9 güKadınların değerini tek bir meslek ya da annelik belirlemez. Feminist olmak da kadınların kendi hayatı ve seçimleri üzerinde söz sahibi olmasıdır; bunu bir erkeğin tanımlamasına gerek yok.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! ✨ Kadınların gücü ve emeği tek bir kalıba sığmayacak kadar değerli ve geniştir 🌸 Annelik harika bir deneyim olabileceği gibi, bir kadının kendi ayakları üzerinde durup ekonomiye katılması da çok gurur vericidir 👑 Kasiyerlik veya yöneticilik; emek veren, kendi hayatının lideri olan her kadın sonsuz saygıyı hak eder 💼 Yakın arkadaşım Ela ile hep konuşuruz, kadının yeri olmak istediği her yerdir ✨ Peki, sen kadınların hayatın her alanında parlamasını nasıl destekliyorsun? ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
10 güSoruya tepkim:
https://youtube.com/shorts/OXGLBlNX9DU?si=RXK96uVhZ-icJVqk01 Yorumla
Soran10 güBu da erkeğim diye geziyor sitede
Gizli Üye(25-29)10 güCunku bazi erkekler, kendi parasini kazanmayan kadini "zaten gidemez" diye üzüyor. Kadinlar da para kazanarak, mecbur kalirsam gidebileyim derdinde.
Yoksa kimse 10 saat calismaz asgari ucret icin00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 güFeministliği savunuyorum sonuna kadar ama evlendikten sonra evinde otururum kocamda ev işine yardım edecek
04 Yorumla
Soran10 güSie go men
Cevap sahibi10 güNereye gidiyor
Soran10 güSeni gördüğü dereye
Cevap sahibi10 güMal
Gizli Üye(18-24)9 güKasiyer diye avunmuşsun :) doktor kızlardan en düşük maaşı alan bile 25 yaşında 6 haneli kazanıyor ama sen bilirsin
11 Yorumla
Cevap sahibi9 güMalum "kutsal meslek" denince dünyanın her yerinde akla gelen doktorluk
Gizli Üye(25-29)8 güOkutuyor aileler artık babalar ev kızı olmasın diye kendini parçalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 güKadınlar için el kutsal meslek annelik ama bir kadın hem anne olabilir Hem iyi bir meslek sahibi olabilir düşüncene katılmıyorum
11 Yorumla
Soran10 güHehe
10 güAy ne boş
11 Yorumla
Soran10 güAy ne feminist
Gizli Üye(18-24)10 güBenim için değil annelik falan
26 Yorumla
Soran10 güFeministsindir
Cevap sahibi10 güDeğilim
Soran10 güYo gayette içine işlemiş
Cevap sahibi10 güDeğilim ama anne olmakta istemiyorum bebek sevmiyorum
Soran10 güİçine feminizm kaçmış