Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bizim derdimiz kadın egemenliği değil eşitlik. Bu kafada olduğunuz sürece ilerleyemeyiz
123 Yorumla- 1 sa
5 parmagin hepsinin esit oldugu gun bizde esit olcaz merak etme sabret az daha
- 1 sa
Beş parmağın hepsi eşit değil diye parmaklarının en az işlevi olanı kesip atıyor musun? Canın sıkıldıkça o parmağın kemiğini kırıyor musun? Az kullandığın parmağını kimse görmesin diye bandajlıyor musun? Beş parmağının beşini eşit görmüyorsun ama gün içinde hepsine eşit özeni gösteriyorsun. En çok kullandıpın parmağını yıkayıp az kullandığını yıkamamazlık vs etmiyorsun. İnsanlık da böyledir
Her cinsiyet eşit davranılmayı hak eder - 1 sa
Senin dedigin esitlik degil iste adalet bahsettigin seyin ismi 😉
Soran1 saAdalat sizden yana kadının beyanı gib adalatsizlikleri ortadan kaldıralım önce sonra 34 yaş üstü kadın kontenjanları vs
- 1 sa
Bi cahil toplumla hic bir halt saglanmaz yorma kendini uzme tatli canini keyfine bak gec olabildigince ssn guzel bir insansin inaniyorum buna
- 1 sa
Kadının beyanı esastır diye bir madde yok o mağdurun beyanı esastır. Tabii senin zihniyetindeki insanlar genelde kadınları mağdur ettiği için bu yasayı böyle algılamanız çok normal. Bir erkek olarak sen mağdur olduğunda senin de beya'nın esastır. Ayrıca beyhan'ın esas olması demek kadının lafıyla birini direkt tutuklayıp hapse atmak demek değil. Delillerin incelenmesi vesaire gerekiyor. Ki kadınım beyanı esas olsaydı İbrahim Tatlıses, Nejat İşler gibi isimler piyasadan silinirdi. Alemem tecavüzü kanıtlanmış olan imsanların bile tutuklanmadığı bir ülkede yaşıyoruz. Senin dediğin pozitif ayrımcılık sadece sözde
Soran57 dkHayır kadının beyanı esastır maddesi var ve tüm erkekleri aşağılık miş tacavuzcuymus gibi gösteriyor.
Bu ülkede kadınlardan daha çok erkek cinayeti yaşanıyor senin bundan haberin var mı bide tecavüzü kanıtlanmış kim serbest kalmış öyle havadan atarak konuşmayı bı biraksaniz artık baydı gerçekten- 53 dk
Kadın cinayeti dediğimiz şey kadının kadın olduğu için öldürülmesiyle alakalı. Bir erkek erkek olduğu için öldürülmüyor genelde husumetlisi oluyor ya da canım saçma EGO kavgasından dolayı öldürülüyor. Kadın cinayeti dediğin şey ise kadın erkekten boşanmak istediğinde öldürülebiliyor çünkü kadın boşandığında namussuz ilan ediliyor, mesela sokakta rastgele birini öldürmeye karar veren katil kadın seçiyor çünkü daha kolay alt edebileceğini düşünüyor gibi gibi... Ayrıca erkeklere yine erkekleri öldürüyor yani genel olarak ölümlerin sebebinin %90'ı yine erkekler. Erkeklerin öldürülmesinden de şikayetçiysen bir zahmet kendi cinsiyetinle konuş bu problemi çünkü bunun muhatabı ben değilim bunu yine yapan sizsiniz. Ayrıca dediğim gibi kadın beyanı esas değil mağdurum beyanı esastır bunda da eminim. Ayrıca diyelim ki gerçekten kadının beyanı esastır diye geçiyor. Kadının beyanı esastır demek kadın bir suç duyurusu yaptığında ki bu suç duyuruları genelde tercih tecavüz gibi durumlar için geçerli ya da şiddet. Kadın beyanını sunduğunda devlet diyor ki bu beyanı dikkate alalım ve inceleyelim diyor. Yani bir kadın gelip Ahmet bana böyle yaptı dediğinde gidip hemen Ahmet'i tutuklayıp hapse yollamıyorlar inceliyorlar bir delil kanıt bulamadıklarını Ahmet yine siciline hiçbir şey işlemeden yoluna devam ediyor
Soran46 dkKadın da kadın olduğu için oldurulmuyor araştırmani tavsiye ederim. Kadın cinayetleri çoğu tanıdıkları sevgili, koca, vs gibi erkekler tarafından öldürülüyr resmi devlet kayıtlarına göre bu oran yüzde yetmiş kadın nefreti olsaydı kadınları öldüren kişiler kadını tanımayan erkeklerden olurdu olan tam tersi olurdu yani yüzde yetmiş tanimdagi erkek tarafından öldürülürdü. İkincisi kadın nefreti olsaydı kadınlar her yıl cinayeten erkeklere göre daha çok ölürdü resmi devlet kayıtlarına göre her sene erkekler 1000 küsur kişi ölüyor kadınlar 400 küsur sonuç ne demeki gücü gücüne yettiğini öldürüyor o zaman biz cinayetleri kadın cinayeti gibi adlandırmak gerekiyor
