İş yerindeki kadın yöneticime platonik aşk yaşıyorum, bar şefiyle yakınlığını görünce ne yapmalıyım?

Kendimi bildim bileli kadınlara olan duygusal ve fiziksel ilgim hep daha ağır basıyordu. Çalıştığım otelde yaşça benden büyük bir kadın yöneticiyle (Area Supervisor) aramızda son derece yakın, dişil ve özel bir bağ oluştu. Ancak zamanla onun işe gelmediği günleri, Bar Şefiyle aynı günlerde aniden ve erken geldiklerini fark ettim normalde hep otobüsle geliyordu ama geçen hafta ve bu hafta bar şefimle cuma günleri erken gittiklerini, otobüste olmadıklarını fark ettim. Cuma günü otobüsle ilgili masum bir soru sorduğumda bugün erkencisin dediğimde bana devasa bir panik ve sert kalkanlarla karşılık verdi artık otobüsle gelmeyeceğim, arabayla dedi çok üzüldüm çünkü otobüs beklerken, otobüse binerken aramızda ciddi anlamda yüksek voltajlı elektrik yaşanıyordu… Ertesi gün ise mutfakta Bar Şefiyle o imalı, hınzır bakışmalarını bizzat yakaladım. Tüm bunlara rağmen onun bana olan ilgisinden emin gibiyim ama bu şüpheler, kaçamak tavırlar ve aradaki kafa karışıklığı canımı çok yakıyor. Hem ona karşı derin bir sevgi duyuyorum hem de bu tablonun içinde yıpranıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Otel üzerime geliyor

İş yerindeki kadın yöneticime platonik aşk yaşıyorum, bar şefiyle yakınlığını görünce ne yapmalıyım?