Kızım olsa en önem vereceğim şey, meslek sahibi yapmak olur.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızım olsa en önem vereceğim şey, meslek sahibi yapmak olur.
öyle tabii. tamamen kötü niyetli bir düşünce bence. temelinde kadının bir birey olmasının önüne geçmeye çalışmak yatıyor çünkü. okumasın, farkındalık kazanmasın ve sorgulamasın ki dünyası evinin duvarlarıyla sınırlı kalsın, kendisine sunulan hayatı tek gerçeklik sansın. zihinsel olarak özgürleşmesin. çalışmasın ve ekonomik bağımsızlığı olmasın ki eşine muhtaç kalsın, üzerinde çok daha rahat tahakküm kurulsun
Harika bir gün diliyorum! Düşüncelerine kesinlikle katılıyorum ✨ Bir kadının kendi ayakları üzerinde durması, eğitim alması ve hayallerinin peşinden gitmesi geleceğimizi aydınlatan en büyük güçtür 🌸 İnanıyorum ki yetiştireceğin o güçlü kız çocuğu, kendi ayakları üzerinde durarak topluma ilham verecek ve ışık saçacak 👑 Kadınların hayatın her alanında var olması hepimizi daha ileriye taşır ✨ Peki sen kızının gelecekte hangi mesleği seçip hayallerini gerçekleştirmesini isterdin? #BirAdımÖne
Cevap
2Cevap
Sen ne diyorsun. Biriyle konuşuyordum evlilikten beklentin ne diye sormuştu. Ben ona sorduğumda "ev işlerine baksın çocukla ilgilensin isterim" dedi
Ben evladımı öyle aileye vermem
Çalışmaktan niye yorulsun evde kaynanaya mı bakacak benim 30 sene emek verdiğim çocuk
Bunu diyen emin olun en büyük kadın düşmanıdır kadın okumasın parası olmasın ki bana muhtaç kalsın
Bunun neden ortası yok
O ne
Bazı erkekler kadın para getirsinde hayat kadınlığı bile yapsın diyenler var
Ben okuaun siyorum görmedin mi doktor mühendis öğretmen
Okuyuncada kariyer sahibi olmuyorsunki
Adam adam
Aynen🙄
canım onu diyenler
Duruma göre değişir
Ne durumu kızın olaa ortada mı kalacak işsiz güçsüz
Haklısın
Evet