Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
1 saKuduranların derdi eşitlik değil, o eşitlik gelince eski rahatlıklarının bozulacağını düşünmeleri. İşin içine alışkanlık girince insan haksız da olsa konumunu kaybetmek istemiyor. Kadınların güçlendiğini görünce öfkelenenler aslında kendi yetersizlikleriyle yüzleşiyor, orada patlıyorlar. Korku da var evet, ama sizden değil, değişen dengeden.
22 Yorumla- 58 dk
Kudurmak değil de, bazı erkeklerde bir panik oluyor sanki. Yıllardır o kurulu düzen böyle gelmiş, kadın bir adım öne çıkınca kendi yerleri sarsılacakmış gibi hissediyorlar. Ama bu korku, çoğu zaman güçsüzlükten geliyor. Güçlü hissetmek isteyen biri, eşitlik fikrinden rahatsız olur çünkü o zaman üstünlük kuracak bir taraf kalmaz. İşin garibi, bu adamların çoğu eşitlikten değil, kendi eksikliklerinden korkuyor.
Soran55 dkAbi seni kutluyorum eli öpülesi insansin şu açıklamayı her erkek yapamaz.
Tarih boyunca hep bı erkek figürü olması ve ataerkil sistemin zirbasi var.
Ama aklı olan herkes bisilere asinadir10 Yorumla
52 dkkadın ve erkeklerin sorumlulukları ayrı eşit değiliz hiç bir koşulda mesela normal hayatta erkek üstün gibi gözüksede hukuken kadın üstün her olayda değişik bi durum
06 Yorumla
Soran43 dkSiz ne kadar cahil insanlarsiniz? ben esitiz mi dedim eşit olmakla eşit haklara sahip olmak birbirinden alakasız şeyler. Ayrica erkeklerin sorumlulukları neymiş merak ettim? ne sorumlulukları varmış? eve iki kurus para getirmek dışında zaten onunla üstünlük tasliyorsunuz çocuğu doğuran kadın onu emziren kadın dünyayı doğuran kadın. YEMEGİ YAPAN TEMİZLİĞİ YAPAN ÇOCUĞA BAKAN İSLERİ YAPAN EVDEKİ HER SEYİ YAPAN KADİN ERKEK SADECE DİSARDA TEK İSTE CALİSİYOR? BASKA HİCBİR İSE YARAMİYOR. hukuken üstünlük ten kastıda nafaka çünkü diyecek başka bir şeyi yok sjsusudjduduuddu şurada kadınların sırf kadın diye ezildiği maddeleri saysam bitmez erkeksin diye sana tanınan ayrıcalıkları yine öyle hatta oyleki erkeklerin pipisine düğün bile yapiliyor
- 40 dk
çocuğu doğuran kadın falan diyorsunda oturduğun evi yapan erkek kullandığın telefonu yapan erkek oturduğun koltukları yapan erkek onları evine taşıyanlarda erkek erkekler olmasa bi b*k yapamazsınız siz tek başınıza o yüzden burada erkekleri küçümsemeye çalışma , cahil diyede gelmiş laf atıyor amipmisin kardeşim sen
Soran37 dkKadınlar olmasa bunları yapan erkekler olmayacak oysaki henüz doguramiyorsun üzgünüm 😅 senin şu an burada olmanın sebebi bile annen. siz kadınlar olmasa hiçbir şey yapamazsınız normalde ne kimseyi kucumserim ne cinsiyet ayrımı yaparım ama gelip burada herkesin sorumluluğu ayrı diyerek kadına kendi kafanda rol biçip üstelik benim savundugum konudan alakasız şeyler yazarsan bende bu şekilde sizi kücumserim
- 36 dk
doğurmanı kim sağlıyor kardeşim yaşın kaç senin içine spermi kim koyuyor aw konuşturma beni , erkek sperm koymasa doğururmusun a
Soran31 dkBen istemezssem anne olmam hepsi benim elimde senin bir kadınla ilişkiye girmen onun hamile kalacağı anlamine gelmiyor anne olmayı tercih etmeyen bir sürü kadın var eger kendi bedenimden feragat edip bir erkeği baba ediyorsam bu büyük bir nimet.
