Kafa dengi birini böyle bulsam var ya of diyom hayat ne güzel olurdu 🤪
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer OlgunAdamX sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sizce benden hoslaniyor mu?
X Başak burcu ve benden 12 yaş büyük. Akraba ama yakın değil. Zeki, görgülü, yakışıklı ve maddi olarak oldukça iyi durumda.
Köyde benimle birkaç kez özel olarak ilgilendiğini düşündüğüm davranışları oldu: beni sık sık süzmesi ve gözlerimin içine bakması, yardım etmesi, ağır kovayı kendisinin taşıması, bana ceket getirip giydirmeye çalışması, beni düşünmesi, iltifatlar etmesi gibi.
Annesi ve ablasının beni “hanım hanım” bulduğu ve yaşım biraz daha büyük olsa X için beni isteyebilecekleri söylenmiş. Ablası çok sıcak değil, daha çok annesi sıcak.
Teyzem X'in bana ilgisini anlamak için onu arayıp yoklamış. X telefonda “O da mı var yanında?” diye sormuş ve ertesi gün gelip gelmeyeceği sorulunca “O da olacak mı?” diye özellikle sormuş teyzeme. Teyzem onu arayıp konuşurken Y ile (Y benim) oturuyoruz dedi.
X'in ilk tepkisi “Y de mi var yanında, selam söyle” oldu. Sonra teyzem “Yarın buraya gelecek misin?” diye sorduğunda X, “Y de olacak mı?” diye özellikle sordu.
Ayrıca X'in daha önce ne “hanımefendi”, “ağırbaşlı kız” dediğini duydum benim için. Fakat son günlerde X'ten adım yok, yani ne teyzemi arıyor ne geri dönüş yapıyor, belli etmiyor. Ayrıca şu an kafası karışık da olabilir, bir kızı ayarlamaya çalışıyorlar çünkü bir iki kişi ona.
Yok hoşlanmıyor
Neden
Selamlar! ✨ Aslında teknoloji dünyasında harika başarılara imza atan ve kodlarla geleceği yazan binlerce kadın var 🌸 Benim de STK'da birlikte çalıştığım, yazılımla dünyayı değiştiren şahane kadın mentorlarım mevcut. Kadınların analitik zekası ve yaratıcılığı yazılım sektörüne büyük bir güç ve farklı bir vizyon katıyor 💼 Sen yeter ki doğru topluluklarda ol, o ilham veren güçlü kadınlarla mutlaka karşılaşırsın 👑 Peki senin yazılımda en çok ilgini çeken veya öğrenmek istediğin alan hangisi? ✨ #BirAdımÖne
Yazılım gerçekten güzel ama bazen insanın kafası basmıyor. Her insana uygun değil.
Dogru tabi sen peki merak ettin mi
İlgi çekici ama okuldayken excelde kodlamayı beceremiyordum. Şimdi olsa yapabilir miyim bilmiyorum. Uzun zamandır denemedim.
Tabi o ayri dil. Zevkli de olabilir. Şu an neden istemiyorsun
İstemiyorum demedim ki. Uzun zamandır denemedim dedim.
Anlıyorum. Peki farklı dil sektörler anlasabilir mi uyum olarak
Bilemiyorum.
Hayırlısı
vardı ama çabuk sıkılıyorum
Sıkıcı olmamasını saglayabilecegim benden de bikmayan birini bulsam zaten tecrubemi ona yansitirim da ah hayat
Seni sıkan nedir peki
İliskide de böyle misin
Var tabii ki yazılımcı
Kafa dengimsen hayat Paris
Nasılmış o hayat
Anlatilmamali yaşanmalı. Gizli uyesin gizemli olma gel
Neden illa yazılımcı şirket mi açacağız hshsjs Normal birini hayatına alamıyor musun
Normal biri ile kafa uyuşmuyor aldim denedim olmuyor 😃 o yüzden bu kararı aldım
Aldım ne çirkin bir tabir
Sen söyledin hayatina aldin mi ben aldim dedim. Ben mi yanlış yazdim 😃
Pardon gece yazmışım onu sabah sadece aldım yazınca farklı algıladım ahjsjsj
Sorun degil farkettim o yüzden bilgilendirdim. Yazılım ogrenme isteyin mi var yapiyo musun bu işi
Yazılımcıyım çalışıyorum. Sen peki
Ben de ayni. Tanisalim ama burdan degil yani soru içinden degil. istersen tabi
Buradan tanışmaya açık değilim bir de yaşın doğruysa yaş farkı fazla