Kadın dansçıların sahnede kalça sallaması bana mı tuhaf ve utanç verici geliyor, bir kadın için fazla basit görünmüyor mu?

Manifest grubunun şarkılarını seviyorum burada konu Manifest değil zaten. Bana bir kadın için sahnede seyirciye arkasını dönüp "kalça sallaması" çok basit ve utanç verici geliyor. Bir kadına asla yakıştırmıyorum. Zaten seyirciye arkanı dönmek bile saygısızlık kabul edilirdi eskiden, şimdi arkayı dönmeyi geç kalça sallıyoruz. Her danslarında sahnede bu tarz hareketlerini görünce utanç atağı geçiriyorum. Kadın el üstünde tutulması gereken bir şey değil midir? Kirli bakışlardan uzak olması gereken, inci gibi değerli, nadide, narin ve objeleştirilmekten uzak olması gereken. Lakin bu tarz feminist olduğunu iddia eden oluşumlar kadını basitleştirdikçe basitleştiriyor. Gencecik kızları ergen erkeklerin ve yaşlı bunakların elinde malzeme edip bırakıyorlar.
Belki çomar falan diyebilirsiniz olabilirim de yani sizin düşünceniz bir şey diyemem buna.

Kadın dansçıların sahnede kalça sallaması bana mı tuhaf ve utanç verici geliyor, bir kadın için fazla basit görünmüyor mu?