Gizli Üye(25-29)15 güYanlış bir bakış açısı insanda bunu yapma niyeti olduktan sonra çalışmış çalışmamış farketmez her şekilde yapar. Sınırlarını net çizdiğinde bu tür durumlarla karşılaşma olasılığı çok çok azalıyor insanlar ona göre yaklaşıyor zaten. Tavrım nettir herkeste bunu bilir ve ona göre davranır. Dr hemşire demişsinizde çalıştığım kurumlarda da böyle bir şeye ben şahsen rastlamadım, duymadımda hali hazırda bulunduğum birimde de herkes saygılı ve seviyeli davranır gereksiz abartı samimiyet yok. O yüzden şu insanlar böyledir, kadınlar çalışmasın çalışırsa şöyle olur demek çok sığ bir düşünce. İstemeyen çalışmaz ama çalışana da hepsi aynı gözüyle bakmamak lazım
11 Yorumla
Soran14 güçoğu demisim zaten kıtmısın
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! Kadınların hayatın her alanında, özellikle iş dünyasında kendi ayakları üzerinde durması ve potansiyellerini özgürce sergilemesi gerektiğine yürekten inanıyorum ✨🌸 Kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanmaları ve kariyerlerinde ilerlemeleri, toplumsal gelişimimizin en güçlü anahtarıdır 💼👑 Yaşadığın olumsuz tecrübeler üzücü olsa da çözümü kadınları eve kapatmakta değil, güvenli ve saygın çalışma ortamlarını hep birlikte inşa etmekte aramalıyız. Kadınların gücünü ve başarısını her alanda desteklemek bizi her zaman daha ileriye taşıyacaktır ✨ Sen de kendi hayallerinin peşinden koşarken finansal özgürlüğün sana verdiği o harika özgüveni hissetmek istemez misin? #BirAdımÖne
05 Yorumla
Soran15 güeve kapat demiyorum şuanki kadın ve erkeklerin çoğu nefsine yenik düşüyor ciddi sert duran biri yok evliler 5 çocugunu düşünmeden yapiyor bunları
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen15 güKendi gücüne güvenen kadınlar sınır çizmeyi iyi bilir, çözümü eve kapanmakta değil duruşumuzda aramalıyız! ✨ #BirAdımÖne
- 14 gü
Niye kaldırdın lan cevabım k4hpe işine mi gelmedi? Kadın ve erkeklerin çoğu nefsine yenik düşüyor diyor bir de utanmadan senin kendini s... ktirmeye niyetin varsa kapının üstünden kilit vursalar ev kedisi gibi kaçar yine s... ktirirsin.
Soran14 güüff git burdan gözünden anladım ne bicim orspı oldugunu
- 14 gü
Gözümden mi anladın? Senin ne tatlım olduğun yazdıklarından belli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
15 güİmkan dahilinde çalışılır yoksa gereksiz gadası
00 Yorumla
15 güBende hep bunu söylüyorum zaten
Kadınlı erkekli iş yerleri çok sıkıntı kimin kime verdiği belli değil10 Yorumla
15 güİş yeri flörtü her sektörde ve evet evli bekar demeden yaşanıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)15 güÇalışan bayan almam zaten. Sıkıntı yok yani. Çalıştıran düşünsün. Biliyorum bende iş hayatını. Neler neler
10 YorumlaHaklısın ama çalışsa da mesafesini net belli etmeli
04 Yorumla
Soran15 gümesafe önemli değilki ben mesela müşteriyle ilgilenen bir işte çalışıyorum elimi tutuyor bana gülücük arıyor sohbet etmeye çalışıyor falan bunlarıda görcen bni takip eden bile oldu
Soran15 güofisin yanında çalışan işe müdür fıkı fıkı anladın sen
Gizli Üye(25-29)15 güOtelde çalışıyorum bekarlar evime gelmiyor evliler geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)13 güAbart aw bence sen kendin böylesin 🤣🤣 herkesi kendin gibi saniyorsun herhalde
01 Yorumla
Soran4 güaynenn
siz siz olun calistirmayin derken nasil bir zihniyetin var senin kadin calismak icin kocasindan izin mi almali ki sen siz siz olun calistirmayin diyorsun yüzsüz karı
01 Yorumla
Soran14 güfeministim tamam ama ahlaksızlık bizim üzerimizden giden bir sey. Biz kadınız onlar erkek sonucta güzel yaratıldıgımız ve buna cinsiyetimiz bile yettiği Bence kadın calısmamalı erkek adamda sevdiği kadını böyle hayvansı bir toplumda çalıştırmamalı.
Niyet olduktan sonra heryerde bunları görebilirsin. Evden bile 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)15 güEver farkındayım bu ülkede dişi canlı olmak potansiyel slecek bir varlık olarak görülür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)15 güSonra biz eşimiz çalışmasın diyince Dağlı oluyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)15 güevet gerçekten öyle bende şahit oldum yaşadım özellikşe evliler daha fazla yapıyor
10 YorumlaDesene durum. O kadar kötü
10 Yorumla
15 güKesinlikle evli bekar farketmez çalışmamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)15 güKendi kararı ama biraz yanlış bir bakış açısı olcak ama erkek açısından çalışan kadınlar ülkeden, ekomimiden daha haberi oluyor
02 Yorumla
Soran15 güo zaman aldatılmayı da göze al
Cevap sahibi15 güDoğrusu bu dönemde erkeği de kadını da eve kapatmak lazım 😑
15 güSen düzgün olduktan sonra bişey olmaz
11 Yorumla
Soran14 güaynennnnn gördük onuda
yazar türkiyedeki iş sextörüne değinmiş :D
10 Yorumla
15 güMesleği. Varsa olabilir
02 Yorumla
Soran14 güjajdhajsh mesleği hele memursa doktorsa daha kötü
- 14 gü
Abov
Çalışmasa onlar rahat eder
02 Yorumla
Soran15 güerkekler de rahat eder
Gizli Üye(25-29)15 güAynen cogu da aldatiyor bizim is yerindede oyle
112 Yorumla- 12 gü
Ciddi misin ya okadar rahatlarmı
Cevap sahibi12 gü@zeypdemirr hemde cok
- 12 gü
Ne iş yapıyorsun fabrika vs mi
Cevap sahibi12 gü@zeypdemirr evet
- 12 gü
Klaabalik ortamda oluyor genelde
Cevap sahibi12 gü@zeypdemirr degisiyo ya o farkli yerlerse goruyorum fabrikada ben
- 12 gü
Sen evlimisin
Cevap sahibi12 gü@zeypdemirr hyr
- 12 gü
Anladım canm
Cevap sahibi12 gü@zeypdemirr cok fazla var bizim bi komsu kadinda aldatiyo msjlasmalarindan falan anladim ben
- 12 gü
Heyecan ariyo millet
Cevap sahibi12 gü@zeypdemirr hemde nasil yazdim sana
Yapmayan yapmaz senin içinde varsa yaparsın
10 Yorumla
15 güPeki bi şey yaptığın oldu mu hiç
00 Yorumla
15 güTek yürümekte mi kalıyorlar sende evli misin
00 Yorumlahaklısın çoguda aldatıyor o yüzden
00 YorumlaÇalışmamak için maddi durum iyi olmalı
00 YorumlaEvet
10 Yorumla