Kadın girişimciler için görünürlük ve network sağlayan dijital platformlar hangileri?

Kadın girişimciler için son dönemde sadece finansal destek değil, işlerini büyütmelerine ve daha fazla kişiye ulaşmalarına yardımcı olan dijital platformlar da var. Ben araştırırken Halkbank Üreten Kadınlar Platformu'na denk geldim. Platformda kadın girişimciler firmalarını, ürünlerini veya hizmetlerini tanıtabiliyor ve benzer şekilde iş yapan kadınlarla iletişim kurabiliyor. Bu açıdan sadece ürün sergilemekten ziyade yeni bağlantılar kurmak ve olası iş birliklerine ulaşmak için de değerlendirilebilir. Ayrıca iş geliştirme, pazarlama ve yönetim gibi konularda eğitimlerin ve mentörlük imkanlarının bulunması da özellikle kendi işini yeni kuranlar için faydalı olabilir. Bence girişimcilikte ürün kadar çevre edinmek ve doğru insanlara ulaşmak da önemli. Bu nedenle böyle platformların görünürlük ve network konusunda kadın girişimcilere katkı sağlaması güzel, aklımızda kalsın, neyin bize nasıl bir kapı açacağını bilemeyiz.

Kadın girişimciler için görünürlük ve network sağlayan dijital platformlar hangileri?