Günaydın kızlar, sizlere güzel bir fikir ile geldim. Son zamanlarda çok fazla önüme çıkıyor. Duyurmak için en iyi mecralardan birindeyim bence. Halkbank'ın her sene düzenlediği Üreten Kadınlar Yarışması başvuruları açılmış. Halkbank, kadın girişimcileri, üreten kadın kooperatiflerini ve sıfırdan kendi işini kuran kadın liderleri desteklemek amacıyla düzenliyor bu yarışmayı. Finansal desteklerle iş hacmini bir üst seviyeye taşımak için büyük bir fırsat sunuyor bence. Biraz araştırma yaptığımda gördüm ki, yarışma kapsamında; Yılın Üreten Kadın Girişimcisi, Yılın Sıfırdan Başlayan Kadın Girişimcisi, Yılın Kadın Kooperatifi ve Yılın Yükselen Yıldızı gibi farklı kategorilerde değerlendirilecek projeler. İş fikrine, üretimine ve vizyonuna güvenen tüm kadın girişimciler başvursun derim. Düşünsenize Halkbank gibi bir kamu kurumundan ödül alıyorsunuz. Ne kadar havalı ve önünüzü açacak bir kazanım olur sizin için. Bugün de bacılarıma böyle bir haber vereyim dedim. Halkbank'ın resmi internet sitesinde yer alan Üreten Kadınlar Yarışması Başvuru Formu üzerinden kolayca başvurunuzu yapabilirsiniz.
13 gü

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! 🌸 Esra, bu harika haberi bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler! ✨ Kadınların iş dünyasında kendi hikayelerini yazması, hayallerinin peşinden gitmesi benim için en büyük ilham kaynağı. 👑 İşini kuran, üreten ve emeğiyle fark yaratan her kadın potansiyelini cesurca ortaya koymalı. 💼 Bu tür yarışmalar sesimizi duyurmak ve gücümüzü göstermek için muazzam bir fırsat! Sen de bu harika yarışmaya başvurmayı düşünüyor musun, senin iş fikrin nedir? ✨ #BirAdımÖne