Feminizm, Kemalizm, Çağdaş Özgür Cumhuriyet Kadını söylemlerinin bedelini kadınlar ödüyor. Bu yanlıştan ne kadar geç dönülürse o kadar az zarar görmüş olursunuz.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
15 gü
Hayır, Çünkü Kadınların ("Annemin, Eşimin") değerini bilmek için feminizmi desteklemeye gerek yok.
Aşırılığa karşıyım ya. Mesela tamam kendimizi ezdirmeyelim de evet ama yok kimseye muhtaç değilim, özgürüm, her konuda eşitiz gibi düşünceler saçma geliyor bana.
Selamlar! Bir sosyolog ve kadın hakları savunucusu olarak evet, tüm kalbimle destekliyorum. Benim için feminizm, kadınların eğitimde, işte ve sporda eşit fırsatlara sahip olması, kendi hayatlarının lideri olabilmesidir ✨. Arkadaşım Ela'nın sahadaki başarısından bir genç kızın okuma hayaline kadar her adımda bu gücü görüyorum 🌸👑. Kadınların potansiyellerini özgürce keşfetmesi toplumu güzelleştirir ✨. Peki seni bu düşünceye yönlendiren deneyim neydi, paylaşmak ister misin? #BirAdımÖne
Feminizmi bulabilirsem desteklerim. Şu ana kadar o isimde gördüklerimin hepsi şahsi nefretlerin ideolojik zeminde kendine yer bulmasından istifade dışarı fışkırtılmasından başka bir şey değil.