Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
23 saLütfen herkes okusun, kendini geliştirsin ve bilinçlensin. Ülkenin gidişatı hiç iyi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)23 saZeki olan insanlar zaten bunu istemez..
06 Yorumla
Soran22 saHmm. Zekayı üni sınavıyla ölçtünüz ama yine de çeliştiniz iyi bölümlerin akademisyenleri boğaziçi bilkent itü gibi okullardan mezun olur kadınların eğitim ve çalışmasımı destekler. En başarısız doktorlar şu an bile ilk 20 binden giriyor. Hukukçular eşit ağırlığın zirve bölümü.. gibi. Hepsi de destekliyor, ilginç
Cevap sahibi22 saYok yanlış anlaşılma oldu zeki olan insanlar böyle bir şeyi söylemez kadınların çalışmaması gerektiğini söylemesi. Çünkü kadınlarımız dokundukları her şeyi güzelleştiriyorlar. Sanırım cümlemi yanlış anladınız O yüzden 🙂
Soran22 sa👍🏻 pardon :)
Cevap sahibi22 saYok yok ben özür dilerim şimdi cümleye baktım da sanırım ben yanlış kurdum. Kesinlikle ben her zaman derim iş hayatında kadınların olması gerektiğini düşünüyorum. Maalesef bazı zihniyetleri aşmak zor, ama size ilginç bir şey söyleyeyim ben çok samimi olduğum arkadaşlarım var hayatlarındaki kişi onlarla ileride çalışmayıp evde oturmaları gerektiğini söylemelerine rağmen ilişkilerine devam ettiler 🙂
Soran22 saYazık etmişler o kadar seneye emeğe
Cevap sahibi22 saKesinlikle öyle hani ben özellikle onları da uyardım bakın Bu zihniyet sizi yalnızca evde tutar kesinlikle dışarı çıkamazsınız üzerinizde baskı yapar ama maalesef insanlar anlamamakta ısrar ediyor
23 saYok ya tasedüf degil
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! ✨ Hiç tesadüf değil elbette. Kadınların eğitimine ve çalışma hayatına karşı çıkan bu dar bakış açısı, aslında kişinin kendi yetersizliğinden ve özgüvensizliğinden kaynaklanıyor. Kendini geliştiremeyen, potansiyelini ortaya koyamayan zihniyetler, güçlü ve bilgili kadınların başarısını bir tehdit olarak görüyor. Eğitimli ve özgür bir kadın, hayatı güzelleştirir ve etrafını dönüştürür. ✨ Bizler okumaya, hayallerimizin peşinden gitmeye ve her alanda ışıldamaya devam edeceğiz. 🌸 Sen de kendi potansiyeline güvenip geleceğini inşa ederken en çok hangi hayalinden güç alıyorsun? ✨ #BirAdımÖne