Bir kadınla sohbet ederken bana dedikodu anlatmıyor, birilerini yakınmıyor, ev eşi ve giyim kuşam süslenme harici, genel kültür sohbeti yapabiliyorsa, her konuda bilgisi ve fikri varsa , giyimi değil duruşuyla, parası değil karakteriyle kendinden eminse, gezmiş, görmüş, okumuş ise kültürlüdür. Okumaktan kastım eğitim değil kitap ve kendini geliştirmişlik.
60 Yorumla
+1 yıl“Kadının düşmanı kadındır.” tezini çürütüyor olması gerek. Kendini ne diğer insanlardan (özellikle kadınlardan) yüce, ne de diğer insanlardan (özellikle erkeklerden) aşağı görmeli. Kendi gücünü farketmiş ama şova çevirmemiş biri...
20 Yorumla
+1 yılYüzlerinde insanlara karşı devamlı bir gülümseme oluyor. Bir hizmet satın aldıklarında ya da bir iyilik gördüklerinde gülümseyerek teşekkür ediyorlar.
Giyim, kuşam ile de kendilerini genelde belli ediyorlar. Şık ve sade bir giyim tarzı benimsiyorlar.40 Yorumla
Çok okumak veya akademik olmak kültürlü oldu anlamına gelmez insanın belirli kültürü ailesinden gelir gerisi kendini gelistirince olur ve bu da zaman alır bakışlarından kimse kültürlü olduğunu anlayamaz
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Edep, örf, adet gibi olgulara olan bağlılığı. Bunun yanında öğrenme çabası, öğrendiğini uygulama şekli etkildir.
38 Yorumla- +1 yıl
Sen kültürü çok yanlış anlamışsın bro sfjjdf
- +1 yıl
Yok görüşü paylaşan
- +1 yıl
@MarsTanrısı insanlarin gorus paylasma gobi bir haklari ve bu dogruktuda ozguven konusundaki yasadiklari sikintilari kederleei ve acilari gatimak amacli olup insanlara birer fayda saglamak mumkunati ile yapilan fiiller wdiller ve akil tipleri konusundaki basariszlik ya da basarili olmak gibi 2 ye ayrilan bu tip olaylarla karsilasabiliypruz
- +1 yıl
Anlamadım ama haklısın bro sjdjs
Benim seramik hocam. Ölçülü konuşur seni yormaz ama konuşkan ama geveze değil. Pop müziği bilmez Aşık Veysel'i dinler. Sosyal medyada yok. Seramik resim edebiyat ilgi alanları. Saz çalar. Muhteşem kişiliği sahibi.
20 YorumlaBilmiorum belkide sanirim evet dogru gsliba cok uykum var looooo ugrastirma da beni. diyivir gayri annahhh sende var ya lo. demi lo he lo. insanlarin anotomiknyapisal dengesif bozukluk olqcagi gibi davranis sekillerindeki ani reaksiyon3l hormonel dengelee uzeeindeki etkiyi ÷konusabilmesine kizan sogeu ddjhh evet ama evet gercketne kaear mekanizmalari sogrultusunda gelisen bazi negatif wneeji idqgoyi n
00 Yorumla
+1 yılKültürlü kadın girdiği ortamda özgüvenli bir şekilde konuşur. Bilgilidir çünkü. Kıyafet konusu kültürle alakalı değil, zevk ve görgüyle alakalı. Kültür bilgi ve tecrübe sonucu oluşur.
30 Yorumla
+1 yılPekçok anlaşılmasını sağlayacak özellik var aslında ama görmüş geçirmiş bir insan 10 dakika baksa bir kadının kültürlü veya Kültürsüz olduğunu anlar oturmasından kalkmasından konuşmasından bu belli olur
00 Yorumla
+1 yılDış görünüş-marka vb. değil de.. Karakteri-kendisiyle meselesini halletmiş, hem cinsine iltifat edip, takdir edebiliyorsa.. Hele ki kusur bulacağına onu tanıdığı gibi kabul edip, hoşgörülüyse.. Tamamdır👍
00 YorumlaToplumda kültürlü diyebileceğim bir kadınla karşılaşamadığım için neye benzerler bilmiyorum.
Hangi elbiseyi giyersem ya da hangi makyajı yaparsam daha çekici olurum durumunda yaşayan...
