyor.
Kesinlikle var bro. Tabii ecchi türünde saçma animelere denk gelip ön yargı oluşabiliyor insanda ama bir çok izlediğim anime bana bir şeyler kattı. Death Note bile katmıştır bir şeyler. Hayatımda en çok etkisi olan ise Naruto'ydu. Tavsiye ederim izlemeyen varsa
İzlemiyorlar ki bilmiyorlar hepsine göre saçma efektler ve abartı seslendirmeden başka bir şey değil animeler. Halbuki animelerde yetişkin konular da bulunmakta. İnsanlarımız çocuksu buluyor bu yüzden kesinlikle önyargılılar. Animeler gerçekten ruhsal anlamda iyi gelir ve çok şey öğretirler. Death Note ile anime mecrasına atılman güzel olmuş bu arada.
Çocukça gözüküyor insanların gözünde ama normal dizilerden çok daha fazla sarıyor
bende de vardı, death note ile kırdım ama diğer animeler death note kadar zevk vermedi.
Ülkemizde cehalet var. Anime izleyen birini görünce "ehehe 30 yaşında halen daha çizgi film mi izliyorsun" diyen davarlar fazla olduğu için, animelerin yaygınlaşması zor.
Hayao miyazakinin filmlerine bayılıyorum izlemeyen çok şey kaçırıyor
Evet var ama hayran kitlesi daha fazla onuda unutmayalim özellikle attack on titan fanlari çok var
Death note da sarsın bir zahmet 😅 adamlar yapmış
naruto, kage bushin no jutsu
Evet fazlasıyla önyargılılar..
Bence yok zevk meselesi
Evet animelere karşı ön yargı var
Tamamen boş beleş iş.
Akıllara hentai geliyor ondandır
Güzel mi death note?
Var 🥺
Var.
Yok ya niye olsun
Güzell izlemelisin