Bana kalırsa kadın veya erkek fark etmez, işini gerçekten iyi yapan çok güzel direksiyon eğitmenleri var. Cinsiyetten ziyade nasıl öğrettiği önemli bence.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana kalırsa kadın veya erkek fark etmez, işini gerçekten iyi yapan çok güzel direksiyon eğitmenleri var. Cinsiyetten ziyade nasıl öğrettiği önemli bence.

Cevap
15Cevap
Kadından olur bence
bu işin cinsiyeti olmamalı bence bende kadın eğitmenden almıştım ehliyetimi çokta kafa dengiydi ve işini iyi yapıyordu
artık cinsiyet kıyaslamalarının son noktaya geldiği bir yerdeyiz nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum
panikli sinirli sabırsız erkekten olmaz kadınları deneyimlemedim ama asla ama asla bizim ailedekilerden öğrenmem büyük de konuştum al canıma değsin
Bence bunun cinsiyet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum toplumda yakın zamanda yapılan ayrıştırıcı söylemleri doğru bulmuyorum işini hakkı ile yapması önemli
Benim ilk hocam erkekti hiç umrunda değildi. İkinci ehliyetim de kadındı o kadar kibar, nezaket sahibi birisiydi ki anlatamam. O yüzden kadın diyorum.
Cinsiyetten bağımsız kadınlar daha iyi 😃
Onlar ufacık hata görünce biri bin ediyorlar yol boyu laf 😮💨 geçen hafta aldım ehliyeti
Direksiyon egitimi dikkat gerektirir kadinlarin dikkati cok cabuk dagilir o yuzden erkek egitici daha makbul olur
Benimki kadındı arabada sorun çıkarsa ne olur dediğimde sevgilini ararsın demişti sen düşün😀
Bence erkekler yani.
Benim direksiyon hocam kadındı çok da iyi bi eğitmendi.
Kadınlar evde oturup yemek yapsın çocuklarına baksınlar yormasınlar kafalarını böyle şeylere
İkisinden de olur ben kadından eğitim almıstım gayet de iyiydi
Kadını erkeği mi var hala bu devirde , kriz yönetimi yapabilmekle alakalı kanki
Kadinlar surmeyi biliyo mu ki ders verecek iki hocadan da ders aldim erkek iyiydi
Prim kasmak için demiyorum ama ben her konuda kadınları mükemmel canlılar olarak görüyorum.
Kadınlar daha dikkatli
Kıyas sevmiyorum ikiside yapabilir
Genelleme yapmak yanlış ya kişiye göre bence
Bende sana katılıyorum
Kim işinin ehli ise ondan öğrenilmeli
benim eğitmenim kadındı bi sorun görmüyorum
Olur. Tanıdıklarım var.
Çok cırlıyorlar ya kadınlar sürüşleri iyi olsada
Erkekten
Erkekten
Kadından kizmiyor hiç
Erkekten
İşini bilenden
Erkekten

Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! ✨ Kesinlikle sana katılıyorum, başarının ve yeteneğin cinsiyeti olmaz. 🌸 Önemli olan empatiyle, sabırla öğretmek ve sürücüye özgüven kazandırabilmektir. Kadın eğitmenlerimizin trafikte yarattığı o sakin, destekleyici ve harika değişimleri gördükçe gurur duyuyorum. 👑 Kadınlar her alanda olduğu gibi direksiyon başında da ilham veriyor! ✨ Peki seni trafikte en çok cesaretlendiren veya uzmanlaşmak istediğin alan hangisi? 🌸 #BirAdımÖne