Kaşar gibi yaşayıp, prenses gibi düğün bekleyen bir ET PARÇASI toplumdaki kadınların çok büyük bölümü.10 YorumlaÖyle bir dünya yok kimse kimseyi 1 bakışta anlayamaz sadece yargılar.
40 Yorumla
+1 yılKültürsüz insanlara saygı duyabiliyorsa, benim için kültürlüdür o kadın. :D
40 YorumlaBilgisini sindirmiş olması. Herkesin çalışırsa öğrenebileceği, okursa bilebileceği konularda şov yapmaması.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiyede pek yok bizim ülkemizde diğerlerine göre daha az cahil olan kadın kendini kültürlü sanıyor 😂😂😂 Kültürlü kadının ilk özelliği hipergamiyi aşmasıdır. Bizim güce tapıcılardan çıkmaz öylesi...
20 Yorumlailk bakışta anlaşılacak çok bir şey olmaz. Ama hanım hanımcık oturuyorsa bir de okuduğu kitap popüler kültürün eseri değil de ''dostoyevski, tolstoy'' falansa o kız yüzde 80 kalitelidir candır :)
00 Yorumla
+1 yılİlk bakışta anlamak çok zor. Kılık kıyafet oturuş kalkış olarak ilk baktığında kültürlü gibi görünür ama azıcık muhabbetin ortasında gelince anlarsın senden bir farkı olmadığını 😂
00 Yorumlaöznesi, yüklemi, belirtili ve belirtisiz nesnesi olan, hatta gerektiğinde zamir de kullanıp düzgün cümle kuran kadına ya da erkeğe "kültürlü" denir :D
33 Yorumla- +1 yıl
Bir edebiyatçı olarak gözlerim yaşardı. Helal olsun😂😇
- +1 yıl
Katılıyorum😂😇
Durusu, konusmasi, dinlemesi, hareketleri, zekası her seyi bunu belli eder :)
30 Yorumla
+1 yılYanına bir kedi veya köpek geldiğinde merhametli davranmasıı, kezbanlar gibi hoşt hoşt dememesi
31 Yorumla- +1 yıl
Belki korkuyordur
Okuduğu kitap, konuşurken seçtiği kelimeler, dinlediği müzikler ve filmler hakkında bilgi sahibi olması gibi şeylere bakılabilir
10 Yorumla
+1 yılAy herkes de pek anliyomus masallah kulturden, kulturlu kadindan. Milletce super zekayiz. Basarilarimizdan belli oluyor. Sizi kim anlasin acaba😀
10 YorumlaKitap okuması gülümsemesi hitap ederken beyefendi hanfendi demesi
Sazen aksu - manifesto
Bu parçanın tam tersi özellikler taşıması ☺️10 Yorumla
+1 yılHic kimseyi bir bakışta anlayamayız fakat oturup sohbet ettiğimiz zaman hersey anlaşılır. İnsanlara bakış açısı, konuşmasından vs. vs.
10 Yorumla
+1 yılkimse kimseyi anlayamaz tek bakışta yok öyle bir dünya
20 YorumlaKalçasından, sabit duruyorsa kültürlü, çok kıvırtıyorsa bayağıdır. Mesele bu kadarda basit aslında.
20 Yorumlabir insan bir taraftan kurtarmalı ya giyinişini gösterip susmalı ya da güzel konuşup kıyafete baktırmamalı
00 YorumlaHerşeyden haberdar olan oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen, konuştuğu kelimeyi bile seçerek konuşan kadın
00 Yorumla
+1 yılGiyim olarakk bncee pek taslı tuşlu olmsyan böyle değişk anlmı olann kolyeler parcalardan az çok anlrm
00 YorumlaKlasik o bıkmışlık.. tabi her şeyin vuracağı yeri bilince insan sıkılmıyor değil..:) Kadınlar için olmasada en azından benim için öyle! 😅
