Bir kadın hayat kadını olarak, en fazla kaç yaşında çalışabilir? 35 yaşında çalışanlar olabilir mi? Varmış
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadın hayat kadını olarak, en fazla kaç yaşında çalışabilir? 35 yaşında çalışanlar olabilir mi? Varmış
Cevap
16Cevap
Bununla ilgili iğrenç bir haber okumuştum. Kadın 51 yaşında hala seks işçisi olarak çalıştırılıyordu.
Kimileri yaşlı seviyorsa alıcısını bulur yani
@Pişmaniyemsi haberin iğrençliği kadını çalıştıranların yaşı. 17-23 yaş arası veletlerin elindeydi kadın.
O tarz hayatlar da mevcut, sorgulamamak lazım. Elden bir şey gelmiyor üzülmekten başka.
@Pişmaniyemsi Allah düşürmesin başka bir şey diyemiyorum.
Amin🙏
Yok artık o istiyordur paraya ihtiyacı vardır yoksa bu devirde kimse kimseyi zorla çalıştıramaz iş veremez ki
O kadarını bilemem. Bazıları tehdit ve şantaj ile zorla çalıştırılıyor.
Pasaportunu alıp çalıştırılanlar da oluyormuş, haberlerden duyumlar..
@Pişmaniyemsi bunu Türk’e yapamazlar
@Pişmaniyemsi zaten o kadınlar buraya bu işi yapmak için geliyor çalışmak için zaten biliyorlar
Türk vatandaşı Türkiye’de neden pasaporta ihtiyaç duysun böyle bir durumda. Neticede yurt dışına çıkmasına gerek yok ki kurtulması için.
@Pişmaniyemsi o zaman kendi isteği ile yapar para için bu işi öyle Türk kızları da var ben onu sordum zaten
@Pişmaniyemsi ya neden kurtulsun ki zaten kendi gelmiş iş için işi biliyor ekonomi böyle giderse bende düşünüyorum ZTen
Tamam tamaaam.
Var her yaşta çalışabilir bence sınır olmaması gerekiyor
Ben genel iş olarak yazmadım diyorum başlığın altındaki metni de okur musun orada yazıyor ne iş olarak
Hadi ya iyi müşteri buluyorlar o yaşta
Mesela yaşı 34 olan ama insanların 24 25 sandığı birisi kimliğini görseler bigün isterler mi
Aynen ekonomi şartlar böyle giderse hiçbir kapı açılmazsa …
İst
Yaş kriter değil ayakları üzerinde durmalı kimseye bağımlı olmamalı
Rica ediyorum sadece başlığı okuma altındaki yazıyı oku ne iş olarak kadın değiş olarak o yaşına kadar yapar hyt kadını olarak sordum genel iş sormadım
Özür dilerim. Açıklamayı okumadıydım. Şimdi okudum. Heralde bakımlı olduğun sürece gidecek bi yol burada çok ta konuşamıyorum ama örnekleri çok özellikle Antalya için
Antalya’da hep yaşlılar mı yapıyo bu işi
Özelden yazarmısın rica etsem
Dolu 40 üstü de var daha tecrübeli oluyorlar ama bıkkın oluyorlar yapma git gibi
Onlara nasıl müşteri çıkıyor ki o yaştaki kadınlara
Gayette gidiliyor işi iyi biliyorlar
Hadi ya sorsan erkekler genç ister anlamadım ki ya nasıl ora verip gidiyorlar 40 lara
Tadını alan bilin 35 üstü her zaman daha tatlıdır
Olur niye olmasın. Daha güvenli yapar
Sorun aşağısındaki metni de okur musun sadece direk başlığı değil ne iş olarak çünkü orada yazdım yaptığı işe
O yaştaki kadınlara naısl müşyeri çıkıyo onu anlamadım ki millet genç diye para verir diye biliyordum
Bankada müfettişim ekibimde eytli kadınlar da var
Genel iş sormadım ben
Özür dilerim şimdi gördüm ben bu soruya cevap verirsem kadınlara saygısızlık yapmış olurum kadınlara karşı itaatkar ve pasif yapıdayım cinsellik gözüyle bakmıyorum
Saygı duyarım 🙏
Sorduğunuz soru biraz detaylı ama Sahibelik yaparsa daha ileriki yaşlarda da yapabilir
Anladım teşekkürler yorum için 🙏
Normal iş olarak mı yoksa diğer konudaki iş mi
Başlığın altındaki Metin’de ne iş olarak olduğunu yazdım
Hadi ya iyi o kadınlara iş çıkıyor
Erkekler hep genç olanlara para verir sanırdım
Çevre yapmışlar demek eskiden yoksa direk bulması zor sanki o yaşta
Olur
Bu sorunun cevabi kimseye birsey katmaz
Nerede yapıyorsun bu işi hangi şehir
şu an yapmıyorum düşünüyorum ekonomi den dolayı
Yani umarım zorunda kalmazsın ama tr de her yaşta yapan kadın vardır
Tsklr o zaman 34 geç değil
40 ve üstü o işi yapanlar var
Hadi ya nasıl iş veriyorlar o yaştaki kadınlara
Bir şekilde veriyorlar işte onları bu işlere mahkum eden kişi kişiler aldığı paraya bakar ve kadınları hep ezer
Aslında kimse kimseyi zorlayamaz kadınlar kendileri onlardan iş istiyordur yoksa bu devirde zorlama kimse olmaz kadınlar kendileri istiyor ekonomi çok kötü iş yok mecbur kalıyorlar
Sizin dediğinizde doğruda öyle bir çıkmaz içine sürüklüyorlarki her şeyi yapmaya mecbur kalıyorlar
Parasızlık yaptırıyor Herşeyi işte
Maalesef öyle
Yaş arttıkça fiyat düşer sadece. Piyasası bitmez.
