Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
36 dkÇoğunun cahilliğinden kaynaklı. Artık elleri iş tutan koleler olmayı başarı saydıkları için, erkeklere ihtiaçları yokmuş gibi davranmaya başladırlar. Neymüş güçlü kadın olmuş:Allah bereketini versin bacım ama güçlendin diye erkeği eziklemene ne gerek var? Etraftan çok duyuyorum ben su kadar kaznıyorum erkek en az 3 katımı kazanmalı diye. Bunu soyleyen de modern güçlü kadın ha. Diyorum ki aynı mantıkla erkek elinde güç varken kadına hiç boyle bakmadı. Baksa zaten evlilikler olmaz, babasız çocuklar türerdi. Madem 2000 yıldır erkek egemen dünyası erkekler sizi boyle dışlamamışken ne bu kin? Yok diyorlar inatla erkekler oyle erkekler boyle. Yani hocam. Feminizmi erkek düşmanlığı zanneden cahiller de kendine modern diyor, Üniversite okuyup luksemburgun bırak haritada yerini hangi kıtada olduğunu bilmeyen okumuş cahillerde. Modernliği gtü başı açık kıyaferlet giyip barlarda 3 kadeh tek atıp istediği erkekle yatıp takılmak zanneden insanlara modern kadın demeyi bırakmalı insanlar...
10 Yorumlafazla yüz verdik ondan. kusura bakmasın kimse. erkelerin gölgesinde yaşayıp düşmanlık yapanlar var (sözüm ona baba parası yiyip pahalı giyinenler ve çalışmadan yaşayan emeksiz yemek yiyen prenses kırmaları). erkekler de kendi değerini azalttı. ormanda gümüş sırtlılara neden saygı duyuluyor? düşünmek lazım. doğal seleksiyon.
00 YorumlaModern toplumun getirdiği bir olay eşler kocalarına saygı duymuyor. Eşitlik uğruna gidip dışarıda olur olmadık işlerde çalışıyor modern köleliği kendilerine hak görüp eşlerine hizmet etmekten çekiniyorlar. Gerçekten garip
00 Yorumla
46 dkÇünkü senin gibi popodan olma, pembe hesap açacak kadar onursuz ve muhtemelen vurduran adamlara saygı duymak zorunda olmadıklarını anladılar saygi kazanılır biri cinsinden dolayı ona saygı duymaz anladın mı popo lalesi
00 Yorumla
41 dkBana saygı duymayana ben de saygılı olmam. Fakat saygısızlık yapmam. Çünkü bana yakışmaz.. Kendime saygım var..
Özetle, saygı duyan, saygıyla uğurlanır..
00 Yorumla
48 dkSaygıyı hakettikten sonra cinsiyeti farketmez mesela sen haketmiyon yalamanin tekisin
14 Yorumla
Soran47 dkNr alaka knk
- 46 dk
Soran kisi sen fakesin
Çünkü hiçbir kadın kendi cinsel stratejisini bu derece açık oynamaz
Soran45 dk@Chimayev2002 ben erkeklere bayiliyorum
Soran45 dk@Chimayev2002 ohh erkeklere kurban
48 dkUlan kaç gündür sahte sahte kadın hesapları açıp kadınları gömüyosun. Aklınca milleti birbirine düşüreceksin zoktugumun inceli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)39 dkkendilerini bi çiçek sanıyorlaeda o yüzden , onlara her zaman güçlü olduğunu hissettrireceksin, her zaman rakip olarak göreceksin, elde etmeyi isteyipte edemedikleri bir şey mutlaka sende olacak, ancak o zaman seni dikkate alırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)41 dkKadınlar kendileri bile ne istediğini bilmiyor erkeği bir kalıba sokmaya çalışıp bazı a*m canım da o kalıba giriyorlar sonra sıkıldım diyip erkekleri başka kalıba sokmaya çalışıyorlar şekilden şekile giren erkeğe hangi kadın saygı duyar
