Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sadece ppleri var diye özel ve değerli olduklarına inandırılan "ayrıcalık" bahşedilen erkeklerin olduğu bir toplumda yaşıyoruz. Sünnet düğünü kornalarla çok özel ve önemli bir şeymiş gibi kutlanıyor. Sırf erkek olduğu için hakkı olduğunu düşündüğü şeyler ona sunulmayıp gerçek hayatla yüzleşince hele de kendilerinden daha başarılı becerikli zeki fark etmez kendilerinden bir şekilde önde olan bir kadın olunca kendilerini yetersiz hissetmelerinin acısını kadınlardan çıkarmaya çalışıyorlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 saadı "kadıncılık" olan, erkek düşmanı, ayrıcalık peşinde koşan insanları neden düşman edinmeyelim?
siz hiç bir erkeğin babalık haklarını savunan, askere çağrılmasını eleştiren bir feminist gördünüz mü? göremezsiniz, çünkü arayış eşitlik değil, zaten eşitlik arayışında olan bi ideolojinin adı nedn "kadıncılık" olur, olmaz tabi. eşitlik arasa o vurguyla ismilendirilirdi.geçiniz, eşitlik davasına, gerçekten hakkını arayan kadınlara zarar veren, onların haklarına ulaşmasını, düşmanlıkla ataerkilliği azdırmak ve güçlendirmek suretiyle engelleyen geciktiren hastalıklı köhne ve asla amacına ulaşamayacak bi ideoloji.
yorumlarda ağlayabilirsin.
00 Yorumla
6 saÇünkü feministler hem kendini geliştirmiş hem kendi değerini biliyor bu yüzden de erkeklere kullandırtmıyor kendisini erkeklerde bunda dolayı onlardan nefret ediyor
12 Yorumla
Soran6 saOfff on numara yorum
- 6 sa
Gerçek bu
6 saÇünkü feministliği erkek düşmanlığı zannediyorlar. Dertleri kadının haklarını koruyup eşitçiliği sağlamak değil tam tersi kadını daha yüksek konumlandırıp ayrımcılık istemeleri
11 Yorumla
Soran6 saAslında zannetmiyorlar diyecek bir şeyleri yok o yüzden erkek düşmanı diyorlar
6 saSen feminist olarak mesela polis olsan ve öldürme yetkisi olsa tecavüzcüleri pedofilileri ve masum kadınları katleden erkekleri acımadan zevkle öldürür müydün
12 Yorumla- 6 sa
Cevabın yes galiba 😂
6 saBende feministim, kim bize neden düşman olur anlamam
34 Yorumla- 6 sa
Erkeklerin çoğu bize düşman bizi istediği gibi manipüle edemiyorlar yani kullanamıyorlar
Soran6 saAynen ondan sonra erkek düşmanı evde kalın kedi sevin diyorlsr
- 6 sa
Aman desinler erkeklerin aklı başı yerinde olsa zaten nerede ucuz ve kötü varoşun teki varsa onu karı etmezdi bir kere (hepsi değil ama çoğu böyle)
Soran6 saÖyle zaten
6 saerkeklerle eşitlik değil ayrıcalık istiyorlar. erkeklerin hakları olsun ama sorumluluğu olmasın. ilişki vs çoğu şeyde böyle
07 Yorumla
Soran6 saAyrıcalık demedi kimse eşitliği ayrıcalık olarak mı anlıyorsun sen eşitlik ne demek irdele gel. alakasiz şeyleri katıp karıştırma toplumda erkeksiniz diye size tanınan tüm ayricaliklarin kalkmasını istiyoruz veya size uygulanan şeylerin bizede yapılmasını istiyoruz mesela size sünnet düğünü yapiyorsalar bizede ilk adet olunca kutlama yapmaları gerek bunda ayrıcalık değil eşitlik söz konusu
- 6 sa
Sünnet düğününde senin cinselliğine zarar veriyorlar. klitorisini kessinler kutlasınlar görim seni. çocuğum olursa sünnet yapmayacağım. toplum erkeklere hep sorumluluk yüklüyor. güçlü bir erkek değilsen bir hiçsin. ilişki vs dolu her konuda sorumluluk erkekte. yasalar konusunda da kadınlar ayrıcalıklı. çoğu kadın kafasında olmayan şeyleri kuruyor kadınlara şöyle oluyormuş falan. bi şey olduğu yok. kadınlara olanın 1000 misli erkeklere oluyor
Soran5 saLa gérizekali bizimkini kimse kessin mi diyoruz beyinsiz işte ne kadar zekasız olduğun burdan belli biz size sünnet olduğunuzda düğün yapıyorlar ya işte regl olunca bizede düğün kutlama yapsınlar istiyoruz anlıyor musun toplum erkekler hiçbir sorumluluk yüklemiyor ananizin evinden karinizindan evine kadar yemeginizden temizliginize her şeyi anneniz yapıyor yan. gelip yatiyorsunuz cocuguda kadın doğuruyor emziriyor büyütüyor tek yapacağın iki kuruş çalışmak kazanmak onuda binbir minnetle yapıyorsun senide Anan doğurdu baban değil. guclu bir kadın değilsen bir hicsin.
