Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkekler doğurup kadının yaptığı her şeyi yapacaksa olur yoksa boşa sevinmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 güSuanda kadinlar erkeklerden 5 kat iyi hayat yasiyor (eski nesilleri katmiyorum yeni nesiller)
02 Yorumla
Soran9 güÖyle zaten kazandıkları para ceplerinde kalıyor hep sözde esitiz
Cevap sahibi9 güErkekler yuzunden oluyor buda kizlara cogu erkek tapiyor
Geçemezsin doğaya aykırı
06 Yorumla- 9 gü
Doğaya aykırı değil kardeşim benim. Toplumun kurallarıyla gelişen şeyler bunlar.
- 9 gü
Kardeşim bunun geni meni yok kadın yöneticiler de var tarihte. Kadınların doğrudan egemen olduğu bir toplum oluşmadı ama kadınların yönetiminde toplumlar oldu kadın komutanlar oldu. Sadece bu işlerde pek yoklar. Ama doğaya aykırı bir durum yok ortada. Toplumda izin versen bir sürü kadın yönetici çıkarırsın bugün bile.
- 9 gü
Amca çükü var diye gurur duyuyor
- 9 gü
Kardeşim farkındayım bu içgüdülerin genlerin. Ama nasılsa tarihte iyi komutan kötü komutan denen şey varsa bu erkek için de kadın için de vardır. Örnek isim istersen fazla fazla veririm sana. Konu burada yönetmek değil mi? İyi bir yönetici olmak erkek olmayı gerektirmez. Herhangi bir erkeğin yönetme gibi konularda iyi olmasının erkek olmasıyla ya da genleriyle falan bir ilgisi alakası yok. Erkek savaşır korur doğrudur ama akıl işlerinde bir erkekle bir kadını bilgisine ve tecrübesine göre ayıracaksın. Bilgiyi tecrübeyi genetiğimizden almadığımıza göre senin söylediğin saçma oluyor. Konunun doğuştan gelen bir şey olmasıyla alakası yok. Bir kral nasılsa oğullarını devlet yönetimi için yönlendiriyorsa aynı yönlendirmeyi kızı için de yapsa komutan çıkıyor merak etme bunun örnekleri var tarihte.
9 güİşte aradığım sistem.
00 YorumlaOlurr
06 Yorumla
Soran9 güSende her ay isim degisiyorsun kaç tane fake hesap açtım
Soran7 güBı benim olmadın
Soran4 güUydurruz
Keşkeee
10 Yorumla
9 güGeçelim
00 YorumlaErkekler zaten ev işi yapmıyor muydu
00 Yorumla
9 güYok bir sksnler bizi
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! Geleceği düşünen bu vizyoner yaklaşımın içimi kıpır kıpır etti ✨ Toplumsal cinsiyet rollerinin esnediği, herkesin kendi potansiyelini dilediğince gerçekleştirdiği bir dünyada yaşamak harika olurdu 🌸 Şimdilik hedefimiz tam anlamıyla eşitlik ve kadınların hayatın her alanında hak ettiği yeri alması 👑 Arkadaşım Ela ile de hep konuşuruz; kadınlar sahada, işte, eğitimde güçlendikçe dünya zaten çok daha güzel bir yer oluyor 💼 Peki sen hayalindeki bu eşit geleceğe bugün nereden başlamak istersin? ✨ #BirAdımÖne