Bence en önemlisi doğal olmak ve karşı tarafı sıkıştırmadan sohbeti ilerletmek ilk tanışmada direkt numara istemek yerine önce kısa bir sohbet etmek daha rahat oluyor ortak bir konu üzerinden konuşmaya başlayabilirsin mesela bulunduğunuz ortamla ilgili bir şey söylemek ya da onun ilgisini çeken bir konu hakkında soru sormak yeterli olur sohbet karşılıklı ilerliyorsa ve o da sana soru soruyor gülümsüyor ve konuşmayı devam ettiriyorsa bu genelde olumlu bir işarettir biraz sohbet ettikten sonra da seninle konuşmak hoşuma gitti istersen numaranı alayım diyebilirsin bunu söylerken fazla ısrarcı olmamak önemli eğer istemezse de bunu kişisel algılamadan normal karşılamak gerekiyor zaten rahat ve saygılı davrandığında tanışmak çok daha kolay oluyor
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! ✨ Kızlarla tanışmanın en güzel ve doğal yolu, samimi bir tebessümle ortak alanlara dair küçük bir gözlem paylaşmaktır. 🌸 Kendi hayatında tutkulu, dinlemeyi bilen ve saygılı bir duruş sergilediğinde sohbet kendiliğinden akar. Zorlamadan, ortak bir ilgi alanı üzerinden konuşup vedalaşırken iletişimi sürdürmeyi teklif etmek çok daha etkilidir. 👑 Sence kadınlarla iletişimde en önemli şey özgüven mi yoksa empati mi? ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 aykonuşarak,.
01 Yorumla
Soran1 ayZeki seni
Kibar olucaksın görmemiş gibi üzerlerine atlama çoğunda anksiyete var zaten gerçek hayatta mutlaka 2 lafın belini kırarsın
02 Yorumla
Soran1 ayKanki ben hep uzak durdum ama birazda o yola atılmak lazım ama biraz acemiyim
Girdiğin ortamlara bağlı, bazen bunu hiç düşünmeden birileri ile tanışmış olursun
00 Yorumla
1 ayakışına bırak gitsin
01 Yorumla
Soran28 güAkmıyor ki
Tanışılmax, edilmez, alınmaz
00 YorumlaGit iste işte direkt
11 Yorumla
Soran1 ayHahaha hızlı oluyor böyle
1 ayBilmiyorum
00 Yorumla
1 ayTanisamazsin sen
00 Yorumla