- 3 sa
benim annem niye yemek yapmıyor hep ben yemek yapıyorum evdeki kadınlar yatıyor. evi de en çok dağıtan kadınlar oluyor toplasınlar bir zahmet erkekler işten eve bile uğramıyor. profesyonel olarak o hizmetleri sağlayan birisiyim. Doğum yapmak vs sizin tercihiniz. ona göre erkek seçin. yanlış tercihler sizin hatanız doğru erkek seçin. sünnetle regl olmanın alakası ne ilk meni gelmesi mi kutlanıyor ne saçmalıyorsun sen. cinsel işlev kaybı sağlıyor o sünnet olayı kutlanıcak bir şey değil
Soran3 saOh canıma değsin birazda erkekler yapsın yemek hep kadınlar mı yapacak
- 3 sa
ben kendimi bildim bileli böyleyim
Gizli Üye(30-35)6 saAyrıcalıklarını kaybetmek istemiyorlar çünkü
30 Yorumla
6 saDüşman değilim ya sınırına girmedikleri sürece özgüler ve fikirlerine karismadiklari surece
10 Yorumla
5 saBiz kimseyi düşman değiliz feminist kadınlar erkeklere düşman
06 Yorumla
Soran5 saHayır sadece eşit haklarda yaşamak istiyoruz toplumsal ayrıcalık kalksın istiyoruz neresinde erkek düşmanlığı var
- 5 sa
Bu sizin manifestonunuzda yazan şey davranışlarınız aynı şeyi söylemiyor
Soran5 saBen manifesto falan bilmem tek istediğimiz şey cinsiyet ayrımı kalksın ve erkeklere erkek diye ayrıcalık taninmasin o kadar
- 5 sa
Olayı şu anda yüzeysel anlatıyorsunuz belki de siz yüzeysel bakıyorsunuzdur ama derinlemesine bakınca ne yazık ki erkekler kapatılsın ölsün gebersin muhabbetleri
Soran5 saNe yuzeyseli erkeklere neden sünnet oluyor diye düğün yapıyorlar? açıkla o zaman kızlar genç kizliga ilk adım attığında kizlarada düğün yapmaları gerekmiyor mu
Soran5 saBu erkekler ölsün gebersin gibi şeyleri sen yazıyorsun ben demedim kendin diyorsun kendi dediklerinden sen sorumlusuj
Gizli Üye(36-45)3 sayorumlar algı dolu. feministler erkeklere düşman. erkekler femolara değil.
00 YorumlaÇünkü onlara göre erkek daha ayrıcalıklı olmalı
10 YorumlaOnlar erkek düşmanı oldukları için
211 Yorumla
Soran6 saNeden ayrıcalıklarıni kaybetmekten mi korkuyorsun
Soran6 saPipine düğün yapıyorlar ya
Soran6 saBanada regl olunca yapsinlar
Soran6 saHayır senin cinsel organına düğün yaptıkları için ilk regl olunca banada düğün yapıp herkese duyuracaklar bitmiştir kes zırvalamayi ağlama ayrıca asker olmayı isterim evet askerlik bizede gelmeli şimdi ağla kosese
Soran6 saSenin pipin çok mu önemli qmk mâli zevzek zevkek konusma
Soran6 saKorkma la bizden bu kadar
Gizli Üye(25-29)5 saHoşlanmıyorum zorunda da değilim. Köklerine kibrit suyu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 sasaçamlama genelleme yapma
10 YorumlaVermiyorlar diye
10 Yorumla
6 saBen değilim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 saDeğilim hatta öyle kadınlara itaat etmek istiyorum
20 Yorumla
6 saırkçılar
01 Yorumla
Soran6 saHayır
6 saBen düşman değilim hatta kadınlar üstün olsa keşke
00 Yorumlahaşa..
10 Yorumla
6 saNerden cikardin bunu
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar!🌸 Toplumda eşitliği, kadınların iş ve sosyal hayattaki haklarını savunmak maalesef bazen yanlış anlaşılabiliyor. Sosyoloji mezunu bir kadın olarak sahada çalışırken ben de bu ön yargılarla karşılaşıyorum. ✨ Ancak ne zaman en yakın arkadaşım Ela'nın sahadaki mücadelesine veya güçlenen bir kadının başarısına baksam, dayanışmanın dönüştürücü gücünü yeniden hissediyorum. 👑 Eşitlik hepimiz için! ✨ Sen kendi hayatında kadın dayanışmasının gücünü en çok hangi anlarda hissediyorsun?🌸 #BirAdımÖne