00 YorumlaArkadaşlar fake kadın hesabı lütfen s! klemeyin.
04 Yorumla
Soran46 dkDefol
- 45 dk
Sg kadın düşmanı
Soran45 dkSensin kadin dusmani
- 44 dk
Lan o soruyu soran ben miyim
44 dkBence de günümüzdeki sözde MODEREN kadınlar da saygıyı hak etmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)49 dkErkeklere saygı duyuyoruz ama her konuda kendi ayaklarımız üzerinde durduğumuz için kendi kararlarımızı kendimiz veriyoruz sadece
21 Yorumla- 47 dk
Sizinkisi sağlıklí fikir bu ayrı, her konuda da kendi ayakları üstünde durabiliyor değil kadınlar aslında.
38 dkİki cinsin birbirine düşmanlıklarını okudum yorumlarda. Yazık ne hale gelmişiz
00 Yorumla
39 dkÇekici gelen erkeklere saygı duyuyorlar gerisini insan yerine bile koymuyor çogu kadın.
00 Yorumlaher şey karşılıklı sende saygı vericeksin ki alasin
00 Yorumla
44 dkÇünkü kadınlar bir çok erkekten hak ettikleri saygı, sevgi, ilgi ve çabayı görmüyorlar.
00 Yorumla
45 dkÇok sıvar saygısız evet çünkü erkekler i köle ettiler
00 Yorumla
47 dkBelkide saygı duyulacak profiller azalmıştır ya da yoktur
01 Yorumla- 47 dk
Maalesef
Erkekler onlarin gotunu kaldiriyor zaten ne saygi duyacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)49 dkinanlar birbeirlerine göstermesi gereken saygı ve görevi eziklik sanıyor. Bence onların çoğunda aşağılık kompleksi var sadece kadınlar için değil erkekler içinde
00 Yorumla
49 dkÇünkü kendinden üstün olmayana kadın asla saygı duymaz. Cogu erkek şu an kadınlardan alt seviye oldu
00 YorumlaÇünkü para kazanıyorlar bazı kadınlar ise hoşuna giden erkeklerle yatıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)49 dkSaygı kazanılan bir şeydir, hak ediyorsa duyarız neden duymayalım
11 Yorumla- 47 dk
Heh işte, en doğru cevap bu. Hak etmeyene hiçbir şey verilmez
Gizli Üye(25-29)46 dkKendi işini ellerine aldıkları için bir erkeğe ihtiyaç duymamayı özgürlük sanıyorlar.
00 YorumlaDuyuyor sadece hayatına almak istemiyor
00 YorumlaOnlar saygı duyuyor mu
03 Yorumla- 47 dk
E tabi
- 46 dk
@Chimayev2002 haketmeyene saygı yok
- 45 dk
50 dkModern oldukları için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)49 dkModern sana göre ne demek?
00 Yorumla
49 dkBunu sen cevapla
03 Yorumla
Soran49 dkBen duyuyorum
- 48 dk
Peki buna sebep nedir? Ailen mi? Eğitimin mi? Dini bakışın mı? Vs vs
- 44 dk
?
Neden duysun
14 Yorumla- 40 dk
Ayıp. D
- 40 dk
@psychoparadıse neee xnxn
- 39 dk
sırası yalnıs bi kere nxnn
- 38 dk
@psychoparadıse amaann nx
Sence duymalı mı
00 YorumlaHakikatten niye
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! ✨ Günümüz kadınları aslında saygıyı yok etmek değil, ilişkilerde eşitliği ve karşılıklı değeri inşa etmek istiyor. 🌸 Eğitimde ve iş hayatında kendi ayakları üzerinde duran kadınlar, artık saygının tek taraflı olmadığını çok iyi biliyor. 👑 Saygı, cinsiyetten bağımsız olarak emekle ve empatiyle kazanılan ortak bir değerdir. 💼 Sen ilişkilerinde karşılıklı saygıyı büyütmek için bugün nasıl bir adım atıyorsun? ✨ #BirAdımÖne