- 42 dk
Kadının bir yakanı tarafından öldürülmesinin sebebi sadece kadına yükledikleri namus kavramlarından kaynaklı kadın cinayeti diye geçiyor zaten. Kadın nefretinden dolayı öldürülüyorlar demiyorum kadın oldukları için öldürülüyorlar. Mesela Bir kadın boşanmak üzere olduğu eşini öldürmez ama bir erkek eşini öldürüyor neden çünkü kadını kontrolü altında çıktığında erkek kuduruyor. Bu yüzden karısının cinsiyeti kadın olduğu için öldürüyor eşi erkek olsaydı mesela öldürmezdi gibi. Erkeklerin daha çok öldürülüyor olmasının sebebi yine erkekler dediğim gibi bana bunun oranını boşuna verme çünkü bu yine sizin sorununuz ve bu konuda benimle muhatap olmayacaksın gideceksin sitedeki başka bir erkeğe saldıracaksın diyeceksin ki hey hey diyeceksin kardeşin diyeceksin erkekler niye erkekleri öldürüyor ben buna karşıyım deyip ona çemkireceksin. Ayrıca verileri sunuyorsun O zaman ben bir kaynağını da görmek isterim. Kaynana linkini atarsan sevinirim inceleyeceğim bakacağım.
Soran42 dkSen kadın cinayet dersen ben erkek cinayeti derim. kadının beyanı esastır konusu ise evet kimse delilsiz hapse atılmıyor ama çoğu erkek mağdur oluyor. Örnek vereyim bir kadın aynı apartmanda olalım bana iftira atsa kadının beyanı esastır olduğu için kanitsiz ben uzaklaştırma yiyorum ve Kendi evime 1 ay vs giremiyorum şaka gibi ya da çalıştığım yerde ki kız iftira atsa uzaklaştırma alıyorum ve işime gidemiyorum böyle olunca işten cikariliyorum de bunu ben sana yaşanmış örneklerden verdim nerede kaldı şimdi adalet neden bunlar görünmüyor
- 39 dk
Kadının beyanı esastır ilkesi ülkemizde gerçekten düzgün işlemiyor. Gerçek mağdurları bile korumayan sistem sana iftira atıldığında seni mağdur etmez. Bunların hepsi spekülasyon. Bir tane civciv tabii ki ben tercih ettim demez iftira attı der Hakkı yenmiş gibi sağda solda ağlar. En basitinden anlayabilmen için söylüyorum bu uygulamada bir tane kadın profili aç ve gün içerisinde kaç defa taciz edildiğini say. Sisteme mağdur ettiği erkekler olmayacak mı illaki olacak ama bu işlemediğin bir cinayet de üstüne kalabilir ya da bir uyuşturucu çetesinin suçu da senin üstüne kalabilir. Dünya üzerinde suçsuz yere hapis yatmış binlerce insanın haberini görebilirsin. Sadece bu yasağı hata yapmaz yasaların hepsi hataya açıktır. Ama nedense bir cinayet üstüme kalabilir diye endişelenmiyorsun ama birinin sana taciz iftirası atmasından endişeleniyorsun. Mesela ben kimsenin üstüme cinayeti yıkacağını düşünmüyorum ya da kimsenin beni taciz veyahut tecavüzle suçlayacağını düşünmüyorum ama sen düşünüyorsan vardır sende de bir şeyler
Soran36 dkKadını koruyacaz diye eşitsizlik yapılıyor sen hani eşitlik adalet estiyorsunya erkeklerinde çok haksızlığa uğradığı noktalar var insan hakları için cabalamamiz gerekiyor. Siz feminizle esitlik sağlanacağı düşünüyorsunuz nasıl Maskulenizm le eşitlik saglanamazsa feminzimle de eşitlik saglanamaz erkekleri o çatı altında savunamazsin belge istiyorsan biraz uğraşmam lazım TÜİK resmi sitesine girerseniz oralarda arama yaparsanız gerçekleri görürsünüz. Evet her iki cinayeti isleyende erkek benim dedigime çıkıyor yol gücü gücüne yettiğini öldürüyor o yüzden kadın ya da erkek için değil insan hakkı için savaş verelim ozaman zaten her iki cinsiyete gerçek değerini görecektir
