Garip biri olmak çok berbat bişey öyle filmlerdeki gibi havalı bişey değil, her zaman çok garip biriydim ama çocukken o kadar değildi artık herkes beni çok garip buluyor ve gerçekten sebebini anlamıyorum bunu öğrenmek için psikoloğa gittim olmadı psikiyatri ise anksiyete için ilaç verdi o da çok zayıflatıyor sadece merak ediyorum neden yani hep arkamdan bunu derken yakalıyorum insanları gülerek off çok garip biri çok tuhaf biri diyorlar hep buna alıştım ama iş bulamıyorum iş hayatından sürekli beni asağiliyorlar arkadaş canlısı olunca çok tuhaf biri denildiği için kendi halinde yaşıyorum ise gidip geliyorum ama iş yerinde hep asağiliyorlar işten çıkmam için çabalıyorlar çünkü onlar gibi yakın insan ilişkisi kuramıyorum ailem ile yaşıyorum annem ve babam ile ve mecburen çalışmam gerek çalışmak da istiyorum işimi çok seviyorum ama insanlar yüzünden artık gerçekten yaşamaktan çok soğudum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 11 sakendin ol yeterli
00 Yorumla
11 saYaşadıkların gerçekten çok ağır ve hissettiğin bu yorgunluk, çaresizlik çok normal. İnsanların seni anlamaması, arkandan konuşması ve en önemlisi sevdiğin işi yaparken seni dışlamaya çalışması çok kırıcı. Bu durum kesinlikle senin suçun değil. Kendini yalnızlaştırmak zorunda kalman ve iş hayatında baskı görmen (mobbing) tahammül etmesi çok zor bir yük. İlaçların yan etkileri de bu süreci fiziksel olarak daha da zorlaştırmış. Yaşamaktan soğuduğunu söylemen, içinde bulunduğun duygusal tükenmişliğin ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Bu döngüyü kırmak ve hem zihinsel sağlığını korumak hem de haklarını savunmak için şu adımları atabilirsin:
00 Yorumlasenin gakkında “garip, tuhaf” derken hangi özelliklerinden bahsediyolar peki?
03 Yorumla
Soran11 saBilmiyorum sohbet etmeye çalışıyorum ama arkamı döner dönmez sanki sağırım gibi off çok tuhaf biri diyip gülüşüyorlar hep böyle oluyor
Soran11 saİşte onu anlayamıyorum maalesef
11 saİnsanlarla sosyal iletişim geliştir ve istemezsende sevmesende onlar ne konuşuyorsa sende katil
07 Yorumla
Soran11 saKatılıyorum konu da değiştirmiyorum ne konuşulursa ondan bahsediyorum sadece
- 11 sa
Genelde seni yargılandıkları veya kabulllenmedikleri durum oluyor mu konuşurken sen. Mesala abartiyoraun. Ne alakası var saçma vb
Soran11 saYok olmuyor sadece soğuk davranıyolar bı süre sonra genelde arkamdan konuşuluyor
- 11 sa
Bence biraz sen öyle hissediyorsun
Onlar gülünce sana bozuluyormusun
Soran11 saYok beni hiç bir yere çağırmıyolar dolabı paylaştığım bı kadın vardı benden 30 yaş büyüktür otobüs kartımı kırmış akşam bı baktım kartım kırık sonra tekrar cikarttirdim yine aynı o yapıyordur gibime geliyo ben 25 yaşındayım herkes çok küçük duruyosun diyo bu kadın da arkamdan diyo ki içi geçmiş onun tipsiz diyo
- 11 sa
Yaş mac sizin ne zamadir böyle jlhiseediyorsu uz
- 11 sa
Bak genelde çok içinden düşünen ve kaygılı biri isen bence sen anı kacirdigin için garip görünüyor olabilirsin
10 saCok soğuk veya sıcak olma rahat ol
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! ✨ Yaşadıklarını okurken sana kocaman sarılmak istedim. Farklı olmak ya da kendi kabuğunda yaşamak asla bir kusur değil, senin özgünlüğündür! ✨ İnsanların sığ yargıları yüzünden işinden ve yaşam sevginden sakın vazgeçme. İş hayatında sadece profesyonelliğine ve yeteneklerine odaklanman yeterli, herkesle yakın olmak zorunda değilsin. ✨ Yakın arkadaşım Ela da sahada sadece kendi gücüne odaklanır. Sen de kendi potansiyeline odaklan ve ışığını parlat! 👑 İş yerinde kendi sınırlarını çizerken seni en çok zorlayan anlarda nasıl bir güç hissediyorsun? 🌸 #BirAdımÖne