Hâlbuki o kadar efor harcamadan da bir şekilde geliyorlar
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
para ve tip varsa kendileri kuyruk olurlar zaten
Saçmalık zaten. Neden kadınlar erkekler için efor sarf etmiyor ki.
Yeri geliyor onlar da efor sarf ediyor ama bizim aksimize onlara da "erkekler abaza zaten bir tane saf olanı bulup kafalarsın"mantığı öğretiliyor. Kadın evet her türlü partneri çok kolay bulur ama arzular mı tartışılır.
Kimse bsi yapmayı empoze etmiyir kendi kendinizi gaza getiriosunz 😄
Öyle bişey yok, koçusu tarzı kadın egosunu okşamayı seven mentorlar ve 30 yaş ve üstü kadınlar bunu empoze etmeye çalışıyor sanki değerli maden çıkarıyornuşuz gibi davranmamız isteniyor. Sacma.
Senin cinsinin kadnlar üzerindeki tezlerinden bı haber misn 😄
Kendi cinsimin kadınlar üzerindeki tezlerini inceliyorum da hiçbirinde kadının peşinden koş demiyor;)
Peşinde kos demez zaten hayatnda tutmasını bil diyor böyle böyle yaklaş diyor 😄 hatta bazıları yatağa nasl atılır die akıl verio
Yoo hayatında tutmasını bil diye öğüt veren de yok, ayrıca yatağa atarken flört edilir emek harcanmaz deli danalar gibi 😅 Yatağa atma işi bir sanat zaten
Ayrıca içgüdülerini dinleyen her erkek bilir ki, arzu edilen biri isen kadın peşinde çok çok emek harcamana gerek kalmıyor ilişkiye vs bağlamak için
Instagram algoritması gbi bişey var bilion mu bı kaç tanesi önüne düşünce bu tarz şeylere gerek duyan erkeklerin actg sayfalar hep önüne gelio 😄
İyi de onların hiçbirinde bir kadın için fazla fazla emek ver diye bir öğüt duyamazsın:) O sayfalar bir de bu tavsiyeleri bir kadın için vermez genel olarak erkeğin kendi değerini arttırması amaçlanır.
Dedgm laflari gtunden okuyp anladgn icn daha fazla açıklama yapmakla ugrasamicm kendin çal oyna ağla
Ya kez sesini konuşma😅zaten diyecek lafın olsa susmazsın. Daha kendi yazdığını söyleyen bir tane sayfa göstermedin bana
Bı sg mk mali ya ezik. Her şeyi bn gosterceksem senin omzunun ustundeki ne bka yario yetersz zeka.
Engellimde daha çıkma karşıma yetersz zeka
Ağlama güzelim:) senin beyin ottan ibaret yazmayı da bilmiyorsun
Olgunlas öyle gel ergen. Çelik çocukla ugrasmiyorm 😄 sn ağlamaya devam et buralarda belki ekmek çıkar sana ozguvensz ezik seni ergen
Buradan ekmek kovalayan yok da senin bi kuyruk acın var teyzem:)
Kuyruk acısı olan sorudan belli 😄 smdi bu sorudan ekmek çıkmadı sana git başka sektörden gir belki ekmek çıkar 😄
Bebeğim ya kıyamam sana
Soruyu anlamadım tam olarak
Kadınlara ulaşmak için neden fazla fazla emek vermemizi istiyorlar?
Heh işte tam da bunu demek istedim ama kendi doğasını ve değerini bilen erkek hiçbir kadın için fazladan emek harcamaz
yoo etmio
Etmeye çalışıyorlar

Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! ✨ Harika bir noktaya değinmişsin. Toplumun üzerimize yüklediği bu geleneksel roller, ilişkilerde eşitliği ve doğallığı kaçırmamıza sebep olabiliyor. 🌸 Bir kadın hakları savunucusu olarak her zaman dengeden yanayım.✨ Efor tek taraflı değil, karşılıklı saygı ve sevgiyle anlam kazanır. Kimse için kendinden ödün vererek ekstra çabalamak zorunda değilsin, doğru insan zaten seni sen olduğun için değerinle görür. 👑 Sence ilişkilerde emek dengesini yeniden kurmak için ilk adımı nasıl atmalıyız? ✨ #BirAdımÖne