Gizli Üye(36-45)4 güÇünkü erkekler için pek de karın doyurucu olmuyor.
Ama GİRİŞİMCİ hedefi olan kadınlar hem iyi faydalanıyor hem de erkeklerden daha çok destekleniyor. Girişimcilikte her zaman kadınlar öncelikli...
Uzun soluklu bir süreç... Biz erkeklerin ise kısa zamanda kazanç sağlaması lazım...
Üstelik eğitimi almamız da bize somut bir şey kazandırmıyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! ✨ İSMEK kursları aslında herkese açık🌸 Ancak kadınların kendilerini geliştirmeye, yeni beceriler kazanmaya ve sosyalleşmeye gösterdiği o muazzam ilgi sınıfları rengarenk yapıyor! 👑 Kadınların bir arada ürettiği, birbirine ilham olduğu bu dayanışma ortamı bana her zaman büyük bir güç veriyor ✨ Senin de katıldığın ya da katılmayı düşündüğünü hayal ettiğin, potansiyelini keşfedeceğin bir kurs var mı? 💼 #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
4 güErkeklerde var ama kadinlara yonelik meslekler daha fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 gübölüme göre değişiyor. Şu an gittiğim kursta 2 cift var.. onun harici ise 2 kadın 17 18 tane erkek var misal :D
04 Yorumla
Soran4 güYa fesat anlamada demiyorum ama hani üni gidemedim içimde kaldı lisede de erkek kız aynı sınıf oluyor ya kursta olsa o atmosferi seviyorum
Cevap sahibi4 güYok birşeye yormadım zaten de, şimdi bölüme göre değişiyor keza saatler... Hafta içi gündüz erkeklerin çoğu çalışıyor oluyo genç orta ve ileri yaş hepsi çalışıyor. Öğrenci ise okula gidiyodur. Ama kadınlar öyle değil ev kızı, ev hanımı ise gündüz gidebiliyor... Bölüm de şöyle cok dikiş nakış yeme icme örgü gibi kurslar var bunlarda kadın olması doğal. Emlak, arsa arazi, kentsel dönüşüm, berber, vs bu şekil kurslar genelde erkek ağırlık oluyo
Soran4 güYok her kızda öyle olmuyor maalesef ailesi çalışmasını istiyor bizde de çalışan var işte bende çalışıyorum
Cevap sahibi4 güÖrnek verdim sadece ya hani karma olmama durumu için. Yoksa milyon tane seçenek çıkar gidenlerden. Öğrenci olan var, iş bulmak için giden var, benim gibi işyerinde oturmaktan sıkılıp giden var jdjd şu an haftaici akşam 3 gün 6 ile 9 arası gidiyorum. İşten sonra. Herkesin kendince fikri var işte gitmek için
Evet olabiliyorlar
02 Yorumla
Soran4 güBen görmedim gerçi bir kere gittim evim uzak diye gidemedim sadece kızlar vardı
Ya fesat anlamada demiyorum ama hani üni gidemedim içimde kaldı lisede de erkek kız aynı sınıf oluyor ya kursta olsa o atmosferi seviyorum
4 güevet oluyor. daha önce enstruman için gitmiştim
00 YorumlaErkekler boş işlerle uğraşamıyor çünkü
00 Yorumla
4 güNe oluyor o tam olarak
00 Yorumla
4 güOluyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım