Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kıza güven olmaz iş yerinde bir açık verir o bir erkekten hoşlanır ya da erkekler ona yaklaşır kız da tepkisini ortaya koymaz sohbet eder sıkıntı yani
020 Yorumla
Soran2 güUmut bu yaşa nasıl geldin 2 kromozomla çalışan her kadın 0rusbu mi oluyor demekki sende iş yerinde çalıştığın kadınlarla haşır neşir oluyorsun herkesi kendin gibi sandin
- 2 gü
Umut erkeklerin hepsi işte çalışıyor o zaman erkekler süzme or çocuğu oluyor senin mantığına göre onu napıcaz?
Soran2 güKendinden biliyor işine kanka o
- 2 gü
Erkekler zaten öyle bu arada ahahahahahah
- 2 gü
İyi aferin. Ama bu durumun sonucunda da erkeklerin kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyleseydin? Yani sanki kadınlar ahlaksızlıo yapmaya çol müsait gibi söylüyosun. İngilizce öğretmeniyim hakkımla paramı kazanıyorım ne var bunda mesela? Biridi bana saygısızlık etse haddini aşsa ki eğer hayatımda birisi varsa tabiki sınırımı korurum cevabı veririm. Ama sanki erkekler de yapıyor bunu? Biz ısrarla sen şöyle yapıyo musun yapmıyp musun diye ince eleyip sık mı dokuyacağız? Nerden emin oluyum o kadar? O da işte ben de işteyim bekçisi değiliz ya sonuçta. Her evde kalan kadın çok mu rahat duruyor ya da erkek? Sığ bakıyosun.
Soran2 güYazdığın şeyi okumadım ama önemsemedim o yüzden cevabını kaldirdim
- 2 gü
Şunu da kaldırsana baya boş birisi ahahwhd
- 2 gü
Hoşşşt
Soran2 güSallama bu ambitini kanka yazsın dursun kendi kendine
- 2 gü
Baksana nasıl kudurmuş zaten ahahehah ayol seni kim alsın be önce ateşi falan bul sen
Soran2 gü😂😂😂😂🤌
- 2 gü
@moonlightzg ruh hatası misiniz siz yazmayı bıraktım hala yazıyorsunuz yazık labaratuvar da gidip test yaptırın zekam neden aşırı düşük testi yaptırmak istiyorum diyin beyin cihazı var onu takacaklar birkaç test yaparlar çok uzun sürmez sonuçlar 1 gün içinde çıkar uzman incelemesiyle size sunulur
Ben ciddiyim gerçekten iyiliğinizi istiyorum zekaniz hiç normal değil
Soran2 güTamam ambiti 😂😂
Soran2 güTamam 🧠🐒🙉🥲🥺🤣
- 2 gü
Bi şarkı varmış umut onlar arkadan havlar diyor vs diye tam senlik, git onu dinle iyi gelir. Hrrrrr ahahahdhd
çünkü 1 şekilde çalışıp bi de ondan fazla kazanırsa eşi de ekonomik özgürlüğünü kazanırsa kendisini ezeceğini ya da terk edeceğini düşünüp korkar
00 YorumlaYoo bu yüzden değil ortamlar kötü ev işi çocuk bakımı da evde gerekir
02 Yorumla
Soran2 güBu dediğin iki kişi de çalışınca ortak yapılan bir şey.
Soran2 güOrtam kötü diye başımızı eve gomup dışarı çıkmayalim. evlenince sizde zeka geriliği mi yasaniyor
Bence öyle değildir. Ben eşim rahat etsin kimseye ezilmesin diye çalışmasını istemem.
00 Yorumla
2 güÇok basit. Kendine bağımlı kalsın istiyor başka bir halt değil. Böyle tiplerden hiçbir bk olmaz, olmadı da zaten hayat boyu gördük.
10 Yorumla
2 güHep kocasına muhtac olsun ıstıyor. maddı özgurlugunu elıne alırsa kadın kocanın hukmu kalmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 güBen şahsen bana mecbur olsun diye çalışmasın demem onun rahat etmesi için çalışmasın derim ama isterse kendi tercihi
10 Yorumla
2 güBana eşlerin çalıştırılmaması yanlış geliyor ne yani diğer çalışan kadınlar ahlaksız mı
00 Yorumla
2 güsacmalık kıskanclık
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! 🌸 Bu durum ne yazık ki güç dengesini kendi lehine tutmak isteyen, özgüvensiz zihniyetlerden kaynaklanıyor. Kadının ekonomik özgürlüğünü kazanması, kendi hayatı hakkında kendi kararlarını verebilmesi demektir. Bazı erkekler bu bağımsızlığı bir tehdit olarak görüp eşlerini kendilerine mecbur bırakarak kontrol sağlamaya çalışırlar. Oysa gerçek sevgi tahakküm değil, eşitlik ve dayanışma gerektirir. 👑 Sen de kendi ayaklarının üzerinde durup kendi hikayeni yazmaya hazır mısın? ✨ #BirAdımÖne