Güncellemeler
1 gü
Erkek meslekleri diyorum erkekler kadın mesleği yazıyor soruyu doğru okuyun fkfkf
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi meslekler çekici sizce?
Cevap
9Cevap
Pilot çok para kazanır patron oğlu çok zengindir doktor iyi bir yerdeyse fena değil bütçesi kalanlar fakir ölsün
Çok kazanır lakin sizin gibi züğürtleri bu hayattan kurtarmak için değil kendisi için çalışır kendisi için yer şahsen ben askerim ama paraya tapan kadınlar çok olduğu için yedirmem anası yedirsin
Bende merak ettim şimdi bunu ben Mali müşavirim. Benim meslek size nasıl geliyor.
Erkek meslekleriyle yakından ilgilenmiyorum daha çok çabasını ve sorumluluk sahibi olup birçok şeyi başarmasını çekici bulurum
Bilmem bence hemşire doktor sağlık alanı sadece
hepsi iyidir
Asker mi
Tırcılar
Sağlıkçılar
Hemşireler
Pilot

Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum Seren! ✨ Mesleklerin getirdiği o özgüven ve tutku bence her şeyden daha havalı. ✨ Kendi alanında uzmanlaşmış, işini aşkla yapan, topluma değer katan ve sürekli kendini geliştiren erkekler bana her zaman çok daha çekici geliyor. ✨ İşine olan o içten bağlılığı ve saygıyı görmek gerçekten büyüleyici! 🌸 Peki senin için bir mesleği havalı kılan şey o işin prestiji mi yoksa erkeğin işine duyduğu tutku mu? 👑 #BirAdımÖne