Önyargım yok; aksine anime izleyenlerin bu konudaki sohbetlerini dinlerken kendimi bayağı cahil hissediyorum. O yüzden bir şans vermek istiyorum ama nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Gerçi bana göre mi, ondan da hiç emin değilim.
Çok fazla seçenek var anime dünyasında. Yeni izleyecek biri bence hikayesi güzel bir animeden başlamalı. Savaş, canavar vs. İzlemek sana göre değilse ilk baş için düz daha az savaş ve canavarın veya gücün olduğu animelere bakabilirsin. Başlayacaksan Attack on Titan'a göz atabilirsin hoşuna giderse izlemeye devam eğer gitmezse bırakırsın 10 bölüm civarı izle bence karar vermek için :D Bir sürü kaliteli anime var Attack on Titan bunlardan birisi beğenmezsen söyle öneri yapalım veya anime öneren youtube kanallari da yardımcı olabilir
Anime izliyorum ve animecilere önyargım yok, tam tersi “bizdensin” diye ekstra ısınıyorum 😄 Özellikle Attack on Titan, Death Note, Steins;Gate, Jujutsu Kaisen, Demon Slayer tarzı şeyleri seviyorum. En son “Solo Leveling”i bitirdim, görsel olarak da hikaye olarak da baya hoşuma gitti.
Anime bence artık çizgi film değil, resmen başka bir anlatım dili. Sen neler izliyorsun, favorin ne? 🌸📺
O kadar çok anime ve serisi izledim ki hangi birisi diyeyim, Naruto, Bleach serilerini izledim, Yenilerden Demon Slayer,, Goblin Slayer, Konosuba, Dr Stone, Berserk, Solo levening Sadece SAO nun yeri ayrıdır. Özellikle 1. Sezonun
Solo Leveling favorilerimden, 2 kez mangasını okudum 3 kez animesini izledim :D Mangasıni okuyunca hikayesi çok fazla güzelleşiyor bence. Berserk devamı gelir mi diye hasret çektiğimiz bir anime. SAO için herkes birinci sezonu övüyor sonrasını izlemeyin diyorlar genel olarak. Diğerlerini izlemedim şu an için
Maksimum 10 bölüm de az değil bence. Birde Rudo'nun bu tipini animede görünce kahkaha atmıştım hatta WhatsApp'ta çıkartma olarak bile var dhshah Profilindeki diğer resim bana Yuta'yı anımsattı fakat emin olamadım :D En sevdiğin 3 animeyi söylersen sevinirim :)
Yuta'nın bu hafta büyük kavgası var herkes bekliyor. Sevdiğin animeleri biliyorum fakat hiçbirini izlemedim şu an için 🥲 Ama aklımdalar :) Reze editlerinden de çıkamıyorum 2 haftadır etkiledi bayağı shsha
Animeyi sadece 'çizgi film' olarak görmek büyük bir eksiklik. Attack on Titan veya Death Note gibi yapımların kurgusu çoğu Hollywood filmine taş çıkarır. İzlemeyen çok şey kaçırıyor!
Anime ya çocuk işi falan diyenler var fakat çoğusu izledikten animelerin hikayelerini anladıktan sonra dönüyor dediklerinden ön yargılı olanlar bu düşünceye sahip olanlar genelde
Animelerde abartılı bi konuşma tarzı ani yükselmeler ve karakterlerdeki değişik tasarımlar yüzünden öyle bir tepki var ama japonlar da normalde öyle konuşuyor kültür farkından dolayı mesela neon genesis avengelion tamamen var oluş felsefesi nihilisim vs üzerine kurulu anime ana karakter yavşağın teki iradesiz düz insan ama deli bir felsefesi var
Duyduğum en saçma şeyler arasına girdi bu yorum. Kim nasıl ispatlamış kaynak nedir öğrenmek istiyorum. O zaman Japonya'nın en az yarısı psikolojik sorunlu :)
Japonyada bunu 4 10 yaş gurubu izliyor demekki bir bilginiz yok kardeşim zaten profil fotosu size ait se bunu gören sizin pisikolojik sorunlu birisi olduğunuzu bilir. Bu anime dizileri pisikolojik sorunlu evden cikamayan ve rahatsiz olan çocuklar için çekmiştir. Enime nin anlamini da bilmiuorsan gereksiz konuyada deginmeye gerek yok cizgi filim izle
Evet profil fotoğrafındaki benim fakat psikolojik sorunlu olduğumu nereden çıkardın onu anlamadım :) Evden çıkıyorum sabah 7 de uyandım ve şu an spor salonun spor yapıyorum, aktif ve düzenli bir hayatım var bu düzenli hayat psikolojik sorun ise evet sorunluyum o zaman :D Hiçbir argüman sunmadan 4-10 yas aralığı izliyor demen ve izleyenleri psikolojik sorunlu olarak değerlendirmen bence yanlış. Yanlışından döner misin bilmiyorum çünkü kendi bildiğinin doğru ve değişmez olduğuna inanıyor gibisin. Bencede bir şeye değinmeye gerek yok
Bakin sorunlu olduğunuz belli spora gidiyorum diyorsun kafa burada animede. spor salonundayim diyorsun demi ama elinde telefon yakan da söylüyorsun.. pisikolojik sorunlarin var ama ne evrede ben bilemem. yemek yerken şarkı söylüyorsun.. gercekten sorunlu birisisin ama ne desem kabul etmezsin. yapmadığın şeyleri yapıyor gibi gösteriyorsun bu seni mutlu ediyor. ben aksam spor yapıyorum sabah vaktim yok şu an ofiste oturuyorum işim yok gezip soru bakıyorum. Fakat spor ya da is yaparken telefonum asla yanimda olmaz sessiz de spor çantamda olur ve insanlar böyle yaparlar.. sizinle fazla zaman kaybetmek istemiyorum bir psikoloğa mutlaka görün resim de bu yazışma da sizin ne olduğunuzu anlatiyor. bana kızıp kavgada edebilir kabullenmeyip tartışırsın da bu da normal.. hic bir hasta ben hastayim demez pisikolojik anlamda kendine be sihatine dikkat et kardeşim
Sanırım benden büyüksün, abi benden sana tavsiye bence sen bir psikoloğa gidip bu yazışmamızı göster ve de ki ben insanlari böyle yargılıyorum. Doğru söylemediklerine inanıp kendi kafamda onlari şekillendirip bir kalıba koyuyorum. Nasıl düzelebilirim diye bir sormalısın diye düşünüyorum. Çünkü yaptığın normal değil ve normalmiş olduğuna inanıyorsun. Spor salonunda set aralarında dinlenirken sana cevap veriyorum sadece o da konuşma ve insana olan saygımdan ötürü. Çünkü dinlenirken müsaitim. Sende sıhhatine dikkat et abi tavsiyemi dikkate alıp umarım bir psikoloji danışmanına durumunu sorarsın. Hastasın veya başka bir şeysin demiyorum. Sadece gidip sormanı ve yaptığının doğru mu olup olmadığını bir doktordan duymanı istiyorum belki o zaman anlarsın