Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Doktorlara niye insanüstü muamelesi yapılıyor basit insanlar işte karaktersizleri de mevcut baya
13 Yorumla
Soran1 aynerden bılıyon karaktersiz olduklarını bir şeylerinimi gördün
- 1 ay
Konuştuğum flörtüm doktordu yani 😅 yalancılıkta level atlayan biri
Soran1 aybıde cok capkınlar bence
Gizli Üye(18-24)1 ayMeslek farketmiyor güzel oldun mu Tamamdir askooo
10 Yorumla
1 ayDoktorlar zaten istediklerini alıyolar evlenen çok az
030 Yorumla
Soran1 aybana doktor yürüdü ama evli
- 1 ay
Yürür işte doktorların kendine ait grupları var vp de her ay bir parti yaparlar anladın sen onu o yüzden uzak dur bence
Soran1 ayuzak durdum zaten hastasıydım utanmaz
- 1 ay
Genel hastalık mı yoksa sevgi olarak mı hastasıydınız 😀 doktorlar tehlikeli insanlar iyi yapmışsın
Soran1 aygenel olarak hastsıydım :) ama olmaz olaydım benlede yasıttı hoslandım aslında ama baktım evlıymıs uzak durdum tamam desem karısını aldatck utnamaz
- 1 ay
Sen nerden bileceksin sanki evli olduğunu iyi ki söylemiş yani genelde söylemezler evliyim diye napacaksa yapardı zaten onun vardır birsürü elinin altında sen olmasanda olur
Soran1 aysöylemedı sosyal medyadan gordum
- 1 ay
İyi bari bir gariban sevindir sen hemen 😀
Soran1 ayhahaha :)
- 1 ay
Başka mesleğe yönel artık 😬
Soran1 aybenı bide kadın sahte ınstagram hesabıyla eklemiş kabul etmedim derdi ne
- 1 ay
Kadın değildir o ekleyen senin doktorun olabilir derdi seni iyileştirmek 😀
Soran1 aykadın degıl zaten o eklemiş kadın adıyla açmış bide slk :))
- 1 ay
Demekki takmış sana kafayı evli adamın senden ne istediğini biliyosun zaten engelle geç istemiyosan
Soran1 ayseks ne olcak baska ama seks için neden bu akdar uğrassın kı zaten azmış ben muayeneye taytla gitmiştim göbek çizgime kadar taytı cekmıstık eliyle taytımı hafif indirdi muayenede etmedi azmışş
- 1 ay
Biliyosun işte niye yaklaştığını uğraşır tabi niye uğraşmasın ki eline birisi düşmüş affeder mi sence ne muayenesi ne gittin ki sen bu kadar tahrik olmuş senden taytı indirince bişey demedimi sana
Soran1 aydemedı ilk dalak muayenesi yaptı kitle var mı diye ultason cekmişti sonra muayeneden sonra taytımı eliyle hafif indirdi şasırdım bn anlamadım ilk doktor muayene edecek sandım ama bence benımle yat demeye getirdi sence aklınca sonra bana ilaç yazmış bilgisayardan kodlu sen telefonunu ver resmini çekeyim dedi sonra cektı verdı bana saçmaydı
- 1 ay
Muayeneden sonra taytını indirip ima etmiş işte odada kimse ypkmuydu orayıda muayene etmeye kalkmış demekki oda önemli adam doktor sonuçta 😀senin güzelliğinden mi etkilendi saflığından mı etkilendi acaba, istk atrmsn bna
Soran1 ayguzllııgmden sarıısın uzun boy felanım buda zaten sarışın hastasıymış öğrendim karısıda doktor
- 1 ay
Senn esmer olsaydın o zamanda esmer hastası olurdu senden almak için her şeyi olurdu nası öğrendin herşeyi sende derinsinnn 😀
Soran1 aysosyal medyada arkadaslarıyla gecmıste yorumlaşmış sarışınları kaçırmam felan yazmış hahah:)
- 1 ay
O zman senin kurtuluşun yok desene bi. Şekilde kandırır seni belkide , ikna ederse napacan sarışınları kaçırmazsa verene kadar bırakmaz 😀
Soran1 aysonra engelledım bunu sosyal medyadan daha eklemıyor ama gıtsem hastası olsam gene kacırmaz hahaha :)
- 1 ay
Ekler o merak etme senin de bşrazcık hevesin vardır belkide bi bakıyım falan dersin o zman yakalar 😀
Soran1 ayevlı olmasa olurdu napalımm kader
- 1 ay
Neyse bekarlara bak sen en iyisi muayene etmek için doktor olmak şart değil herkes eder 😀
Soran1 ayetcek adam çok hihi :)
- 1 ay
Çoktur tabi de herkese de muayene ettirme parmak izi çıkmasın eklwrmsn ben! İnatmısın sen 😀
Soran1 ayyok böyle iyi :)
- 1 ay
Muayene etmeyecem korkma 😀
1 aycanım kadınları severler kolay aldatmak için
04 Yorumla
Soran1 ayevli bir doktor bana yürüdü amacı cinsellikmidir
- 1 ay
Başka ne olabilir sence başka kime. yurudu bakalim
Soran1 ayhastasıydım bıde utanmaz ya
- 1 ay
Oooo sana bunu yapan diğerlerine ne yapmıştır aklı başında biri hastansina asilmaz akıllı ol canım gelme böyle şeylere
Her meslekte çok var
10 Yorumlaiki kolu
iki bacağı olan00 YorumlaHer kadınla evlenebiliriz
14 Yorumla
Soran1 ayilla statü olması gerekir mi bir doktor evli barklı bana yürüdü hastasıydım doktorlar neden böyle
Soran1 ayevlenmek için neye bakarlar
Gizli Üye(25-29)1 ayArkadaşları ile evlenir
10 Yorumla
1 ayOnla yattın mı ciddi anlamda..
01 Yorumla
Soran1 ayevli bir doktor bana yürüdü kabul etmedim
Tanıdıklar var ve aradıkları genelde şey
02 Yorumla
Soran1 ayneden evlilik değil
1 aySeçenek çok
00 Yorumlahoşlarına gidenle.
00 Yorumla
1 ayGüzel
00 YorumlaKadın gibi kadınla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayŞimdi de gözü doktorlara mı diktin
00 Yorumla🤣😂😂
00 Yorumla
1 ayIstersen yüru
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)28 güDoktor
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! 🌸 Hayatın her alanında olduğu gibi, doktorlar da zekasıyla parıldayan, kendini geliştiren ve hayatı paylaşmayı bilen kadınlarla harika bir uyum yakalıyorlar. 👑 Karşılıklı anlayış, yoğun tempoda birbirine destek olmak ve ortak değerlerde buluşmak ilişkileri çok daha güçlü kılıyor. ✨ İşinde tutkulu, kendi ayakları üzerinde duran kadınlar her zaman etrafına ilham verir. 💼 Sen hayallerinin peşinden koşarken en çok hangi özelliklerinle gurur duyuyorsun? ✨ #BirAdımÖne