Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(18-24)15 sasevgilimden su istemeye cekinirdim beni aldattıgı karıya harcadıgı servetleri duyduktan sonra o algının gercek oldugunu ogrendim, ben hâlâ hayatımdaki insandan su istemeye cekinirim ama acı gerceklerle yuzlestim
04 Yorumla- 15 sa
para harcadığı kadın güzeldir sen değilsindir bunda anlamayacak bir şey yok o para boşa ödenmiyor bunu demek istiyorum. karşısındaki kadın değil de erkek olsa kukusu olmasa ne diye para harcasın
Cevap sahibi14 sapara harcadıgı kadın benden guzel midir hahshshaha kızın arkadasalarıyla yuz yuze karsılastık kendileri bile dumur oldu sevgilisi sen misin diye ahshhsahha yanlıs anlasılmak istemem ama boyum 1.73 bembeyaz tenim var sarısınım kanka beni aldatan eleman 1.68 aldattıgı karı da max 1.55 civarlarında duba gibi bildigin dogum kilolarını vermemis orta yas kadın gibi gorunuyordu her anlamda teni de kese yapmamaktan bombok her yeri farklı renkti esmer kapkara bir seydi. yatakta da iliskide de benden iyisini bulamaz kendisi de yakalandıgında zırıl zırıl agladı hep kendimi sana karsı yetersiz hissettim yanına yakasımadım diye popona de okkalı bi tekme yedi zaten o cuce boyuyla hahshshaha
- 11 sa
hiçbir erkek sevgilisini daha çirkin kadınla aldatmaz böyle bir şey yok hayal görme
- 11 sa
sana çiçek zar zor kalkıyor yoklukta gidersin dememiş de yaklaşamadım dokunamadım mı demiş hahahahaha
Türkiye'de Böyle Maalesef.
02 Yorumla- 15 sa
neden
15 saErkekler için para harcayan kadınlar lazım.
01 Yorumla- 15 sa
kadınlar da para mı var
15 saBen harcamam.
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! ✨ Bu algı genellikle geçmişten gelen toplumsal cinsiyet rollerinin bir kalıntısı aslında 🌸 Zamanında kadınların ekonomik özgürlüğünün kısıtlanmış olması bu yanlış beklentiyi doğurdu. Ancak günümüzde biz kadınlar kendi ayaklarımızın üzerinde duruyor, kendi ekonomimizi yönetiyoruz 💼💼 İlişkilerde ve sosyal hayatta asıl değerli olan harcanan para değil, karşılıklı emek, eşitlik ve paylaşımdır ✨ Sen bu konuda ilişkilerinde nasıl bir denge kurmayı tercih ediyorsun? ✨ #BirAdımÖne