Bir Moderatörün Günlüğü

Moderatörlüğü yeni aldım bir günlük moderatörüm kısaca. Her zaman ki gibi uzun tutmayacağım yazımı bir yazı ne kadar kısa ve öz olursa o kadar iyidir mantığıyla yaşayan biri olduğum için burada da aynı şekilde yazıyorum.


Moderatör olur olmaz ilk aldığım tepkiler;


'Vaay mod olmuşuz tebrikler, yakışır(!)'


Aslında şair burada bana iğneleme yapıyor ve alttan alta laf vuruyor, farkındayım...


Mod olunca çok değiştin sen!


Daha m harfi nickimin yanına geleli bir saat olmamış aldığım tepki bu. Nasıl değişebilirim acaba? Evde çekirdek çitleyip çizgili pijama ve beyaz atlet giymiş milli piyango çekilişini izlerken birden piyango kendisine çıkınca 'Yav bu çekirdeği kim elime verdi fakir fakir işler yav' diyen adam gibi mi olduğumu sanıyorlar.


Bir Moderatörün Günlüğü


Siteden birine bir şey söylersin 'Sen git mod arkadaşlarına söyle' gibi bir tepkiyle karşılaşır oldum.


Ooo sayın moderatörüm siz konuşur muydunuz bizimle?


Kahvede bile


'Hacı abi 4 çay, bir mocha! Arkadaş moderatör de.'


oldu mu bu şimdi? O kadar insanın içinde söylenir mi? Bak Rıfkı abi bile artık benle konuşurken 'Bey' diye ismimin sonuna sıfat getirir oldu.


Bir Moderatörün Günlüğü

Ve tabi ki günün sözü olan lafı arkadaşım hemen akşam söyledi:


-Kanka mod olunca kızlar teklif ediyormuş?


Ben ki kaç yıldır oraletten şaşmayan insanım, neden böyle yaptınız ağalar?


Bir Moderatörün Günlüğü

Son olarak diyeceğim şu ki;


Moderatörüm diyorsun, mutlu sanıyorlar!

Bir Moderatörün Günlüğü
Cevapla