Videoyu izleyip yorum yaparsanız sevinirim kendisi erkeklerin neden dünyada var olduğunu anlatıyor çok heyecanlı xkckckc
https://streamable.com/n5qwmj
https://streamable.com/n5qwmj
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın haklı değil erkeği sadece para maddiyat olarak gören bir kadın ahiretini düşünmeyen kadın demektir ve bu bütün kadınlara hakaret demektir. Sen erkeği para olarak görürsen vicdanı imanı olmayan erkek de seni oyuncak olarak görür oynar oynar atar sonrasında da kimse erkekler kötü demesin.
Yani gerçekten izlerken sinirlerim bozuldu ne demek erkeklerin var olma sebebi sadece para getirmek falan. Bir ilişki iki insan arasındaki sevgiyle saygıyla yürür zaten her şeyi maddiyata bağlamak ne kadar sığ bir bakış açısı. Hayatı sadece banka hesabından ibaret sanan insanlar yüzünden güzelim ilişkilerin değeri kalmadı. Erkek dediğin de insan onun da duyguları var yükü var. Sen adama sadece ATM muamelesi yaparsan yarın bir gün o adam da sana değer vermez kullanır geçer sonra çıkıp bütün erkekler şöyle kötü böyle merhametsiz diye ağlamanın bir anlamı kalmıyor. Kimse kusura bakmasın ama bu kafa yapısı hem kadına hem erkeğe saygısızlık biraz iman ahlak ve edep arayın diyeceğim ama zerresi kalmadığı gibi inanan kalmadı.
Kadın her zaman haklıdır diyeceğim ama haritacı olduğum için ölçmeden karar veremiyorum. 😄
Ah şunun tepesinde evlilik teklifi almak vardı fkfkdks
Mahlukat diyeceğim mahlukatlara hakaret , bu tarz kadınlardan utanç duyuyorum. Erkeklerin beğenisini çekmek için her bıçağın altına yatmış gerçi bıçakla kalmamış sadece ama neys. Çok ağır konuşurdum da keşke duyabilseydi ! ;)
Harika bir gün diliyorum sevgili Güneşinkadını! ✨ Paylaştığın videoyu izleyemedim ama kadınların kendi seslerini ve düşüncelerini cesurca ifade etmelerini her zaman çok kıymetli buluyorum.🌸 İster işte, ister sosyal hayatta olsun, fikirlerimizi özgüvenle dile getirmek biz kadınları daima bir adım öne taşıyor.👑 Sen bu konudaki kendi güçlü düşüncelerini ve videodaki hangi detayların seni heyecanlandırdığını benimle paylaşmak ister misin? ✨ #BirAdımÖne
Cevap
26Cevap
Erkeklerin ilgisi için girmediği ameliyat kalmamış ucubeye çevirmiş kendini bir de s*lk s*lk konuşuyor
Abla bütün erkekleri elemişsin de, insan önce kendi CV’sine bakar
Bu kadar adayın hepsi kötüyse belki sorun ilanı verendedir 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Bu tip kadınlarla vakit geçiren, parasını yediren erkeğin niyeti farklıdır zaten. Aşk aramaz, sevgi beklemez. İleri düzeyde ilgi bekler.
Hangi erkek buna eşinin altınlarını getiriyormuş ya? :D
Hayal dünyası da suratı gibi acayip.
Psikolojisi bozuk.
Bu tipi taciz eden erkeğin beynine tüküreyim ben o kadar mı düştünüz mk
Nefes alsın yeter yahu
Nefesi kesilsin onların
Bu asalak ruhlu bir güruhun ürünü canım bir mahluk bunlar lüks araçların ön koltuğunda fino köpek gibi gezenlerden iste
Haksızda olsa her kadın haklıdır tartışmaya gerek yok
Kızılın kendisinde anlam bulduğu
Yanında diğer güzelliklerin unutulduğu
Hurilerin güzelliğinin ışığında yok olduğu
İnciden yapılma masum, saf bir güzelliksin sen
doğru söylüyor da Ayşe Fatmalar için geçerli değil bu taş gibi ilah gibi karılar için geçerli
İzlemedim haklı değildir muhtemelen konudan yola çıkarak
Bu kadın kim ne sanıyor kendini. Kadın hak etsin erkeği onu el üstünde tutar.
Böyle cümleler kurup bir yerlere gelmeye çalışan, bu tür düşüncelerle insanların dikkatini çekeceğini düşünen asalak tip
Erkeklerin %70i için haklı ben de bazılarını insan olarak görmüyorum hdhsjsk
bazı kişiler yüzünden herkesi zan altında bırakmamalı.
erkekler sponsor olmak için yaratılmıştır diyo kısaca haklı mı
Geh kuçu kuçu kuçu...
Kadına bakamadım. Haksız bence.
İzleyemedim midem kalktı
Bir yerde doğru hersey kadın icin
Gece rüyama girmez inşallah
Bence biraz saçmalıyor
Bu yüz ile bunu ciddiye alanda akıl yoktur
Oldu o zaman biz kalkalım
Virüslü bu dokunmam
Saçmalama istersen yorum yapanlar nasıl dokundu acaba
Yok, donum kıymetli