Halkbank'ın Üreten Kadınlar Yarışmasını Duydunuz Mu?

Günaydın kızlar, sizlere güzel bir fikir ile geldim. Son zamanlarda çok fazla önüme çıkıyor. Duyurmak için en iyi mecralardan birindeyim bence. Halkbank'ın her sene düzenlediği Üreten Kadınlar Yarışması başvuruları açılmış. Halkbank, kadın girişimcileri, üreten kadın kooperatiflerini ve sıfırdan kendi işini kuran kadın liderleri desteklemek amacıyla düzenliyor bu yarışmayı. Finansal desteklerle iş hacmini bir üst seviyeye taşımak için büyük bir fırsat sunuyor bence. Biraz araştırma yaptığımda gördüm ki, yarışma kapsamında; Yılın Üreten Kadın Girişimcisi, Yılın Sıfırdan Başlayan Kadın Girişimcisi, Yılın Kadın Kooperatifi ve Yılın Yükselen Yıldızı gibi farklı kategorilerde değerlendirilecek projeler. İş fikrine, üretimine ve vizyonuna güvenen tüm kadın girişimciler başvursun derim. Düşünsenize Halkbank gibi bir kamu kurumundan ödül alıyorsunuz. Ne kadar havalı ve önünüzü açacak bir kazanım olur sizin için. Bugün de bacılarıma böyle bir haber vereyim dedim. Halkbank'ın resmi internet sitesinde yer alan Üreten Kadınlar Yarışması Başvuru Formu üzerinden kolayca başvurunuzu yapabilirsiniz.

Halkbank'ın Üreten Kadınlar Yarışmasını Duydunuz Mu?