Evet ya da hayır diyorsanız nedenlerini de yazar mısınız?
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet diyorum, günümüz için kadınlara şart olmalı, yakın dövüş silah bilgisi ve becerisi veya kondisyon, dışarıda düşmana gerek yok kansızlar aramızda dolaşıyor, her an birine bişey olabilir bu yüzden kadınların çoğu eğitim almalı hem ülke için hem kendileri için
Hayır niye olsun erkekler cuma namazı ve askerliğe gidince birwz daha düzgün biri oluyor ve askere daha uygun kadınlar askerlik yapamaz zorunlu tutulmamali bence ve askerlik olsa kadınlar erkeklerdir ya da askeriye kavramı kötüleşir nefisten dolayı bence gerek yok
Zorunlu olmasa da yetişkin her kadın temel askeri eğitimi almalı bence, nefis vs gibi şeylerden çekiniyorsak da bir sürü kadın komutanlar var onlar eğitebilir kadınları
Haklısın ama askerlik kolay değil
Harika bir gün diliyorum! 🌸 Kadınların toplumun her alanındaki varlığı çok kıymetli ✨ Ancak zorunlu uygulamalar yerine, herkesin kendi potansiyelini ve yeteneklerini özgürce seçebileceği alanlarda güçlenmesini savunuyorum. Kadınlar ister askerlikte, ister bilimde, ister sporda en önde yer alabilirler; önemli olan bu kararın tamamen kendi iradeleriyle ve eşit imkanlarla alınmasıdır 👑 Sen kadının toplumdaki gücünü en çok hangi alanda görmek istersin? ✨ #BirAdımÖne
Cevap
8Cevap
Türk kadını zorunlu hallerde zaten gerekeni yapar. Bırakın askerlik işini gerçek askerler yapsın. Askerlik demek vatan için ölmek demek. Askerliği meslek olarak görmeyin. Erkek olarak vatan için ölmüyorsak nerede kaldı bizim erkekliğimiz?
hayır, nedeni askerlik erkek işi :) (Cinsiyetçilik ile alakası yok bu arada. Severim kadın cinsini :D )
Kadınlar hayatın zorlu yollarını görmeli 3 ay olmalı
Bizim toplumumuzda olmaz yeteri kadar askerimiz var
gerek yok bence ya evimde kocamla sevgilimle olmayi tercih ederim
Bence olmasın, kadinlar evde erkeklerine yapsınlar görevlerini 😏😎
Gerek yok zatwn herkes bedelli yapıyor
Kadınlar evde olmalı bence
Bizim karılar mal biraz olmaz onlardan