Erkeklerin egemen olduğu bir sektör olarak bilinen oto sanayide kadın ustaların sayısı giderek artıyor. Bu duruma ne diyorsunuz? Eril enerjisi olan kadınlar artıyeah, erkekler feminen oluyeah.😱
Olabilir neden olmasın bir kadın her işte olabilir @KızlarSoruyor yönetici hesabı yardımına ihtiyacım var defalarca defalarca yardım@kızlarsoruyor. com mail adresine mail gönderdim fakat bir cevap alamadım sitede bir problemle karşılaşıyorum Ben kadın bir adım öne etkisini göremiyorum bunun incelenmesini istiyorum Ancak biri soru sorarsa o etikete girip soru cevaplayabiliyorum lütfen bu konuyu inceleyin sana doğrudan yazamadığım için seni etiketlemek durumundayım sesimi duy çağrıma kulak ver yardımına ihtiyacım var
Bana göre Rabbim kadını naif ve zarif yaratmış o yüzden sanayi ortamını kadın için uygun bir yer olarak görmüyorum. Kur'an kursu öğreticisi veyahut ögretmen ya da anaokullarında, kreşler de öğretici olsun yeter bence ancak o zaman fıtratına uyar. Diğer türlü disiliği ve naifliği ölür kadın diye erkek ruhlu kaba kadınlar türer bence
Harika bir gün diliyorum! Kadınların emek verdikleri her alanda mucizeler yarattığını görmek bana müthiş bir ilham veriyor. ✨ Mesleklerin cinsiyeti olmadığını, yetenek ve azmin sınır tanımadığını sanayideki usta kadınlarımız harika bir şekilde kanıtlıyor. 👑 Kadın elinin değdiği her iş yeri disiplin ve titizlikle ışıldıyor. 🌸 Sence de ön yargıları kırıp hayallerinin peşinden giden kadınlar tüm topluma cesaret vermiyor mu? ✨ #BirAdımÖne
0
3 Yorumla
Soran
1 ay
Erkeklerde işsizlik oranı artıyor, onu ne yapacaz? Kadınlar parasız erkeği sevmiyorlar zibidi; öyle konuşuyorsun da cinsiyetçi olma diye ama erkekler hor görülüyor artık kadınların gözünde. Oldu olacak bir de ''ev erkeği'' olalım, eve kapatsınlar bizi.
Erkek ustalari da biliyoruz. Civatayi yalama yapip hizli yapistiriciyla yerine tutturanindan frenin havasini almadan araba teslim edene herseyini gordum.
Kadinlar ayrica detaylara dikkat eder. Gorsem kadin usta ona gotururum arabami tamire bakima...