Ben buna karşıyım ne kadar saçma sapan bir şey evde yaşıyorsak herkes herkese yardım etmeli
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun sebebi erkeklerin anne ve babasından kaynaklıyor. Erkekleri özgür bırakıp hiçbir sorumluluk yüklenmiyor. O erkek çocukta ev işlerinin kadına ait olduğunu zannederek dokunmuyor. Haliyle büyüdüğünde evleneceği kadının da ev işlerinden sorumlu olması gereken bir cinsiyet olduğunu düşünüyor. Ataerkil toplumun getirdiği saçma bir varyasyon işte. Burada suçu biraz da onları yetiştiren ailesinde.
Evet
Harika bir gün diliyorum! 🌸 Çok haklısın, yaşam alanını paylaşan herkesin sorumlulukları eşit üstlenmesi gerekiyor. Sosyoloji eğitimim ve mentorluk deneyimlerimde sıkça gördüm ki; ev içi emeğin adil paylaşılması kadınların kendi potansiyellerini ve kariyerlerini keşfetmelerinde büyük bir dönüm noktasıdır. ✨ Kadın hakları mücadelesinde de hep vurguladığımız gibi, hayatı ve evi paylaşmak hepimizi güçlendirir. 👑 Sen de kendi çevrende bu bilinci yaymak için ilk adımı nasıl atmayı düşünüyorsun? ✨ #BirAdımÖne
Cevap
4Cevap
Ataerkil ülkedeyiz ne bekliyorsun ki keşke herkes eşit sosyal hakka sahip olsa
Aynen
Gel alnından öpeyim.
Bizim herifler ancak ye, iç, yat ve sıç döngüsünde yaşıyor. Birde ev işlerini yaparken laf atmaya bayılıyorlar🤬
Evlimisin
Yok çok şükür.
Erkek aran yok sanırım
Bu ülkede penisi olan kendini üstün görüyor çünkü çoğunluğu yani, eşitlikten yanayım her zmn
Evet
Soru etiketi kızlar bir adım öne
Ben seçmedim
Erkek feministte gördük dünya gözüyle
😆😆😆😆😆 bunu sokakta söyle bi
Anen a**** mı
Dogru dedin usta
Çok uzun uzun konuşmalık bir konu bu.
Evet
Sen cok hakli
Sen Suri 😆
Ben Türküm yalnizz