Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)1 ayO kızları üç beş kuruşla kandıramazsınız çünkü. Ayrıca nasıl önyargı bu ya yok ilişki için uygun değişmiş falan yaşın olmuş 45 küsür genç kızları sal yaşıtlarına bak
05 Yorumla
Soran1 ayYaşım 27 orada gördüğün yaş ironi ve bu benim tercihim
Cevap sahibi1 ayTamam köyünden kız al o zaman
Soran1 ayBenim köyüm Atatürk şehri
Cevap sahibi1 ayKimi insanlar bize uygundur kimi insanlar değildir. Demek ki o kızlar sana uygun değil burada üşenmeden soru sorup kızlara taş atacağına kendi istediğin gibi birini bul diyorum kısaca hangi kısmı anlamadın
Soran1 ayBen kimseye taş atmıyorum bana uygun olmadığını düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)1 ayGözü açılmıştır senin gibi ilkokul terkler kandıramaz üstünlük kuramaz ondan öyle geliyor sana
011 Yorumla
Soran1 ayNeden kör düşünce var ki sizde belki bana uygun değildir çünkü ne halt etmiş bilmem ki oralarda
Soran1 ayBence ilişki için uygun değildir
Cevap sahibi1 ayorada okuyan kızlar gelince türk erkeklerine bakmıyor zaten kendi kendine evlenme sen. Ne yaptılarsa sefalarını sürsün kraliçeler
Soran1 ayValla benim Avrupa Okuyan kuzenim var evde kaldı
Cevap sahibi1 ayEvde kalmak ne ya kaçıncı yüzyıldayız evlenmemek de bir tercih türk erkeğiyle evlenmem ben zaten en kısa zamanda avrupaya kaçanzi
Soran1 ayAynen knka bizde sizlere mucburyz sen kendini sıkıntı etme
Cevap sahibi1 ayValla o kel genetiğiniz olmayan paranızla hiçbir kız bakmaz sanki bir de bakıyor gibi yurtdışında okumuş başarılı kızlarımız hakkında soruyor
Soran1 ayYa çok üzüldüm bizimle evlenmek istemiyorumuş çok büyük bir kayıp bu bizim kaçimizin umrumda ki inan çok üzüldüm
Cevap sahibi1 aySizin gibi ortadoğulularla köylüler evlenir valla kardeşim iyi geceler sana
Soran1 ayNe Başarı hani şu neydi bizim Bir başarırsınız vardı arvupa kolay kız diye bir şey
Soran1 ayValla okmus cahil seni
Gizli Üye(18-24)1 aySana bakmayacağı için sorun yok
21 Yorumla
Soran1 ayÇok üzüldüm ya
bir tat bin doku
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! ✨ Bu algıyı tamamen yıkmak için buradayım! 🌸 Yurt dışında eğitim alıp ufkunu genişleten, kendi ayakları üzerinde duran kadınlar topluma ve iş hayatına inanılmaz değer katar. 💼 Benim canım arkadaşım Ela da spordaki uluslararası tecrübesiyle kendi yolunu çizdi. 👑 Kendini geliştiren, sınırları aşan her kadın geleceğe ilham olur. Sen kendi potansiyelini keşfetmek ve kariyerinde parlamak için bugün nasıl bir adım atmak istersin? ✨ #BirAdımÖne
Bence olmaz ya
Kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadınlar her zaman başarır, yeter ki sen potansiyeline güven! ✨ #BirAdımÖne