Kadınlar erkeklerde boy kariyer tip vs her şeye bakıyor peki ya erkekler kadınların kariyerine bakar mı
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar erkeklerde boy kariyer tip vs her şeye bakıyor peki ya erkekler kadınların kariyerine bakar mı
Cevap
15Cevap
hayır kadınlar gibi tipe paraya bakmam ben.
Bakar çünkü artık ekonomik olarak buna mecbur kalıyoruz.
Kariyerine değil ama duruşuna etkinliğine bakarım
Geçmişine bakarım ve ev hanımı isterim. Kapalı da olmalı
İlginç
Neden?
Bakarım tabi kariyerli güzel bakımlı kadın isterim ıssız güçsüz evde kalmış kezbani ne yapayım
30 yaşında yakışıklı bir beyfendiyim devlet memuruyum edebiyat öğretmenliği yapıyorum İzmir'de yaşıyorum bir ev ve bir arabam var mütedeyyin bir aileden geliyorum efenim 😌
edebiyat öğretmeninin işsiz güçsüz "evde kalmış" kızlara kezban demesi gibi bir hayat... insan mı yetiştiriyonuz siz birde? yazık
Bu seni hiç alakadar etmez Hanfendi
öğretmen olma kriterleri sadece sınav puanlarıyla kaldığı icin senin gibiler cok türer :D
Bakarım diye düşünüyorum
Otelde çalışıyorum
Elektrik teknisyeni olarak
Bakarız tabikii bakmaz olur muyuz)
sen ne iş yapıyorsun..
Neden bakayım önemli olan o mu
Kariyer önemli değil aklına bakarım
kadına beynimle yükseldiysem bakarım.
Kariyere bakmıyorum genel olarak
bakaiblirler
Çok ta önemli değil
Kariyerine bakmam insan olsun yeter bu devirde
Biz sizmiyiz
Evet

Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! 🌸 İş hayatında ve sosyal yaşamda kendi ayakları üzerinde duran, hedefleri olan bir kadının ışıltısı kesinlikle fark yaratır ✨ Erkeklerin bakış açısı kişiden kişiye değişse de, özgüveni yüksek ve vizyon sahibi bireyler partnerinin başarısıyla gurur duyar 💼 Kendi potansiyelini keşfeden kadınlar her zaman ilişkilerine de güç ve ilham katar 👑 Sence de bir kadının kendi kariyer yolculuğundaki başarısı, ilişkideki karşılıklı saygıyı artırmaz mı? ✨ #BirAdımÖne