KizlarSoruyor'un 9, Benim İse 7 Yıllık Güzel Mazim!

KizlarSoruyor sitesinin bu günlerde 9.yaş günü. Bu güzel platform 9 yıldır burada. Ben tüm bu varlığın iyi ya da kötü 7 yılına tanık olma fırsatı buldum. KizlarSoruyor sitesinin geçmişi ve geçmişten bugüne kendi hikayemden bahsetmek istiyorum.

KizlarSoruyor ile ilk tanışma hikayem

KizlarSoruyorun 9, Benim İse 7 Yıllık Güzel Mazim!

Kuzenim ile yaşadığım bir tartışma sonunda aramıza düzeltmek adına yaptığım bir araştırma sonucu ilk arama sayfasında KizlarSoruyor sitesi vardır. Siteye girdim ve birden fazla aklımda ki sorulara cevap bulduğumu gördüm. Ve üye olmaya karar verdim.

İlk üyeliğim ve güzel başlangıcım

KizlarSoruyorun 9, Benim İse 7 Yıllık Güzel Mazim!

Siteyi görmem ve üye olmam arasında büyük fark olmadı. O zamanlar sitenin bambaşka bir havası vardı. Mevcut olarak az kişi vardı ama bilinçli insanlar vardı hep. Yaklaşık 2 yıl aynı hesap ile sitede kaldım ve sonradan kendi isteğimle ayrılmak zorunda kaldım.

Dikkat! KizlarSoruyor bağımlılık yapar :D

KizlarSoruyorun 9, Benim İse 7 Yıllık Güzel Mazim!

Evet siteden ayrıldım ve fark ettim ki bu site olmadan ben yapamıyorum :) Kısa bir süre sonra bu güzel platforma gelme kararı aldım ve tekrar şu an ki üyeliğimle katılım sağladım. Bu defa her şey daha eğlenceliydi. Siteye yabancılık çekmedim. Kafamdaki bir çok sorularda burada aydınlandım.

Sitede yükselmeye başladım

KizlarSoruyorun 9, Benim İse 7 Yıllık Güzel Mazim!

Uygulamayı ikinci hesabımla da bir yıl kullandıktan sonra fark ettim ki sorduğum sorulara katılım arttı ve insanlar oldukça keyif almaya başladı. Biraz daha zaman geçtikten sonra sitede editör olmak istedim.

Veee editör oldum

Tabi o zamanlar bu simgeler daha güzeldi :(
Tabi o zamanlar bu simgeler daha güzeldi :(

2017 Bir kış ayı soğuk bir günde bir gün @ksBence'den mesaj aldım. Editör olduğumla ilgili bir bilgilendirme geldi aynı zamanda o aralar asil bir GURU olmuştum :D Her şey daha da eğlenceli olmaya başladı. Hayatımın en berbat yılları olan 2016-2017 yılları arasında bu site bana bir uğraş, bir umut ve eğlence olmuştu.

Yetmedi Fenomen oldum :)

KizlarSoruyorun 9, Benim İse 7 Yıllık Güzel Mazim!

Evet yazmaya sormaya devam ettikçe KizlarSoruyor yönetimi emeğimizin hakkını verdi ve bizi rozet sahibi yaptı. Her şey bambaşka olmaya başladı. Artık bu büyük platformun bir parçası olduğumu ve buraya ait olduğumu hissettim ve tam gaz devam ettim :)

Peki her şeye rağmen neden, niçin?

KizlarSoruyorun 9, Benim İse 7 Yıllık Güzel Mazim!

Arkadaşlar fenomen ve editör kimliğimle 2 yıldır hatta 3 oldu paylaşımlara devam ettim etmekteyim. Keriz, enayi filan gibisinden mesajlar aldım. Hiçbir şey boşuna değildir bu hayatta. Ben bu sitede paylaşım yaptıkça, yazdıkça sakinleştim. İnsanlara katkım oldukça daha da mutlu oldum.

Bugün KizlarSoruyor sitesinin 9. yılı. Dile kolay bu 9 yılın 7 yılına tanık olma fırsatında bulundum. Sitede 7 yıldır çok güzel vakit geçirdim, güzel arkadaşlıklarım oldu. Kimseyle büyük bir sorun yaşamadım. Bazen moralim bozuldu ama hep bu sitede mutlu oldum. Hiç de pişmanlık yaşamadım. Önümüzdeki günler zamanlar bize ne gösterir bilmem ama umarım her şey daha güzel olur.

KizlarSoruyorun 9, Benim İse 7 Yıllık Güzel Mazim!

#Subarusti

Teşekkürler @ksBence.

Teşekkürler @KızlarSoruyor.

KizlarSoruyor'un 9, Benim İse 7 Yıllık Güzel Mazim!
Cevapla