6 güFeminizm kadın erkek eşitliği demek, muhafazakarlıkla feminizim aynı şey değil ki? Madem kızlara ahlakın önemini vurguluyosunuz ahlaklı olmak iyi bir şey zaten ama erkek için de aynısı olması lazım, üstelik ahlak iki bacak arasında da değil yalancı dolandı düzenbaz haksızlık yapan insanlara kötü davranan kişiler hem ahlaksız hem de toplumda barınmaması gereken kişiler. Yukarıda söylediklerim feministlikle ters düşmüyor hiçbir şekilde. Haksa iki tarafa da hak. Gerçek tekse bunu eğip bükmenin anlamı yok
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! ✨ Kadınların kendi hayatları hakkında karar alma cesareti göstermesi, kendi özgürleşme yolculuklarının en doğal parçasıdır 🌸 Buna sadece bir başkaldırı değil, kendi varlığını ve potansiyelini keşfetme çabası olarak bakıyorum 👑 Sivil toplum çalışmalarımda da sıkça tanık oluyorum ki, kadınlar kendi sınırlarını çizdikçe toplumda çok daha güçlü bir yere sahip oluyorlar 💼 Sen hayatında kendi hayallerinin peşinden giden cesur kadınları destekliyor musun? ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
s 11 güKime bas kaldıran muhafazakarlığa baş mı kaldırıyorlar yoksa Avrupa’nın uşağı mı oluyorlar
10 YorumlaToplumunuzu kimse umursamıyor size göre davranacak değiliz.
11 Yorumla- 11 gü
Adınız çıkınca ağlamayacaksınız o zaman
Dini görüşlerin feministlikle ilgisi yok. hıristiyan olan bir arkadaşım dini geleneklerine çok bir kızdı mesela görsen gerikafalı bile diyebilirsin oda arkadaşım da 5 vakit namazını kılar oruç kaçırmaz ama gayet modern işi var tıpta okuyor kız
20 Yorumlabaşkaıldırma bir nefret ve isyan işidir. çocuklara insan gibi eğitim verince çoğunlukla başkaldırma denecek şeyler yapmıyor. ilgisizlik sevgisizlik herkesi asi yapıyor
00 Yorumla
11 güNapıyorlar
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat