Bu seferki röportajımda konuğum, KızlarSoruyor’da kendi halinde duruşu, net tavrı ve içten cevaplarıyla dikkat çeken @Barış_LonelyForever oldu. Kendi cümleleriyle anlattıkları; hayal kırıklıklarıyla şekillenen, zamanla daha temkinli olmayı öğrenen ama özüyle aynı kalmaya çalışan bir karakteri yansıtıyor. Yer yer gülümseten, yer yer de içe dokunan bu röportajda, onun dünyasına biraz daha yakından denk geleceksiniz.

İlk olarak seni kendi cümlelerinle tanımak isterim. Görünen tarafının ardında nasıl biri var
Öncelikle röportaj yapmak istediğin için teşekkür ederim, şimdiye kadar yanlış hatırlamıyorsam. ''KafiyeKırığı'' ''ŞeffaflığınRitmi'' ve Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ benimle röportaj yapmıştı tabi baya zaman geçti. 🙂
Görünen Tarafımdan çok da farklı birisi değilim aslında. Adım Barış soyadım Öztürk, yakında 26 yaşına gireceğim. Ankara da yaşıyorum ama bir dönem Antalya da da yaşadım. bu aralar hobilerime zaman ayırdım, çok yoğun bir yaşantım yok maalesef bu yüzden de kendime bolca zaman ayırabiliyorum.
2. KızlarSoruyor’la yolun nasıl kesişti, seni buraya getiren şey neydi
KS sitesini sanırım ilk 2017 yılında görmüştüm fakat merak etmediğim için hesap açmamıştım. sonra 2019 da karşıma sıkça çıkmaya başladı bende bu sefer merak edip girmek istedim acaba nasıl bir ortam var diye. sonra uzun bir dönem ara verdim. 2022 yılında ise tekrar kullanmaya başladım. kısaca 7 yıl önce hesap açtım diyebilirim

3. Sitede eski bir üye misin, burada geçirdiğin zaman sende nasıl bir iz bıraktı
Siteye yeni üye olanlar için evet eski bir üye sayılırım. ama sitede 10 yıldır olanlar için elbette eski bir üye değilim. mesela Hakan abim var 2011 yılından bu yana sitede en eskimiz o diye biliyorum. burada geçirdiğim zaman bende güzel izler bıraktı çünkü güzel bir hobi yani film izlemek nasıl güzelse ya da şarkı dinlemek nasıl güzelse sitede dolaşmak. arkadaş edinmek de bir o kadar güzel bir şey.
4. KızlarSoruyor’da görünen senle, kimsenin bilmediği gerçek sen arasında nasıl bir fark var
Hiç bir fark yok diyebilirim. elbette her insanın farklı bir yanı vardır mesela aşırı sinirlendiği zaman çok üzüldüğü zaman farklı tepkiler verir ama bunların dışında özellikle gizlediğim ya da normalden farklı gösterdiğim hiç bir şey yok. şu an dışarıda beni görüp selam verseniz da tıpkı burada olduğum gibi konuşurum tabi tanıdıklarıma daha samimi olurum. tanımadığıma daha mesafeli veya soğuk. burada kime ne diyorsam gerçek hayatta da yüzüne söylerim yeter ki denk gelelim.

5. Bugünkü karakterini en çok hangi yaşadıkların ve seçimlerin şekillendirdi
Bir çok şey belirledi diyebilirim. insanlardan darbe yemek. güvendiğim kişilerin sırtımdan bıçaklaması veya beni yarı yolda bırakması.. dün beni sevdiğini söyleyen ve öven ama bugün arkamdan konuşan nefret eden insanlar olması.. bu yüzden de artık kimseye güvenmiyorum. yaşadığım bazı sağlık sorunları veya zor dönemleri tek başıma atlatmak da beni bugün olduğum kişi haline getirdi. biraz duygularımı kaybetmiş veya umursamaz gibiyim kısaca. ama sevdiğim güvendiğim bir insana da sonuna kadar yardım ederim ve yanında olurum.
6. Geçmişteki kendine tek bir şey söyleme hakkın olsa ne derdin
Geçmişte ki kendime bir şey söyleseydim sanırım maç sonuçlarını söylerdim kupon yapıp köşeyi dönsün 😃 şaka bir yana. kendime kendimi ne kadar sevdiğimi söylerdim. asla üzülmemesi gerektiğini söylemezdim. çünkü üzülmeseydim bu kadar katı bir kalbim olmazdı. bu yüzde bazı şeyleri yaşaması deneyimlemesi gerekiyor. ama ne yaparsan yap sağlığına dikkat et derdim.
7. KızlarSoruyor’da değişmesini ya da gelişmesini istediğin özellikler var mı
Kızlar soruyor' da değişmesini istediğim o kadar çok şey var ki ama Adminlerin ya da yöneticilerin dinleyeceğini sanmıyorum bende vaz geçtim. ama özetlemek gerekirse sitede üyelerin daha çok denetlenmesi gerektiğini düşünüyorum. bu bende olabilirim bir başkası da olabilir paylaşımlar ya da hareketlere daha dikkat edilmeli. mesajlara çok geç dönülüyor ama bunu bilerek yaptıklarını sanmıyorum çünkü diğer üyelere de dönmediklerini gördüm, Çok yoğunlar ya da sitede başka sorunlarla ilgileniyorlar. bunun haricinde modlar olarak kaç işlem yaptığımızı görürsek daha güzel motive oluruz. birde engellediğimiz üyelerin paylaşımlarını da görebilmemiz lazım. adminler gibi, çünkü üye orada hakaret ediyor fakat göremiyoruz ve doğal olarak işlem yapamıyoruz. Zaten benim bence paylaşımım var profilimde, sitede değişmesini istediğim özellikleri yazdım. ek olarak konuların otomatik değişme özelliği kalkmalı. yapay zeka da her şeye dahil edilmemeli, yapay zeka amacı yardım etmektir. yerimizi almak değil. Son olarak da Sitede gizli üye seçeneğini kaldırmak isterdim. çünkü burada zaten anonimler extra gizlenmenin anlamı yok.

Barış_LonelyForever’a bu samimi ve içten röportaj için teşekkür ederim. Verdiği cevaplar; yaşadıklarının onda bıraktığı izleri, hayata bakışını ve kendine has duruşunu doğal bir şekilde yansıttı. Yer yer kırgınlık, yer yer dürüstlük taşıyan bu sohbetin okuyanda da bir iz bırakacağını düşünüyorum. Sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim. Bir sonraki röportajda yeniden buluşmak dileğiyle. ☺️🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer