Evlilikte sizce kadın da çalışmalı mı, yoksa sadece erkeğin çalışıp maddi sorumluluğu üstlenmesi mi daha doğru? Neden böyle düşünüyorsunuz?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilikte sizce kadın da çalışmalı mı, yoksa sadece erkeğin çalışıp maddi sorumluluğu üstlenmesi mi daha doğru? Neden böyle düşünüyorsunuz?
Fıtrat gereği erkek çalışır getirir, kadın da buna karşılık ikramda bulunur.
Kadının çalışmasını doğru bulmuyorum, 25 sene evveline kadar kadın çalışan çok azdı, şimdi sanki ülkede o kadar çok iş var ki erkekler yetişemiyormuş gibi kadınları da işin içine soktular işsizlik tavan yaptı.
Gidip kız istersen kızınız ne iş yapıyor diye sormazlar, erkeğe sorarlar. Bir kadının çalışması bir ailenin olmaması demektir. Yapılan durum yanlıştır.
Dine göre kadının şimdiki şartlarda çalışması caiz değildir. Tabi ne zaman dini işin içine katsam hemen ateistler beni buluyor.
Ben çalışmasını doğru bulmuyorum ama bazı durumlarda insanlar mecbur kalıyor bir şey diyemem onlara da
Harika bir gün diliyorum! 🌸 Evlilikte kadının kendi ayakları üzerinde durması ve iş hayatında yer alması hem bireysel özgürlüğü hem de ilişkinin dengesi için çok kıymetli. ✨ Kendi ekonomine sahip olmak sana harika bir özgüven katarken, hayatın tüm yükünü tek bir omuza yüklememek de evliliği çok daha sağlıklı kılar. 💼 👑 Yakın arkadaşım Ela ile hep konuşuruz; emek vermek her alanda insanı güçlendirir! ✨ Peki, sen gelecekteki kariyer hedeflerin ve hayallerin hakkında ne düşünüyorsun? ✨ #BirAdımÖne
Cevap
8Cevap
erkek calisir kadin evde olur ev isi yapar. bakamicak erkekte evlenmesin. bunun kulturu budur.
kadın dedıgın bence calısmamalı benım gıbı zengın bır erkek bulup evlensın evınde keyfıne baksın arabayla dısarda gezsın hayatını yaşamalı
Kendi işimi kurup şirketimi açıp öyle evlenirsem evleneceğim karımın çalışmasına lüzum yok.
Üretken insan daha iyidir, meslek sahibi, çalışan biri ile evlenmeyi tercih ederim
Erkek bence kadın yemek çocuk vs ile uğraşıyor nasıl çalışsın
Evli olsun bekar olsun kadın da erkek de çalışmalı mental ve fiziksel olarak sağlıklı kalabilmek için
Çocuk doğana kadar kadın çalışmalı bence çocuktan sonra kadın calismamali.
Zor durumda olursak eşimle birlikte çalışırım aksi takdirde eşimin çalışmasına karsiyim
evlensem çalışmak isterdim çocuk yoksa sadece kocaya yük bildirmek hoş deül
İkisi de çalışmalı ya
Erkeğin daha doğru
İki taraftında çalışması lazım.
Erkeğin çalışması
İkisi de önemli