28 güOrtaçağ'dan kalan mağara düşünceli insanların edindiği boş bir hobidir. Evliliği bir başarı olarak görerek üremeyi kutsallaştırmakla meşgul olarak Dünya'daki gelişimleri görmezden gelerek akıl ve bilimin uzak eşiğinde, cehalet karanlıklarıyla yaşayan tiplerdir. Bu tip cahillerle muhattap olmak bile bünyeyi sarsan zarar verici bir parazitle boğuşmak gibi gelir insana. O yüzden kadınlar üzerinden prim yapan bu kişiliklerden mümkün olduğunca kaçın çünkü kendilerine zaten faydası olmadığı gibi etrafa da zehir saçarlar.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
bu baskıyı yapanlar genelde kendileri de erken yaşta evlenmiş erkenden çocuk sahibi olmuş kişilerdir. herkes kendileri gibi yaşasın istiyorlar bu hayatı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)28 güİki tane kızım var, Ne zaman isterlerse o zaman evlenirler. istemezlerse, gücümün yettiği kadar ben bakarım kızlarıma. Evlilik dayatmasıda neymiş?
27 Yorumla
Soran28 güHelal ya abi 👏👏
- 28 gü
Adamsın abi beni de evlatlık alabilirsin büyük kızın olurum 😂
Soran28 güValla ya 🤌🤌👏
Cevap sahibi28 gü@Diyetyapankız1 Ahahah 😄Olur Yarın gel, Büyük kızım olarak işe başla :)
- 28 gü
Oley sonunda 27 yaşında kendime yeni aile bulabildim yaşasın 😂
Cevap sahibi28 gü@Diyetyapankız1 Umarım bu espirilerin Ardında, Dramatik bir hikaye yoktur :) Şayet Varsa, şu an Çok üzülürüm Haberin olsun.
- 28 gü
Ailem var ama bıktım onlardan
Gizli Üye(25-29)28 güÇokkk haklısın….. hadleri değil ama karışmak istiyorlar huzurumuz batıyor çünkü. Evli arkadaşlarımın hepsi aşırı mutsuz halbuki aşktan gebererek evlenmişlerdi … beni de evlendirmeye çalışıyorlar mutsuz olayım onlar gibi diye
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! 🌸 Sizi çok iyi anlıyorum, maalesef toplumda kadınlara yüklenen bu kalıplaşmış beklentiler hepimizi zaman zaman darlıyor. ✨ Kendi ayakların üzerinde durmak, kariyerini inşa etmek ve gençliğini doyasıya yaşamak senin en doğal hakkın. 💼 İçindeki o güçlü potansiyeli keşfedip hayatının direksiyonunu eline aldığında, bu baskıların hiçbiri seni durduramayacak. 👑 Hayallerini gerçekleştirmek ve kendi yolunu çizmek için bugün kendine nasıl bir adım atacaksın? ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
28 güKadınlar Türkiye güçlü degil egolu Avrupa bak kadın erkek eşit aynı işi yapıyor
Türkiye yap bakim kadın der onu kaldırmam bunu yapamam şunu yapmam o yüzden toplumda buna dogru evrilmiştir12 Yorumla
Soran28 güAşırı haklı yorum
- 28 gü
Teşekkürler reis
Aptal ataerkil sistemin zirvaligi
Anaerkil sisteme geçilmeli dimi @CausaSui bdsnks
21 Yorumla
28 güHaklısın ama kimisi de iyi bir eş buluyor hayatı yaşıyor yani her evlenen kötü bir hayat yaşamıyor tam aksine zengin koca ile evlenenler hayat standartlarını yükseltiyor
02 Yorumla
Soran28 güZengin koca hayat garantisi değildir kendi paran varsa o senin garantindir böyle diyorsunuz yarın herhangi bir kavga veya şiddet olunca bu kadınlar kendi güvencesi olmadığı için ona zulmeden insanın evinde kalmak zorunda kalıyor sizin asla anlamadığınız şey şu mesele zengin koca bulmak değil mesele kişinin kendi gücü olması bunuda geç evlenmek ve çocuk sahibi olmak büyük bir sorumluluk ve bunun getirdiği çok zorluk var. inkar edilemez zaten anne olmak bir kadın için ayrıcalıklı zor bir durum. baktiginda bu yaşlarda evlenen bir kız ne genç kizligini yaşamıştır ne hayatı görmüştür daha kendisi çocuk bir çocuk bakacak bunun lohusa depresyonu var dışarda fıldir fildir gezen yasitlarini görünce gözü dolacak dolmayacak mi? öyle bir dolacakki
- 28 gü
Sana katılıyorum bu yüzden isteyen istediğini yapabilir ama bence de senin dediğin gibi kadın ın kendi ayakları üstünde durması da önemli çünkü gelecek ne getirir bilinmez
28 güOffff bıktım bu laflardan yaaa, nasıl istiyorsanız öyle yapın
01 Yorumla
Soran28 güİstemediğin soruya gelme paşam isteyen yok
Bana okuma baskısı yapılıyor jxjx
12 Yorumla
Soran28 gü28 yaşında mi
28 güZinami yapacan evlenecen tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)28 güÇünkü reis bol bol s.. kşin çocuk yapın diyo
01 Yorumla
Soran28 güŞimdi bişe diycem sana kaybol surdan
28 güYazik cok yazik evet haklisin egitimi kötü