Kadın girişimciler için Halkbank Üreten Kadınlar gibi iş büyütme platformları neler?

Kadın girişimciler ürünlerini tanıtmak ve yeni iş bağlantıları kurmak için öncelikle bu alanda oluşturulan dijital platformları değerlendirebilir ben Halkbank Üreten Kadınlar Platformuna denk geldim burada kadın girişimciler firmalarını, ürünlerini ve hizmetlerini tanıtabiliyor, farklı girişimcilerle iletişim kurarak iş birliği fırsatları yakalayabiliyor. Bunun yanında eğitim ve mentörlük imkanları da sunulması, özellikle işini yeni büyütmeye çalışan kadınlar için faydalı olabilir. Sadece ürününü göstermek değil, benzer yollardan geçen kadınlarla bağlantı kurmak açısından da güzel bir alan olmuş. Kadınları destekleyen bu tür projelerin takibini sağlamak gerçekten çok kıymetli bize neyin nerede nasıl bir kapı açacağını bilemeyiz.

Güncellemeler
4 gü
Kadın girişimcilere işlerini büyütmeleri için destek sağlayan platformlar var mı?
Güncellemeler
4 gü
Kadın girişimcilere işlerini büyütmeleri için destek sağlayan platformlar var mı?
Kadın girişimciler için Halkbank Üreten Kadınlar gibi iş büyütme platformları neler?