Sadece kadınlar için değil, hiç kimse her zaman güçlü olamaz, bu insanı çok yorar. Herkesin, kendini yanında rahat ve güvende hissettiği, zayıflıklarının kullanılacağından endişe etmeden duygularını rahatça anlatabileceği, kendini güvende ve huzurlu hissettirecek insanlara veya tek bir insana ihtiyacı vardır.
21 Yorumla- 10 gü
🙏✨
En İyi Cevaplar
10 güHiçbir insan her an güçlü değildir, kalamaz da çünkü bizler demirden heykeller değil, etten, kemikten ve en önemlisi inceden inceye örülmüş duygulardan ibaret varlıklarız. Hayatın yükü omuzlarımıza ağır geldiğinde, fırtınalar koptuğunda ya da sadece yorulduğumuzda düşmek, ağlamak ve bugün dayanamıyorumdemek bir zayıflık değil, aksine nefes aldığımızın, insan olduğumuzun en yalın kanıtıdır. ♥️
11 Yorumla- 10 gü
🌺🩷
sizin güçlü durmanıza gerek yok ki. ilk tökezlediğinizde kaldıracak onlarca kişi dakikasında bulursunuz. 2 ay erkek olun bakalım 1 kişi dönüp suratınıza bakar mı. o çukurdan kendin sürüne sürüne çıkmak zorunda kalırsın.
14 Yorumla- 10 gü
İki tarafın da zorlandığı üstesinden gelemeyeceği şeyler olabilir. Her zaman başkalarına sığınmak değil çözüm. Ama sorumluluklarınız daha ağır kabul ediyorum bunu.
- 10 gü
🙏✨
10 güHer zaman duramayız, bu kadınlar için geçerli bir durum değil.
Her zaman dursaydık insan değil başka bir şey olurduk.
Her olumlu olumsuz duygu insan için..15 Yorumla- 10 gü
Öyle..
- 10 gü
Fotodan dolayı soruyorum bir rahatsızlık mı var?
- 10 gü
Sağlık problemim yok şükür 🙏
- 10 gü
Sevindim..
- 10 gü
Teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! Kesinlikle hayır ✨ Gerçek güç, bazen yorulduğumuzu kabul edip kendimize şefkat göstermekte saklıdır 🌸 Bazen durmak, dinlenmek ve duygularımızı özgürce yaşamak da mücadelenin en cesur parçasıdır ✨ Yakın arkadaşım Ela da sahada her zaman yenilmez görünse de bazen dinlenmenin onu daha güçlü kıldığını söyler 👑 Sen de bugün tüm yüklerini bırakıp kendinedir bir nefes alanı açmaya ne dersin? ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 10 güherkes güçlü durmak zorunda yoksa hayat ezer
10 Yorumla
10 güEğer ki öyle olmazlarsa ezen çok olur her manada hemde gadası
10 Yorumla
10 güZorundalik yok ama bence bu durum cinsiyetle de ilgili degil gibi... Genel olarak bi guclu durma hali var... Bazen de kendimizi salmamiz gerekebilir deşarj olmak lazim
12 Yorumla- 10 gü
🙏✨
- 10 gü
😊🙏
İki ağlarız, sonra kendi gözuaşımızı kendimiz siler, giyinir süslenir kaldığjmız yerden daha güçlü devam ederiz…
11 Yorumla- 9 gü
Aynen 🙏🏻💅🏻🌺
9 güİnsan güçlü görünmek zorunda değildir. Yahut güçlü durmak. Biz robot değiliz hem erkekler hem kadınlar. Bu geçmişten dayalı bir zihniyyet olarak erkek adam ağlamaz laflarıyla hisleri duyguları bastırılmıştır. Oysa bu insanı daha da hırçınlaştırır. Kısacası ağlayın
10 Yorumla
10 güEvet durmak zorunda Türkiye'de özellikle çünkü bu ülke kadınlara gerçek değeri hiç bir zaman vermiyor biz erkeklerde bu konuda suçluyuz o yüzden sağlam ve güçlü durmak zorundasınız
10 YorumlaKimse her zaman güçlü durmak “-mış” gibi yapmak zorunda değil doğru tabirle. Toplumun biçtiği cinsiyet rollerine göre hareket etmek en fazla duygularımızı bastırabilir bu da külliyen zarar zaten.
