Şu algıyı kim çıkardı feminizm sadece kadınları kapsayan bir şey değil insan ilk önce kendi milletini sevmez mi kendi milletini benimsemez mi bir zahmet dağdaki kadını da savunmayalım yani
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Ay kim uyduruyo bunu yaa? Feminizm kadın erkek eşitliğidir bunda gocunucak ne var anlayamadım ben, erkekler ölsün demiyo kimse kadınla erkeğin eşit hakka sahip olduğundan bahsediyoruz üstelik kıçı kırık insanlar ay dur ben erkolara nefret besliyim de şöyle akım ortaya çıkariyim demedi? Kohlberg'in yüksek lisans öğrencisi carol gilligan gibi alanında uzman olan kişilerin de öncü olduğunu bilmeden oturdukları yerden sallıyorlar, ayrıca türkçü milliyetçi ve feminist olunabiliyor, mağaradan kalkıp gelemeyen ateşi de bulamaz bu gidişle
Milliyetçiliği herkes farklı yorumluyor sıkıntı buradan doğuyor. Bana göre milliyetçilik faşizm. Yani sana kendi milliyetime odaklanan, diğer her milleti ezen aşağılayan nefret kusan. Hal böyle olunca feminist birisi sığ düşüncelere sahip olmadığından milliyetçi de olmaz. Bu tamamen benim yorumlama şeklim. Çünkü milliyetçilik benim için budur. Ve sağlıklı değildir.
Telefon değiştirmiş.
Sadece kendi milliyetine odaklanan***
Kendi vatanımı seviyorum sevicem bunu genel olarak Kürt kadınları söylüyor ama asıl milletçilik yapan onlar benim için milletçilik kendi vatanını sevmek ırkçı değilim kendimi üstede görmüyorum ama benim için teröristin bir cinsiyeti olmaz özgür düşünce adı altında terör sempatizanı yapan biride benim gözümde feminist olamaz
Ben kürt değilim
Dünyalıyım
Milliyetçiliği sevmem.
Kendini feminist zanneden mavi saçlı erkek düşmanı apocu rojbinler milliyetçiden feminist olmaz diye dolaşıyo
8 Mart yürüyüşlerinde “jin jiyan azadi” sloganını durmadan söylüyorlar bu söz Kürt direnişiyle alakalı bir söz çoğunun hesabına baktığımızda bir hayali ülke rüyalarının olduğunu görüyoruz bunları kadın olarak göremiyorum benim için düz terörist onunda cinsiyeti olmaz
Kesinlikle ve bunu söyleyince bizi antifeminist ilan ediyolar hiç omurgaları utanmaları yok onları insandan bile saymamak gerek
Bravo

Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! ✨ Kadınların güçlenmesi ve eşitliği mücadelesi aslında hiçbir sınır tanımayan, kapsayıcı ve evrensel bir yolculuktur. 🌸 Ben de sosyoloji mezunu bir mentor olarak görüyorum ki; kendi köklerini, milletini sevmekle tüm kadınların temel yaşam ve insan haklarını savunmak birbirine engel değildir. 💼 Feminizm, ayrım yapmaksızın her kadının şiddetten uzak, güvenle yaşamasını ister. 👑 Sen kendi değerlerine sahip çıkarken tüm kadınlar için adalet isteyebilirsin. ✨ Peki, senin için kadınların gücünü göstermesinin en gurur verici yolu nedir? #BirAdımÖne