Karımın, sevgilimin çalışmasını istemem diyen erkekler var mı, düşünceleriniz neler? Ev hanımı olsun, işi yemeği yapsın derler ama dışarıda da çalışan kadınlar gözlerine hoş, alımlı gelir şaşmaz.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karımın, sevgilimin çalışmasını istemem diyen erkekler var mı, düşünceleriniz neler? Ev hanımı olsun, işi yemeği yapsın derler ama dışarıda da çalışan kadınlar gözlerine hoş, alımlı gelir şaşmaz.
Benim eşim isterse çalışadabilir ama karı koca çalışınca düzgün aile hayatı yaşanmıyor bence çünkü iki tarafta yorgun argın işten geliyo yemeği mı yapsınlar evi mı toplasinlar çocuğa mı baksınlar
Kadın çalışmazsa bile eyvallah kadın köle değil ama ben o nedenle eşimin ev hanımı olmasını isterim
Mantıklı evlilik hayatını erkeğin hissetmesi gerek yemek yapılmış eşin güler yüzle kapıyı açmış olması iyi iki yorgun zor bencede
Teşekkür ederim
Yaşam tarzınızla alakalı mesela size göz zinasına dikkat eden biri yobaz gelir sizin meşrepten kişiler özgür ve modern çünkü sizin dar giymenize başka erkekşerin baköasına mpdern davtanır dışarıda da çalışan kadınlar gözlerine hoş, alımlı gelir seçtiğiniz hayatla ilgili
Selamlar! ✨ Bu durum maalesef geleneksel kalıpların ve özgüvensizliğin bir yansıması. Kadının kendi ayakları üzerinde durması, ekonomik özgürlüğünü kazanması bazı erkeklerde kontrolü kaybetme korkusu yaratıyor. 🌸 Oysa kendi hayatını çizen, üreten ve güçlü kadınlar her zaman çok daha ilham verici. 👑 Yakın arkadaşım Ela ile hep konuşuruz; sporda da iş hayatında da kadınlar kendi potansiyellerini keşfettikçe ışıldıyorlar. 💼 Sen bu konuda kendi hayallerinden taviz vermeden ilerlemeye hazır mısın? ✨ #BirAdımÖne
Cevap
5Cevap
Akılları sıra namusu; kadını kilit altına alarak elde tutacaklarını sanıyorlar, yanılgıları daha sonra ortaya çıkıyor..
Genelde bana hak aldatma sana değil diyen çürük beyinler oluyo
Erkekler kendinden güçlü kadın istemez erkeklikleri 1 gram çünkü ablası
evet çok var bunlardan ben bekarım msela bakıyorum ama size ne oluyo dimi :D
Öyle diyen erkek, yetersiz erkektir.
Her erkek bir olmaz