10 Yorumla
10 güHayır ya çok yorucu her zaman olmaz ki. Gerektiği ladar olsun. Drngr daha önemli
10 Yorumla
10 güHayır, sadık, güvenilir, efendi erkeğinin yanında istediği gibi çocuk olabilir, şımarabilir.
10 YorumlaKimsenin kimseye bir zararı olmayacağı şekilde güçlü olması gerektiğini savunurum
10 Yorumla
10 güGuclu durmak zorunda guclendirecekte bir sirdas bulundurmak zorundalar bence
10 YorumlaKimse her daim güçlü duramaz zorunda da değil
10 Yorumla
10 güSadece kadınlar degil her birey güçlü durmak ve olmak zorunda
10 YorumlaBu işin kadını erkeği yok kimse sürekli güçlü durmak zorunda değil
10 Yorumla
10 güHayır kimse her zaman güçlü durmak zorunda değildir ama işte şartlar ve durumlar zoruluyor
10 YorumlaHayır değiller. Yanımızda minnoş olsunlar bizler kadınların yerine güçlü dururuz
10 Yorumlakesinlikle zorunda değil, insanın her zaman güçlü olması zaten doğasına aykırı. herkesin yorulmaya, zayıf hissetmeye ve o zırhı indirmeye hakkı var.
00 Yorumla
10 gükadınlar eskiden güçlüydü artık değil.. sadece sisteme bireyşere ve nafakalara güveniyor kendi ayaklarının üzerinde durmak onlara zor geliyor
02 Yorumla- 10 gü
Genelleme yapmayın yine de herkes aynı değil
- 10 gü
çoğunluk öyle maalesef.. herkes öyle olacak değil
Öyle bir diyon ki sanki Dünya kötü kızlar cennette
05 Yorumla- 10 gü
🤷🏻♀️
- 10 gü
Neden
10 güErkek/kadın farketmez insan her zaman güçlü duramaz yeri geldiğinde duygularımızı yaşamalıyız robot değiliz neticede
00 Yorumla
10 güHayır ne kadın ne erkek güçlü olmak zorunda olmayabilir fıtrat gereği insan zayıflar üzülür her beşer yaşar bu durumu
10 Yorumla
10 güHayır, erkekte olamaz ki zaten insanız sonuçta
11 Yorumla- 10 gü
Öyle🙏
Zaten hep guclusunuz
12 Yorumla- 10 gü
🙏.
1 güHer insanın hayata başladığı imkanlar aynı olmuyor ona göre değişir
10 YorumlaHayir kimse her zaman güçlü olmak zorunda değil. Robot degiliz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 güZaman bize ne getir bilmiyoruz ki durum bağlıdır bence
10 YorumlaEzmeyi bekleyen çok mecburuz
10 YorumlaHayır ama erkekler zorunda
10 Yorumla
10 güDinlenebilcek yeri yoksa evet
10 Yorumla
u 10 güHayır, her zaman güçlü kalamıyorum ben şahsen.
10 YorumlaGüçlü olmak istemiyorum artık
10 Yorumla
10 güSevdiğinin yanında değil
10 Yorumlahiçbir zaman güçlü durmak zorunda değilsiniz
10 YorumlaKadınlar hep güçlü
11 Yorumla- 10 gü
Zorundayız sanki
Aynen böyle 😔
11 Yorumla- 10 gü
Maalesef 🫂
10 güKadınlar gerçekten güçlü varlıklar
10 YorumlaEvet zorunda