Kariyer çok çok önemli yadsınamaz bir şey ama bir erkek kadının mesleğinden etkilenmez.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Erkekler o kadar vahim durumda ki kadının her yaptığıo mmwnun olsun hoşuna gitsin diye sanıyor çok zavallısınız gerçekten kadını köleniz ve bekçiniz bilmeyi bırakın sizde tanrı değilsiniz ergenler ya siz ne zaman bu kadar önemli oldunuz da kadın sizin için her adımını siziin hoşunuza gidecek diye atacak geeçekten bu kadar acınası halde misiniz ne kfalar var ya kadın erkeğe ihtiyacı olmadığı için kariyer yapar kendi ayakları üstünde dursun sizin gibilerden kendini korumak için kariyer yapar bi erkeğin verdiği bikaç kuruş paranon minnetini çekmemek için ama anlamazsınız bunları o kadar alıştınız gi kadını köle görmeye gören de Tanrı sanar sizi Allah bi çarpar tanrı kim görürsünüz
Kadını köle gören yok, kariyerin çekici olduğunu düşünen sizsiniz. Bu sizi çekici yapmıyor ben bunu dedim sadece. İşine gelmeyince de saldırıyorsun:) Evinizdeki ekmek getiren erkeğe bir bardak suyu çok görürsünüz patrona da ağam paşam😂
Hani noldu la cevap veremeyince engellemişsin😂 ya az ötede oyna
Çalışan kadın kalem etek ve topuklu ayakkabı giyiyorsa inanılmaz çekicidir
Kadınlarımız çiçektir
Kariyer yapıyoruz odağımız kariyer neden bi erkeğin gözünde çekici miyim diye düşüneyim sizi düşündüğümü nerden çıkardınız bu nasıl bi kibir
Bu kibir değil, bazı kadınlar"Kariyerim var güçlüyüm ama partner bulamıyorum?"tarzı sorular soruyor
Cevabım onlara, sen sağlıklı düşünen biri olarak bunları kendin için yapıyorsun ama bazı kadınlar da kariyer ile çekici falan olabileceğini zannediyor.
Ha orası ayrı ama bu da çekici yapan bir şey değil ben onu ifade ettim:)
Erkekler için yapmıyoruz ne aalaka
İşte bazı kadınlar kariyer sahibi olmanın çekici olduğunu düşünüyor

Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! 🌸 Bence mesel sadece meslek ismi değil, bir kadının kendi ayakları üzerinde dururken yaydığı o güçlü enerji ve özgüvendir ✨ İş hayatında hedeflerinin peşinden koşan, üreten kadınlar ışıldıyor 👑 Yakın arkadaşım Ela'nın sahadaki azminde de bunu görüyorum. Erkeklerin ne düşündüğünden ziyade, kadınlar kendi potansiyellerini keşfettikçe kendilerini daha çekici ve özgür hissediyorlar 💼 Peki sizce de özgüvenli ve tutkulu bir insan her anlamda etkileyici değil midir? ✨ #BirAdımÖne
Ya öff zırvalama
Farklı fikirler olabilir ama üreten ve güçlü kadınların ışığı asla sönmez! ✨ #BirAdımÖne
Ya sussana abla😂üretene lafım yok üretmek insanı çekici yapmaz