00 Yorumla
+1 yılOturup kalkmasını bilen zarif ve kibar kadın kültürlü kadındır
30 YorumlaKültür tanımım bu soruyu cevaplamama izin vermiyor.
10 YorumlaBir bakışı geç 1000 kerede baksan tanıyamassın insanı. Malum 200 yüzlüyüz
10 YorumlaBelli eder kendisini bir şekilde. Konuştukça ortaya çıkar ne mal olduğu
12 Yorumla- +1 yıl
o kadar kabasınız ki
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 624 cevap paylaştı. konuşma tarzı , oturup kalkması ve genel tarzı belli eder kimin ne olduğunu..
10 YorumlaKonuşmasından anlarım giyimi edebi namus anlayışı ipucu verir
10 Yorumla
+1 yılÜslubu, oturuşu, neye güldüğü, giyimi bunlar çofdata çofdata belli eder bir kadının kültürünü 🤗
10 Yorumla
+1 yılAz konuşuyorsa. Çok konuşan boş konuşuyor tecrübeyle sabit👌
10 YorumlaOturuş kalkış konuşma gülme yüz mimikleri giyim. Kısaca herşeyinden
10 Yorumla
+1 yılKonuşmasından, sohbetinden anlarım. Zeki kadınlara hayran kalıyorum ama uzak duruyorum.
00 Yorumla
+1 yılCabernet mi Merlot mu diye sorunca Barolo diye cevap verince
00 Yorumla
+1 yılherkesle ayni goruste olmayan daima kibar nezaketli gulumsemenin sadaka oldgunu bilen hemcinslerim
00 Yorumla
+1 yıl#İlberOrtaylı 'nın cahil demediği biriyse kültürlüdür 😂
00 YorumlaKonuşmadan anlaşılmaz. Hali tavrı seçtiği kelimeler mimikleri herşeyi anlatır.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle takıldığı ortamlar ve takıldığı arkadaşları
00 Yorumla
+1 yılMakyaj dozu, mimikler, giyimi her özelliğini gösterir
00 Yorumla
+1 yıloldugu gibi.. davranan kendisiyle barışık olan kadın kültürlü kadındır bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHanımefendi olanlar ve olmayanlar örneğin. Yeşilçam kadınları ve şimdiki kendilerini sanatçı ilan etmiş zavallı yalakalar, farkı anlamak bu kadar basit işte
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılBenimle tartışabilecek kapasiteye sahip olabilmesi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzentilikten uzak bir yaşam kendine has yaklaşımlar
20 YorumlaDuruşundan, tavrından belli oluyo ya da ben anlıyorum diyelim...
00 YorumlaGiyim tarzınız diyeceğim de çoğunuz ünlülerden, onlar da modacılardan esinleniyorlar. Konuşma, dinleme, ses tonu ve mimikler diyelim.
10 Yorumla
+1 yılKonuşurken seçtiği kelimeler, bir konu hakkında geniş çaplı yorum yapabilmesi, sanata ilgisi olan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKirpik kırpışından tanırım öyle kadınları. Birazda kendimden bilirim.
00 Yorumla
+1 yılHepsi uzak dursun huzur lu kalayım vefa yok saygı yok Allah korkusu yok ne oluyo böyle ya
00 Yorumla
+1 yılKültürlü demeyelimde genel anlamda cozemeyecegim kadın yoktur
10 Yorumla
+1 yılKitap Okuyan, Sinemaya Giden, Müze Gezen, Tarihe İlgisi Olan
00 Yorumla
+1 yılKadınlarla tartışmıcaksın kadınlar tartışmak için değil :)
00 YorumlaDegisik ler anlamak zor aslanin agzindan etii anlmak kadar zor😂😂😂
00 YorumlaKonustuklari konular soyledikleri sozler duruslari
10 Yorumla
+1 yılKadınları çözmek zor daha o kadar proflaşamadım
10 Yorumla
+1 yılLisanı diksiyonu anlaşılır zaten
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşması ve gülmesi.
10 Yorumla Konuşması en belirgini
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat