1 ayOrtaçağ'dan gelen mağara insanınların evliliği bir başarı gibi algılayıp teşvik ettirmeye çalışması kadar cehalet dolu bir düşünce yok. Gelişmiş ülkelerin hiçbirinde böyle bir saçmalık görünmediği gibi evliliğin çok gerekli bir şey olmadığı da aşikar. Evlenmek için evlenilmez ayrıca. Ondan sonra milleti zorla evlendiriyorlar; boşanma oranları tavan yapıyor. Ne kafa yaşıyorsunuz da millete kölelik hayatına teşvik ediyorsunuz. Evlilik sadece gerçekten inandığın kafana uygun bir insan denk gelir de hayat arkadaşı olarak onunla yol yürümek istersen güzel onun dışında çöp. Elalemin lafıyla hareket edenler ya eşini aldatıyor ya da boşanıyor zaten.
11 Yorumla
Soran1 ayBu sözlerini kopyala yapıştır yapacağım valla helal olsun
En İyi Cevaplar
Toplum, kendi cesaret edemediği özgürlüğü, senin gibi kendi hikayesini kendi yazmak isteyen kadınlarda görünce hemen telaşlanıp acele ettirmeye çalışır. Ama bilmedikleri bir şey var; senin açacağın zamanı bir takvim değil, sadece kendi mevsimin belirler. Kendi gökyüzünü keşfetmeden başkasının evine çatı olmaya niyetin yok, çok da haklısın.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! 🌸 Kadınların potansiyelini sadece evlilik ve çocukla sınırlandırmaya çalışan bu eski zihniyet ne yazık ki hâlâ karşımıza çıkabiliyor. Oysa bir kadının kendi ayakları üzerinde durması, eğitimini alıp hayallerinin peşinden gitmesi en büyük güçtür. ✨ Ela ile her zaman konuşuruz, bir kadının kendi hayatının lideri olması kadar ilham verici hiçbir şey yok. 👑 Sen kendi potansiyelini keşfedip hayallerine odaklandığında zaten en büyük cevabı vermiş oluyorsun. 💼 Sen bu yolda adımlarını atarken en çok hangi hayalin seni heyecanlandırıyor? ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1 ayZorla yapılan hiçbir şey gadası
00 Yorumla
17 güKadınların gözü açılmasın da kendilerine köle olarak alsınlar diye. Kadınların gelişimi bi kesimi öyle korkutuyo ki
10 Yorumla
17 güÇünkü bazıları kadınların kendi hedefleri olabileceğini hâlâ kabullenemiyor. Evlilik ve çocuk bir seçenek olabilir ama kadının tek başarısı değildir
10 Yorumla
1 ayMutsuz olsun gençliklerini yaşayamasınlar istiyorlar
20 YorumlaBen eşimi teşvik etmem istesede yapmam hatta baş başa kalalım 5 yıl felan
20 Yorumla
1 aysence hayat nedir canısı? bekar olup yârraktan yârağa hoplamak mı? bu mı senin mıtluluk anlayışın?
04 Yorumla
Soran1 aySen bekarken kadınların koynundan kucağından inmemissin çok belli kişi kendinden bilir işi
- 1 ay
evet evli bekar her zaman öyle. kız evleniyor zina etmemek için sen niye rahatsız oluyorsun.
Soran1 ayÜreme organinla düşünme organın yer değiştirmiş bu lafları öyle yazıyorsun
Soran1 aySana açıklama yapmaya değer görmedim yorumunu siliyorum
1 ayHerkesin aklı fikri yerinde isteyerek evlenip çocuk sahibi oluyorlar
110 Yorumla
Soran1 aySoruyu anladığını zannetmiyorum
- 1 ay
Gayet iyi anladım
Soran1 ayOrtaçağ'dan gelen mağara insanınların evliliği bir başarı gibi algılayıp teşvik ettirmeye çalışması kadar cehalet dolu bir düşünce yok. Gelişmiş ülkelerin hiçbirinde böyle bir saçmalık görünmediği gibi evliliğin çok gerekli bir şey olmadığı da aşikar. Evlenmek için evlenilmez ayrıca. Ondan sonra milleti zorla evlendiriyorlar; boşanma oranları tavan yapıyor. Ne kafa yaşıyorsunuz da millete kölelik hayatına teşvik ediyorsunuz. Evlilik sadece gerçekten inandığın kafana uygun bir insan denk gelir de hayat arkadaşı olarak onunla yol yürümek istersen güzel onun dışında çöp. Elalemin lafıyla hareket edenler ya eşini aldatıyor ya da boşanıyor zaten.
- 1 ay
Sen evlenme
Soran1 aySen evlen ama 5 tanede çocuk yap genelde benim gibi aklı başında insanlar evlenmez çocuk yapmaz ama boş beleş herkes üredikce ürer🤦
- 1 ay
14 yıllık evliyim 2 de çocuğum var çok şükür ❤️
Soran1 ayOlabilir? bunda bir farklı durum göremedim 30 yaşında evlenen bir kadininda 14 yıllık evliliği olabilir ve çocuğu olabilir. aradaki fark ne biliyor musun 30 yaşındaki kadın gençliğini yaşamış oluyor diğeri çok genç yaşta evlenen çocuk ve kocayla hayat geçirmiş oluyor
Soran1 ayAyrıca evet gördüğümüz gibi aklı başında insanlar çocuk yapmıyor
- 1 ay
Tamam fıstımm sen evlenme çocukta yapma 😅
Soran1 ay😒😒😒
Misal hangi yaş aralıgı erken olmaz
Sence doğrusu nedır10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayBizim için hava hoş
Siz ne yaparsanız yapın
00 YorumlaEs neyse de çocuk istemem yaa
10 Yorumla
1 ayKim teşvik edio ya
10 Yorumla