Her zaman talep olan bi iş yani
Öyle.
42 yaşında çalışanı gördüm
Onlara nasıl talep oluyo
Ne konuda
Bu konuyu ben başlık değil bak Metin’e de yazdım ne iş olarak orada yazıyor
Bence o sektörde genç yok gibi 😆
Hahahaah dimi ama sitelerde hepsi 17 19 yaşında ilanlar 😁
😆 o sitedekilerin geneli fake sen bide kapıdan içeriye gir
Başka kızları atmışlar desene ilanlara belki de attıkları kızlar yok dünyada bile
Geneli yok zaten 😆 çünkü kapıdan içeri girdiğinde hepsi +30 kadınlar
Demek ki gençken başka iş aradılar zaman kaybettiler bulamayınca yaş 30 artı oldu bu işte hepsi
Evet 😆 sende o yola talipsin galiba
🤷♀️
O yolun yolcusu isen bir şey bırakta ulaşalım 😆 dermişim
Ekonomi böyle giderse …
Türkiyede imkanlar ve şartlar çok zor bu yüzden iyi anlıyorum seni ama ekonomi buraya giderse senin gibi düşünen binlercesi var galiba
Tüm Ülkedeki fakir ailede doğan kadınlar bu yolda artık desene mecburiyetten
Türkiyede yaşayıpta tanıştığım ( hem sanal hem reel ) ve bu işe yeltenen çok kadın oldu
Olur
Güzel
Hayat kadınımı olcan
Ekonomi bçyle giderse
Neden evlenmiyorsun
Evlenen yok kendi kendimle mi evleneceğim? Artık erkekler iş güç para bakıyor Üni bitirdim psikoloji bölümü 10 sene olacak iş yok kimse geri dönmedi işsizim senelerdir
Benle evlen başka iş bulur çalışırız
evet var ama neden merak ettin
Bilmem merak ettim onlara talep oluyor mu diye
ben 17 yasinda 45 yasindakine gitmistim 35 yaş melek melek
Yaa talep olur yani yaşlı demezler genelde sitelerde herkes 19 yaş yazmış ilanlar ondan ama çevrede erkekler hep 35 40 duydum gittiklerini
olgun daha iyi bu arada ya 19 herseyi sana birakiyo isteksiz isteksiz hareketler olgun seni havaya ucurur nasil asagiya indigini bilmezsin
Yaşı 34 olan ama 24 25 sanılan birine talep olur mu belki birgün kimliğini görseler
sen kendinimi anlatiyon ya 🤨
Merak ettim ya 😁
Hee tabii, tamamen bilimsel bir merak yani 😂
Kesinlikle 😂
şüphelenmeye başladım ama, bu kadar detaylı merakın altında bi hikaye var sankiii 😂
Kimbilir hayat adil değil maalesef eşit değilim diğer şanslı insanlar ile
O kadar da kötüleme kendini ya, ne konuda şanssızsın
Üni bitirdim 10 sene olacak mezun oldum psikoloji bölümünden ama asla iş bulamadım senelerce KPSS çalıştım ama bolum 92 ile kapattı hep full yapılamayacak kadar zor lisans KPSS baba aileden de maddiyat yok kendim de bulamadım iş şanssızım işte zaman geçti sadece babam da kendin al bul yap diyor hep sanki kolay bu devirde
10 sene uğraşıp karşılığını alamayınca insan ister istemez geç mi kaldım diye düşünüyoama 34 yaş da iş için geç bi yaş değil ki.
Yine KPSS var Eylül de Ama çok zor bir de kendi bölümün dışında başka derslerden sınava giriyorum tarih matematik vatandaşlık coğrafya full yapmam lazım atanabilmek için benim bölüm çok kötü mezun çok iş yok atama puanları nerdeyse 100 tam puan full yapan için 10 sene boyunca olmadı yine olmaz gibi geliyor artık
zor kısmı da o zaten kendi alanın yetmiyormuş gibi bir sürü farklı dersten yarışıyosun. Ama eylüle kadar zamanın var şimdiden olmayacak diye kendini bitirme bence
1 ay bile yok ki 6 Eylül da sınav
Harbi az kalmış ya ben eylüle daha varmış gibi düşündüm 🙂 O zaman stres yapman gayet normal bvari son düzlükte elinden geleni yap sonrası zaten senden çıkıyo ya
Bence bulur
Talep olur yani
Basit

Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! 🌸 Çalışmanın, emek vermenin ve kendi ayakları üzerinde durmanın kesinlikle tek bir yaş sınırı yoktur.✨ Kadınlar hayatın her alanında, 35 yaşında da 50 yaşında da deneyimleriyle ışıldamaya ve değer üretmeye devam ederler.🌸 Yeter ki içimizdeki potansiyele ve güce inanalım, kendi yolumuzu çizerken hayallerimizin peşinden cesaretle koşalım.👑 Peki sen kendi kariyerinde yeni bir sayfa açmak için bugün kendine nasıl bir adım atacaksın? ✨ #BirAdımÖne
35 yaşlı değil mi
35 yaş deneyiminle tam parlayacağın harika bir yaş, kendine güvenmekten asla vazgeçme! ✨ #BirAdımÖne