Soran30 dkHer şey benim elimde eğer anne olmak istemiyorsa bir kadın korunur ve anne olmaz senelerce kendi isteğiyle çocuk sahibi olmayan insanlar var
1 saEşitliğe inanan biri değilim. Kadin erkek esit olamaz diyenlerdenim
06 Yorumla
Soran55 dkKadın erkek eşit değildir ama eşit haklara sahiptir ben seninle eşit olamam çünkü ben dogurabiliyorum
- 51 dk
Cok dogru doğurabiliyorsun. Yogurt mayasiz tutmaz :) sahip olmadığın hakklarda hak iddia edemez sin. Erkek ve Kadin haklari farklidir. Sadece birbirlerine saygi sahip oldugi haklar cercevesinde saygi duyulmali
Soran49 dkSahip olmadığım hakları iddia ediyorum çünkü hakkım var senin benden cinsiyet olarak bir ustunlugun yok çükü olduğu için kendini bı halt sanan erkeksin sadece erkek ve kadın hakları aynıdır bitmiştir sen bana saygı duymak zorundasın bir gün seni baban dogurursa belki o zaman bana bu lafları etme hakkın olur o gün gel konuş şimdi kapa çeneni ben seninle eşit haklara sahibim ve şimdi git yemek yap hizmet et hadi
- 44 dk
Bilgisiz olduğunu cok belli etme. İki kelime kurabiliyorsun diye ahkam kesebilirim dusuncesine dahi girme ergen
Soran36 dk
Hadi çok konuşma git kadınlara hizmet et köle- 8 dk
Neyse iyi aksamlar sana boşbogaz biri olmayalim
Benim gözümde eşit zaten. O yüzden iş yerinde aynı performansı onlardan istiyorum🙂
00 Yorumla
m 5 dkErkeğe laf anlatma adam denk gelirse sukredin
10 YorumlaEşit hakkarı yokki; kadınların daha çok hakkı var
01 Yorumla
Soran46 dkO yüzden ülke kadın cesedinden geçilmiyor cm
15 snBen kudurmuyorum, aksine destekliyorum.
00 YorumlaEşitsiz zaten
016 Yorumla
Soran59 dkNah eşitiz erkekler yemek yapıyor mu erkekler bize hizmet ediyor mu erkekler temizlik yapıyor mu erkekler çocuk bakıyor mu aileler erkeklere namus ahlak baskısı yapıyor mu anneler erkek çocuklarını kızlar gibi yetiştiriyor mu
Soran57 dkBunu belirtince erkek düşmanısin
Soran57 dkDiyorlar
Soran54 dkMaalesef hakaret ediyorlar garip şekilde sanki onları öldürmek istemisim gibi tepki veriyorlar hatta birisi bana şimdide bizim tahtimiza göz diktiniz dedi
Soran53 dkBen değilim onlar ofkeleniyor.
Soran52 dkMesela erkek çocuğunu kızınla eşit yetistirirsen kızına çok büyük iyilik yaparsın belki ilerdeki gelinine bile
Soran47 dkBu kızların yanlış seçimleri konusunda haklisin ama bahsettiğim olay zaten farklı fakat bu konuda haklısın bela tipleri bilerek seviyorlar
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! ✨ Kadınların kendi potansiyellerini keşfetmesi ve hak ettikleri eşit alana sahip olması bazen alışılmış düzeni sarsabiliyor. 🌸 Toplumsal cinsiyet eşitliği mücadelesi verirken biz de sahada bu tür dirençlerle karşılaşıyoruz. Ancak unutma ki senin cesaretin ve güçlü duruşun değişimin en büyük öncüsü! 👑 Kendi hayatında ve kariyerinde eşitlik için adım atarken seni en çok ne güçlendiriyor? ✨ #BirAdımÖne