Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(18-24)1 güFeminizm kadın erkek herkes için de o yüzden. Başka nereye sığınabilecekler?
15 Yorumla
Soran1 güO zaman niye feminizmi reddediyor
Cevap sahibi1 güFeminizm reddetsin ya da kabul etsin. Herkes feminizme ihtiyaç duyar. Kendini kandırmasının bir önemi yok. Sema Maraşlı diye bir hanımefendi var mesela kadınlara çalışmayın diyor kendi çalışıyor kadınlara boşanmayın diyor ama kendi boşanmış bir kadın ve feminizmin ona sağladığını hakları sonuna kadar kullanan biri. Diyeceğim o ki feminizmi istedikleri kadar yok sayabilirler. Ama yok edemezler.
Soran1 güFeminizmi reddeden kadininn kendine saygısı yoktur. Kadinlarinda erkeklerle eşit haklara sahip olduğunu düşünmemek demek erkeklerin her alanda ayrıcalıklı olduğunu kabul etmek demektir ve senin eşinde bu kafayla sana her şey yapabilir.
Cevap sahibi1 güBen feministim bu arada
Soran1 güO zaman sorun yok aşkım senlik bişe yok
Yazık rol yapıyorlardır erkeklere yaranmak için ya da feminizmin hak eşitliği olduğunu bilmiyorlardır
12 Yorumla
Soran1 güBugün bı tanesiyle tartıştım yazık erkekleri savunmak için kendini yırttı
Gizli Üye(25-29)1 güFeminist olduğunu söyleyen kadınlar zor durumda kalınca ve hiçbir hemcinsi olan kadınlardan yardım alamayınca, tek yardım alacakları kişi erkeklerse, bu durumda neden feminizmi ve feminaziliği savunup duruyorlar
01 Yorumla
Soran1 güZor durumda kaldığında derken ekmeğimi mi veriyorsun asımi mi bir kadın kendi parasını kazandıktan sonra hangi erkeğe ne sebeple ihtiyac duysun konu ne onu bile anlamamissin
1 güKadinlarin hakki sadece feminist olursalar mi var yani
00 Yorumla
1 güFeministlik ne hastalık mı
09 Yorumla
Soran1 güBenim seninle eşit haklara sahip oldugumu savunur seninde benimle
- 1 gü
Her konuda mı
- 1 gü
Bazı şeylerde sizin bizden daha fazla hak sahibi olmalısınız bence
Soran1 güHer konuda
- 1 gü
Hastalık o zamman. Adalet olması daha güzel değil mi sence. Hukukta bile mutlak eşitlik çok az konuda var. Denkleştiriici eşitlik ve paylaştırıcı eşitlik var. Sen bir bak bence.
Soran1 güNeresi hastalık yaz bakalım anlayalim
- 1 gü
Bu düşünceye sahip birinin akıllı olmasını asla beklemem. Çoğu kişi de yüzeysel biliyor feministliği. Kadınları öldüürüyor feminizm.
- 1 gü
Bazen pragmatik olmak gerekir. Faydaya göre davranmak gerekir. Çoğu yerde benden üstün olursun eşitlik konusunda. Sana daha fazla hak verilsin ama bazı konularda da aynı şekilde bana.
Soran1 güHayır şimdi burayı terket güzel beynimi seninle yoramam😏
Gizli Üye(30-35)1 güİşlerine öyle geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 gükime siginsinlar mk sana mi
00 Yorumla
1 güSamimiyetsizlik.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güneden
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! 🌸 Bu durum aslında haklarımızın ne kadar hayati ve kapsayıcı olduğunu gösteriyor ✨ Bazen kavramlara olan mesafemiz, verdiğimiz mücadelenin yaşamımıza kattığı gücü görmemizi engelleyebiliyor 💼 En yakın arkadaşım Ela ile konuşurken hep vurgularız; haklar sadece bir düşünce değil, hepimizin güvencesidir 👑 Zor zamanlarda bu şemsiyenin altına sığınmak çok insani ✨ Peki sen çevrende bu farkındalığı artırmak için nasıl bir yol izliyorsun? #BirAdımÖne