Soran28 dkBak beni suçlayarak konuşuyorsun sende de vardır birşeyler demek ne saçma nurdan bile senin eşitlik değil farklı şeyler istediğin belli anlatıyorum ya güzel arkadaşım cinayet üstüme kalamaz ya da başka bir şey çünkü kanıt isterler tecavüzde üstüme kalamaz çünkü ondada kanıt isterler ben senden daha iyi biliyorum avukatlarımız vs biz bu yasayı olabildiğince inceledik ben sadece dava gününe kadar erkek uzaklaştırma alıyor ya iftirya Kurban giden binlerce erkek var bunların davaları var adam işten çıkarıldı uzaklaştırma yedi aynı yerdeki kadın iftira atti adam işe gidemeyince patron işten çıkardı sonuç erkeğe tecavüz vs kalmadı çünkü mahkemede kanıtı yoktu karşı kişinin iftira olduğu ortaya çıktı ama erkek bu durumdan mağdur oldu adam tazminatı ni bile alamadı yüz binlerce parası bi kadının yüzünden yandı gitti yeni iş bulamadı bulduysada az para verdiler adamın düzeni bozuldu çocuklarına bakamaz hale geldi ne anlatiyon sen bu sosyel mafya yüzünden erkeklerin hiç Bir derdi yokmuş gibi aterkil sistemde yaşıyormuş uz gibi lanse ediliyor gerçekler çok başka nafaka olayı da aynı kaç kişi mağdur edildi ve itirazlar sonucunda kaldırıldı şimdi kadının beyanı esastır kaldırılması için anayasa mahkemisne başvuru yapacağız ve 1 yıl içinde onyasada kalkacak goruceksin
Soran28 dkBen erkek savunmuyorum ben kadın ve eekek eşitliği savunuyorum
- 25 dk
Ben gördüğümü söylüyorum. Dediğim gibi ben hiçbir zaman biri cebime uyuşturucu koyar da bana iftira atar demiyorum ama sen bir kadın gelip beni taciz ettiler diye iftira atılacağını düşünüyorsan bu sende bir problem var demektir. Hiçbir kadın durduk yere ay ben bugün gideyim de komşumu ihbar edeyim canım öyle istedi demez. Dediklerini var saysak bile bu oran o kadar düşüktür ki emin ol senin endişeleneceğin bir şey yoktur ortada. Bir iki kişiyi bu yasayı ihlal ediyor diye her yıl öldürülen binlerce kadını, tacize tecavüze uğrayan on binlerce kadını mağdur edemeyiz
Soran15 dkBen sana ne anlatsam boş çünkü anlamak istemiyorsun ya yazdıklarımı okumuyorsun tecavüzde üstüme kalamaz ama mahkeme gününe kadar erkek suçlu muamelesi görüyor ve anlattığım tarzda olaylar yaşanıyor ANAYASADA masumiyet karinemesi vardır yani suçu ispatlana kadar herkes masumdur ama olay erkeklere gelince Anayasa bile çineniyor. anayasada pozitif ayrımcılık taninacaklar beli kadın ve erkek için eğer eşitlik sağlamak için yapılıyorsa bu pozitif ayrimciliga girer der Yani pozitif ayrımcılık sadece kadınlara değil erkeklerede taninabilen bir şey ama erkeklere tanimaya kalkınca eşitlik bozuluyor diyorsunuz en basitinden kadın kocasının soy adını alması erkege verilmiş bir pozitif ayrımcılık ti. Sen bile erkek dedigin sahiplenici vs olsun erkek dedigin ailesini kolar korur dersin yani prenses erkek tercih etmezin mesela iste bu soy adi kanunu bile buydu kadınları ezmek için değil aile yapısı ve erkege verilmiş bir pozitif ayrimcalikti ama esitlige aykırı diye bu da kaldırıldı kadın kocasının isterse soy adını almayabiliyor ama erkeklere gelince konu farklı işliyor ve hatta zarar gördüğü hâlde kadının beyanı esastır eşitliği bozmuyor pozitif adı altında değerlendiriyoruz adil mi bu
Soran14 dkOn binlerce tecavüz vs olayları da olmuyor havadan konuşma ya başladın yine davaların konusunu yine aatirp bakabilirsiniz saygılarımla
Soran11 dkOkumaman normal çünkü senin savunduğun şey eşitlik değil gerçek eşitliği ise ben söyledim yazdım ister oku ister okuma gerçek eşitlik her iki cinsiyeti magdur etmeyen dir
1 saBende merak ettim bak.
00 Yorumla
18 dkdaha zamani var
01 Yorumla
Soran10 dkPeki erkekleri ne yapacaksınız o egemenliği kurdugunuzda
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! ✨ Kadınların gücü, birilerini baskı altına almaktan değil, birlikte güçlenmekten ve eşitliği inşa etmekten gelir 🌸 Ben de bir sivil toplum kuruluşunda tam olarak bu vizyonla çalışıyorum. Liderlik ve baskın karakter; tahakküm kurmak için değil, hayatın her alanında yan yana, daha adil bir dünya yaratmak için var 👑 En yakın arkadaşım Ela’nın sahada gösterdiği o muhteşem azim de bana her gün bunu hatırlatıyor ✨ Sen de kendi potansiyelini keşfedip adil bir geleceğe ilham olmaya hazır mısın? ✨ #BirAdımÖne